Boşanmak aşaması! Ayrılık!

Nuaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2017
329
434
103
Merhaba arkadaşlar maalesef buraya böyle bir konuyla yazıyorum. Eşimle sıkıntılı bir evliliğimiz vardı bir türlü tam olarak bütünleşip aile olamadık. Sonuca geleyim en sonunda tartıstık ve beni evden kovdu bende gittim 2 ay oldu ne aradı ne sordu bende Gittikten 2 hafta sonra böyle bir evlilik istemediğimi artık boşanabıleceğimizi belirten bir yazı yazdım. Fakat onada donus yapmadı bu adamın amacı ne? Oda beni istemiyor hayatında belliki fakat neden hala dava açmıyor? Not: (Çok severek evlenmistik)

Adam sizi evden kovuyor ve siz bosanma davasi acmak yerine bu evliligi istemediginize dair bir yazi yaziyorsunuz medeniyetinize hayran kaldim.
Madem istemiyorsunuz siz acin davayi hala adami sorgulamak neden? Adam kovmus zaten daha ne yapsin.
Bu adamla omur gecmez net!

Ne yapsın istiyorum biliyormusunuz cok cesurca kovduya hani o cesaretini devam ettirsin ve o dilekceyi kendi versin istiyorum! Yani yaptıgı seyin sorumluluğunu bir kere olsun alsın istiyorum yoksa bende bilirim dava acmasını ama beklememin sebepleri var. İşe ailelerde girdi suan bu adımı ben atarsam tepkiyi ben cekeceğim o atsın o muhatabı olsun. Hee bakıcam duruma beceremiyor ben kendim yapıcam ama suan sadece durma asamasındayım. Zaten dipteyim

Son düzenleme:
Ben belki düzelir pisman olur sanmıstım sonucta hala sevgi var maalesef. Yoksa davayı acmak en kolayı aklımda bitirdim evet ama kalbimde bir umut var sanırım. Lütfen yargılamayın inanın cok basit olmuyor bu sürecler sonucta ortada emek var

Dava açmamasının nedeni size nafaka olsun tazminat olsun en az zararla boşanmak sizden başka ne nedeni olabilirmi kovmuş sizi ve arayıp sormuyor sizden bekliyor dava açmanızı

Dava açmamasının nedeni size nafaka olsun tazminat olsun en az zararla boşanmak sizden başka ne nedeni olabilirmi kovmuş sizi ve arayıp sormuyor sizden bekliyor dava açmanızı
Nafakada tazminatta istemicemi biliyor. Anlasmalı bosanacagım cekisme istemiyorum yeterince yıpramdım ve üzüldüm zaten. Maddi bir beklemtim yok ondan tek isteğim aile olmaktı sevilmek ve değer gormekti ama olmadı. Evet belliki benden bekliyor onuda ben yapayım ya zaten her haltı biz yapalım

Benimde ilk evliliğimde babamın evine gittim oda istiyordu Zaten neyse aylarca bekledim dava açmıyor bende ondan bekledim baktım olmadı birimde anlaşmalı olacaktı en sonunda ben açtım davayı boşandık evet maalesef onuda bizden bekliyorlar ama aldatma var işin içinde o yolunu çizmiş belli geçmiş olsun inşallah bundan sonrası herşey gönlünüzce olur

Aldatma olup olmadığını bilmiyorum ama yolunu cizdiği belli benimde yolumu cizmem gerek artık. Cok tesekkür ederim sizede gecmis olsun

Çocuk yoksa neden bu kadar düşünüyorsun emekmiş... Üç beş yıl sonra daha çok emek vermiş olacaksın seni kovmuş zaten yapacağını yapmış ha sen açmışsın mahkemeyi ha o ne farkeder. Kim ne diyorsa desin senin mutluluğun önemli olan milletin dediği değil... Millet hep bişey bulacaktır söylemek için. Ayrıl yoluna devam et. Basit

Çocuk yok zateb evliliğimize okadar güvenmiyorduk ki yapmamıstık. 3. Yıl olacak neredeyse bir 3 yılda geçmis var ve onu gercekten sevdim inanın o sevgi olmasa zateb bir dakika durmazdımki suan icimle savas veriyorum tam anlamıyla kendime yedirdiğimde zaten kimse umrumda olmayacak biliyorum. Sadece ona kızgınım evliliği icin mücadele etmedi cok kolay vazgecti. Bu duygularla savaşıyorum altından kalktıgım gun zaten yeniden doğdugum gün olur muhtemelen ve o artık olmaz hayatımda.

Canım muhakkak özel güzel şeyler yaşamışsınızdır ama belli ki bitmiş. Sen de bitir. İnan bu daha iyi olacaktır devam edip bir gün gelecek o sevgi nefrete dönüşecektir. Şimdi bitirirsen En azından güzel hatırlarsın geçmişi... Önünde kocaman bir zaman var güzel günler seni bekliyordur emin ol

Yerinde olsam hiç beklemem.
Boşuna zaman kaybı.
Olmuyorsa olmuyordur,zorlamanın bir anlamı yok.
Yarın bu adam dönse ne hayır gelecek ki?
Belki ağlayacak,yalvaracak,geri döneceksin,yine emeklerim ah vah tüh,yine boşanmayacaksın.

Elbette çok güzel günlerimiz anılarımız oldu hala ondan nefret etmiyorum nasıl oluyor bilmiyorum ama etmiyorum iste. Sadece öfkeliyim ona ama kimseye zorla birsey yaptırılmaz biliyorum. Bu gönül isi onun gönlü benden geçmiş beni gözden cıkarmıs bende onu gözden cıkardım görünürde ama icim hala acıyor. Geçse keske su acı belki nefret etsem dahs kolay bitirirdim.

O kadar gururluki ve okadar duvarları varki icinde onları asıpta pisman olupta gelmesi cok zor zaten bununda farkındayım ama insan iste bir umut diyor. Ama 2 ay oldu zaten yavas yavas hersey bendede tükeniyor. Tam anlamıyla tükettiğimde ve kendimi hazırladıgımda beni kimsenin tutabılecegını sanmıyorum zaten. Aslında suan kendimi dinliyorum ve kabullenmeye calısyorum yasıgım sehri terkettim resmen esyalarım bile o evde hala ben ailemleyim.

Evet beni kovdu ama öncesinde ben yüzüğü fırlatıp böyle bir evlilik istemiyorum demistim ( cunku aramızda iliski kalmamıstı ev arkadası gibiydi bana dokunmuyrodu bile bende artık dayanamdım aylarca terapiye gittim ona sabrettim susstum değişir duzelir diye bekledim ama o bana değersiz davrandı bende dayanamdım patladım) oda sonra defol git dedi.

Sen bilirsin ama ben öyle gururlu,pişman olmaz vs. ile kendimi kandırmazdım.
2 ay az değil.
Toparlayıp hayata geri dönmek zorundasın.
Eşyanı,giysini istiyorsan al ama önce davanı aç ve kurtul.

Ooooo her ikiniz de saygısız ve sevgisizsiniz.
Yeniden başlasanız daha kötü olur,önce davranışlarınızı düzeltin.

Sen bilirsin ama ben öyle gururlu,pişman olmaz vs. ile kendimi kandırmazdım.
2 ay az değil.
Toparlayıp hayata geri dönmek zorundasın.
Eşyanı,giysini istiyorsan al ama önce davanı aç ve kurtul.
Evet hiç az değil. Toparlanmaya çalışıyorum gercrkten

Ooooo her ikiniz de saygısız ve sevgisizsiniz.
Yeniden başlasanız daha kötü olur,önce davranışlarınızı düzeltin.
Ben mükemmel olduğumu idda etmiyorum ki benimde hatalarım yanlıslarım olabilir ama ben ona sabredip affedip kendimi düzeltmeye calsıyorsam aynısını oda yapsın istedim. Ben tek basıma mücadele etmeye calıstım. Evet belki öğreneceğim sabretmem gereken cok seyler var ama en azındam cabamda vardı yok saymıyorum. Hangi evlilik dort dörtlük ki herkesin hatası olabılır ama önemli olan farkedip düzeltmek

Ya Allah aşkına dilekçeyi kendisi verse ne olacak ???Sizin evlilik bitmiş . İki aydır arayıp sormayan adamdan hayır bekleme .Git dilekçeni ver bu iş daha fazla uzamasın .Bu arada aldatılma falan var mı?? Eğer karşı taraf kusurluysa tazmınat talep edebilirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…