• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmadımm..

Hayatım ben kocamı sevmiyorum ki artık. Benimki kocaya bağlılıktan değil anlatamıyommu?
Kızım sen utanmıyor musun kocanı onu sevmeyen bir kadına muhtaç etmeye? Yazık değil mi adama. Niye ona kıyıyorsun? Bırak onu da rahat rahat yeni aşklara koşsun. Bu nasıl bir vicdansızlık ajsbsjsb

Kızlar ben buradaki kadınların bana olan linçleri yüzünden “boşandım”dedim buradaki herkese böyle yazdım.. ama ben boşanamadım aslında babamın evine bile gitmedim 😔 kocam kişisi en son bi kıza yazmıştı sosyal medyadan kızda bana söylemişti.. bu da evliyken oldu.. itiraf etmek istedim, kusura bakmayın beni linçlemeyin diyeceğim ama biliyorum ki linçlenicem. Sen boşanmazsın diyenlere de sözüm inanın ki hiç kolay değilll babam hasta inanın ki bundan korkuyorum çok korkuyorum onları üzmekten. En değerlim her şeylerim annem ve babam onlara bi şey olacak diye korkuyorum

Allam ya sanki bizim cok umrumuzdaydi senin bosanman bosandim demis ya 🤣 inanirmisin bilmem ama senin hayatin zerre umrumuzda degil. Kendin yazip kendin oynuyorsun. Ister bosan ister bosanma cok da fifi. Milyon kere ayni konulari acmaktan yorulmuyor musun ya? Sonra lincleniyorum diyorsun. Insanlar papagan gibi sana ayni seyleri yazsinlar istiyorsun ama bir yerden sonra cok sıkıcı oluyor yav.

Back
X