Boşanmadan ilişki

Bence esin seni üzmüş ve bosluga dusmussun karsi taraftan hoslandigini sanmiyorum uzun zamandir gormedigin ilgi ve alaka gordugun icin bu durum kadinlik gururunu oksuyor. cunku hala evliligin uzerinde emegin oldugunu dusundugun icin bosanmaktan cekiniyorsun.Gercekten kararli olsan aileni dinlemezdin bence.Oncelikle hoslandigin kisiyle biraz mesafe koy gorusme birsure.Kendini dinle gercekten ne istedigine karar ver.ileride belki esinle barisip dusuncelerinden ve yaptiklarindan pismanlik duyacaksin.Karsi taraf senin bu boslugundan yararlaniyo olabilir bunu da unutma lutfen.Tabiki sevmeye ve sevilmeye hakkin var ama oncelikle cocuklarin icin hersey etik olmali hayatinda vicdanini rahat tutmalisin.

Bosanmadan baskasini hayatina alma cesaretin varken bosanmaya olmamasi tek bir seyi dusunduruyor. Ikili hayat surmek istiyorsun. Esinle de olacaksin onunla da.

Bence evliyken yasayacagini yasadin sen, kilif ariyorsun sadece.

Nesi garip oyle konustuk konusmaktamı yasak
Ha garip değil yani :)

Hatice kocan seni aldattı sen de sanırım onu bu adamla aldatmistin öyle tahmin ediyorum

Ama boşanma yok ikiniz de aldatan aldatana devam ediyorsunuz ve benim bunu garip bulmam sana garip geliyor

Üç çocukla tehdit ettin onları kullandın ve kocan hala dönmedi sen de diğerini yedekte tutup kocani bekliyorsun olan bu.eğer dönerse bütün bunları konuştuğun adamı hayatından atacaksın yoksa devam değil mi

Evet çok garip gayri ahlaki üstelik

Onla bi bağımız yok resmen evliyiz okadar birbirimizden hiç haberimiz yok
Ne kadar suredir ayrisiniz? Birbirinizden haberdar olmayacak kadarsa bosanma neden korkutuyor sizi. Kendi ayaklariniz uzerinde duruyorsaniz, bosanin hayatiniza devam edin. Bence evliyken yanlis.

Bosanmadan baskasini hayatina alma cesaretin varken bosanmaya olmamasi tek bir seyi dusunduruyor. Ikili hayat surmek istiyorsun. Esinle de olacaksin onunla da.

Bence evliyken yasayacagini yasadin sen, kilif ariyorsun sadece.
Eşimle bir alakamız yok resmi evlilik dışında o da bitti bosancam diyo zaten bunun nesi ikili hayat eşimle nasıl olabilirim o istemezken zaten. Ustelik gunahımı alma hiçbirşey yasamadım henüz

Dogruya yakın tespitler ama karsı taraf bitirdi ortada resmi nikah dışında birleşmeye dair bir umut zaten yok bendede güven sıfır ona

Hatice mi değil mi haticeyse neymiş ne değilmiş bakalım ona göre yorum yapalım. Hatice değil netice ye bakalım :)
Hatice yi tanımıyorum ama içimden şöyle geçti burada anlatıyorlar anlatıyorlar ama o yine kendi bildigini yapıyormuş gibi. Sizde epey mantıklı cevap yazmissiniz denizpina. Eğer haticeyse ve öyle biriyse nefes tüketmeye gerek yok

Aaa siz de pek tutucusunuz!
Biz genelde evli kadınlar önümüze gelen adamlarla ne zaman evliliğe müsait olduklarını falan sorarız :))
Kendimizi garantiye alırız nolur nolmaz erkeksiz falan kalırız mazallah. Sonra ne yaparız?
O yüzden bir tane nikahlı, bir tane sevgili hatta en iyisi bir tane de yedekte şöyle gözümüze kestirdiğimiz biri olursa fena olmaz...

Rica ederim dalga geçmeyin ya bunaltmayın insanı buraya biz yardım almak içinnkonu açıyoruz dalga geçilmek için değil

Eşimle bir alakamız yok resmi evlilik dışında o da bitti bosancam diyo zaten bunun nesi ikili hayat eşimle nasıl olabilirim o istemezken zaten. Ustelik gunahımı alma hiçbirşey yasamadım henüz

Bosanmak isteseydiniz "cesaretim yok" diye sacma bir sebep sunmazdiniz. Baska erkekle cinsellik yasamayi isteyecek kadar evliliginden sogumus biri icin hele cok cok sacma.

Bosanmak isteseydiniz "cesaretim yok" diye sacma bir sebep sunmazdiniz. Baska erkekle cinsellik yasamayi isteyecek kadar evliliginden sogumus biri icin hele cok cok sacma.
Yok ya oyle değil cinselliği özledim belkide ondan yıllarca duzenli cinsel hayattan sonra birden kesilince şok etkisi oldu üzerimde

Rica ederim dalga geçmeyin ya bunaltmayın insanı buraya biz yardım almak içinnkonu açıyoruz dalga geçilmek için değil

Akla mantığa uygun bir hayat yaşıyor olsanız belki ciddiye alırdık.
Hem dalga gecmiyorum, bakış açınızı yazınca neden rahatsız oldunuz? Hayata böyle bakan sizsiniz. Bu durumda dalga gecen de siz olmalısınız.

Yani ben hatice mi bilmem ama bir arkadas öyle dedi ve konu sahibi de değilim demedigine göre o

Şimdi bu hanımın çok sorunlu bir evliliği vardı sürekli konu acardi.kocası bunu aldatmis bu da telefonda esli sevgilisiyle mi ne konusup kocasını aldatmis sonra pişman olMuş vs vs

Bir ikiz bir üçüz çocuklarım var diyor o kısım muamma çözemedik

Adam boşanmak istiyor kadın istemiyor ve bunun için çocukları çok kullandi bin tane konusu var baya tepki aldı hatta insanları çıldırtti :)

işte en son bu konu.yeni çılgınlıklar peşinde :)

Dogruya yakın tespitler ama karsı taraf bitirdi ortada resmi nikah dışında birleşmeye dair bir umut zaten yok bendede güven sıfır ona
Bosan gitsin canim o zaman.Umut yok,koca yok,guven yok...Kafani bos yere yoruyosun ne yapsam diye...Kocan tabiki dava acmaz adam rahatca gezip tozuyo nerdesin diyen yok,kim ariyo diyen yok elinin altinda bir kadin var nasi olsa donup dolasir yuvamizi yikmayalim diye gelir kabul edilir.Peki senin hayatin ne olacak yillarca boylemi devam edecek?Savrulup gideceksin cocuktu kocaydi... sonra birine asik olup bu iliskinin suclusu sen olcaksin birak gitsin boşan ozgurce istedigini yap sonra

Ay bu gerçek.mi ya. Bende 1 saattir mesaj yazıyorum. Suanki psikolojim ocagi 1 saat cifledikten sonra üzerinde sut kaynatıp kk daki yorumları okurken sütü taşıran kadın psikolojisi

Dava açacak cesarete sahip değilsiniz ama bir başkasıyla sevgili olup cinsellik düşünecek cesaretiniz var.

Dava için ne cesareti gerekiyor anlayamadım..
Bazen insanlar gerçekten tuhaf oluyor.
Aç bitsin gitsin işte. Sevgili bile edinmişsiniz.
Üstelik bosanmadan bu sürece giriyorsanız karşınızdakine çok güvenmeyin derim.

Ailem itiraz ediyo yapamıyorum cesqretimi topladım diyelim onlar yaptırmıyo

Sevgilim değil henüz çıkmıyoruz oyuzden konu actım zaten danışmak için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…