Boşanmadan ilişki

Oha. Ortada boşanma olayının b si bile yok ve siz flört edemeyecek miyim derdindesiniz.
İnsanlara "evlenme ehliyeti" verilmeli.

Dogru olmaz.
Duygulariniz var tamam
Yalnizliktan bikmissiniz o da tamam
Ama siz bu adamin soyadini tadiyorsunuz hala, aile birliginiz kagit uzerinde de olsa devam ediyor.
Hem o hoslandiginiz adam sizi sadece yataga atacak bunu biliyorsunuz dimi..
Sizinle gelecek filan kuracagini dusunmeyin.
Libodom yuksek hayat bnm derseniz de yuz ustu birakilmayi goz onune alin.
En temizi bosanip sonra duzgun bi iliskiye baslamak

Cinselliği unutalım zararsız flört de mi edemem ben ya boşanmadan
Bosanacagin garanti degil ki yarin bosaniyor olsan ..tamam devam et nasil olsa yarin bosaniyorsun bitirme bulmusken..deriz belki sana..
Ama sen bosanamayacaksin.yani hala evlisin.
Bu durumda hala evli bir kadinin flortun ne sekli olursa olsun baska erkekle gorusmesi cok yanlis.. sen bilirsin

Seni konumda istemiyorum saçmasapan asılsız yorumlarını kendine sakla
Kardeş üye mesajları attı ve okudum diyorum yalan mı söylüyorum neresi asılsız?

Ben bana söylenen şeyi gelip konuda anlattım hem sen kovamazsın ben kendim giderim

Ama gitmiyorum :)

Bakın hanımefendi 22 sayfadır size hep düşündüğünüz şeyi yapmanız yanlış ve çok pişman olacağın şeyler de olabilir denmiş sonunda ama siz sadece kendi doğrunuz için insanları ikna etmeye calismissiniz.
hiç acaba gerçekten bu insanlar doğru söylüyor olabilir mi dur durup bir daha düşüneyim dediniz mi demediniz mı içinizden çok merak ediyorum.

Cinselliği unutalım zararsız flört de mi edemem ben ya boşanmadan
Siz neden bosanmiyorsunuz ki. Esinin ve senin cikarlarin bunu gerektirdigi icin mi?
Yurtdisindan Tr ye donmussunuz cocuklarla esin geride kalmis.
Bosanmanin yuku esine ekonomik olarak agir geleceginden mi bosanmamaya anlastiniz?
Anlastniz belki de (siz Turkiye'de o yurtdisinda resmi ayrilik olmadan) maddi cikarlariniz icin.
Bosanmanin maddi bedeli Turkiyedeki gibi hafif degil avrupada.
Yoksa bu konu ustune neden bu kadar kafa yorasin ki.
Ille de bosanmadan birsey yapmak uzerine kurmussun mantigi.
Olmaz ama tutmaz avrupada da yapsan ahlaki degil turkiyede de yapsn ahlaki degil.

Adamı bosamaya cesaretiniz yok ama aldatmaya var. Pes doğrusu. Boşan ne halt yiyosan ye. Ayrıca niye cesaretin yok, birşey mi var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…