Boşanmadan ilişki

Mune hanım genel olarak fake olduğu iddia edilen üyelerle ilgili açıklama yapılmıyor. Bu ciddi bir iddia o yüzden lütfen doğruluğunu araştırın ve bizi bilgilendirin lütfen. İddia asılsızsa da doğruysa da üyelerin bilgilenmeye hakkı var.

Üye bana bu konu sahibinin attığı mesajların bir kısmını da attı kendim gördüm yani

Masum mesajlar değiller yani işte ayşe canım ne yapıyorsun hayat nasıl tarzı şeyler değil

Bir fotoğrafını görseydim bari telefon numaram şu beni ara lütfen buluşalım görüşelim tarzı bir sürü mesaj

Kadındır belki bilemem ama hem mesaj attığı üyeyi hem de o mesajları görmüş biri olarak beni rahatsız etti

Zaten o üye mesajları da mune hanima attı sanırım

İlk mesajlarımda cinsellik olayına karşıydım ama yorumları okuduktan sonra fikrim değişti.
Kardeş burada yorumlara cevap yazacağına çağır şu adamı bitir işi hem sen rahatla hem biz....daha ne diyelim sana

Kanunen de yasal olanı tabiki boşandıktan sonra ayrıca o süre içinde de bir iddet süresi oluyor bildiğim kadarıyla hemen nikah dahi yapılamıyor.

Ha birde aklıma şu şiir geldi nerden çıktı bende anlamadım
Ey zakire zakire
Bir .... ver şu fakire
Artık gücüm kalmadı
Zam geldi hacı şakire :)

@Wovy erkek degilsen bu attigin mesajlar ne BACIM.

Edit: Eski konularini okudum da bi gaflete mi dustun nedir anlamadim.

Merhaba,
sizin mesajınız üzerinden cevap vereyim, üyelikler fake'se veya en ufak bir fake şüphesi varsa üyelik iptali yapıyoruz, bu üye fake'ti diye bir açıklama yapmak manasız zira iptal işlemi sonrası kimliğini, cinsiyetini doğrulatıp yeniden aktif olmamışsa otomatikman fake, troll veya erkek kabul ediyoruz.

Fake olmadığı halde fake diye iddia edilenler oluyor, o kişiler kimlik doğrulaması yapıldığında sitede yeniden aktif oluyorlar ama haklarındaki fake iddiaları devam ediyor, maalesef biz bangır bangır açıklama yapsakta kabul görmüyor, mesela bu konuyla ilgili özel mesaj gönderen arkadaşımızda fake damgası yemişti, telefon görüşmesi yapıldı, nerede oturduğundan tutun da ad soyadına kadar biliyoruz, yine bir üye var, onun içinde fake deniyor hala denmeye devam ediyor ama adı soyadını biliyoruz, sosyal medya hesabına kadar bulduk ama fake iddiaları devam edecek.

Bilgilendirmeyi sadece fake veya değil diye yapabiliriz, isim soyad, meslek, bulunduğu şehir, telefon numarası vermek zaten yasal değil, hatta suç, biz fake değil dediğimizde kabul görecek mi?
İşte asıl mesele bu, yasalar ve kurallar dahilinde belli bir yere kadar bilgilendirme veya ifşa yapabiliriz, belli bir noktadan sonrası suç teşkil ediyor, lakin fake veya değil demek ne yazık ki üyelere yeterli gelmiyor.

Detaylı açıklamanız için teşekkür ederim. :)

henüz açılmıs bir boşanma davanız bile yok tabiki evlisiniz olmaz ayrica o kişiye bu kadar çabuk nasıl güvenebiliyorsunuz bosanma sürecinde çevredeki erkeklerin gözünce av durumunda olabilirsiniz biraz kafanizi dinleyin boşanmış ve sağlam kafayla ilişkiye başlayın

Boşanma davası açmaya cesaretin yok ama boşanmadan sevgili yapmaya ve evlenmeden önce o anlamda ilişki yaşamam dogru mu demeye cesaretin var pess

Buradaki kişileri mi soruyorsun cinsellik yaşayıp yaşayamayacağını? Allah akıl versin vermiş kullanamıyorsun o da ayrı bir dert.

E yuh!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…