- 20 Temmuz 2009
- 1.573
- 734
- 323
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
-
Seni konumda istemiyorum saçmasapan asılsız yorumlarını kendine saklaNiçin kuzum
Ama şöyle bir durum var ben dava açacak cesarete sahip değilim karşı tarafta açıcam dedi durdu ama henüz birşey yok yani ona kaldı şimdi o yıllarca açmazsa ben yıllarca flört etmicemmi
Birde bir sorum daha var cinsellik yaşamam doğru olurmu flört ettiğim kişiyle evlenmeden
Yok yapmam zaten ben okudum mesajları admin de okurÜyenin adı shopla silinir önemli değil de, mesaj ifşası suç. Aman yapma öyle bir şey zaten diğer üye istese de.
Ama defalarca bosanacagını dava açacağını soyledi nasıl ortada b si yok sizce?Oha. Ortada boşanma olayının b si bile yok ve siz flört edemeyecek miyim derdindesiniz.
İnsanlara "evlenme ehliyeti" verilmeli.
eşimle ayrıyız bi süredir ve resmen boşanma olmadı henüz bu durumda başka biriyle flört etmem sizce doğru mu yanlışmı olur
Ben ne yapmalıyım kimi konustuklarım sen sadece kagıt uzeride olsa evlisin diyor kimileride kagıt uzerinde kalmıs resmi nikah var sadece aranızda bir anlamı yok diyor sizce hangisi doğru?
Bosanacagin garanti degil ki yarin bosaniyor olsan ..tamam devam et nasil olsa yarin bosaniyorsun bitirme bulmusken..deriz belki sana..Cinselliği unutalım zararsız flört de mi edemem ben ya boşanmadan
Kardeş üye mesajları attı ve okudum diyorum yalan mı söylüyorum neresi asılsız?Seni konumda istemiyorum saçmasapan asılsız yorumlarını kendine sakla
Ama defalarca bosanacagını dava açacağını soyledi nasıl ortada b si yok sizce?
Kal ozaman izle oku ama sen yazma kardesKardeş üye mesajları attı ve okudum diyorum yalan mı söylüyorum neresi asılsız?
Ben bana söylenen şeyi gelip konuda anlattım hem sen kovamazsın ben kendim giderim
Ama gitmiyorum :)
Tamam hatcik baci takipteyimKal ozaman izle oku ama sen yazma kardes
Tmm pıtırcık bacı takipte kalTamam hatcik baci takipteyim
Siz neden bosanmiyorsunuz ki. Esinin ve senin cikarlarin bunu gerektirdigi icin mi?Cinselliği unutalım zararsız flört de mi edemem ben ya boşanmadan
Bir ihtimal
Trans olabilirsin
Bence zaten bulsun birini özelden bizim hatunlara yürümeye başlamış durum çok ciddihatice abla bunlar senin libidonu çekemiyolar kıskançlar sizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?