Boşanmak aşaması! Ayrılık!

Evet beni kovdu ama öncesinde ben yüzüğü fırlatıp böyle bir evlilik istemiyorum demistim ( cunku aramızda iliski kalmamıstı ev arkadası gibiydi bana dokunmuyrodu bile bende artık dayanamdım aylarca terapiye gittim ona sabrettim susstum değişir duzelir diye bekledim ama o bana değersiz davrandı bende dayanamdım patladım) oda sonra defol git dedi.
Ev arkadaşı olacak kadar öncesinde mesafe koyduysa bu adam yerine başka birini koymuş olabilir tek sorun aynı evde yaşamanız mış onuda seni kovarak ortadan kaldırmış. keşke bizdeki bu sevgi denilen şey olmasaydı da beklemek zorunda kalmasaydın.

Ev arkadaşı olacak kadar öncesinde mesafe koyduysa bu adam yerine başka birini koymuş olabilir tek sorun aynı evde yaşamanız mış onuda seni kovarak ortadan kaldırmış. keşke bizdeki bu sevgi denilen şey olmasaydı da beklemek zorunda kalmasaydın.
Evet aylarca hemde... aldatıldımmı bilmiyorum güveniyordum aslında ona cunku kötü biri değil güvenilirde ama artık neye güveneceğimide bilmiyorum. Hersey olmus olabılır. Dediğiniz gibi sanki bu anı bekliyordu benim bir yanlısımı yüzüğü attım ve onada bir fırsat vermis oldum. Kullansın şimdi rahat rahat

Evet aylarca hemde... aldatıldımmı bilmiyorum güveniyordum aslında ona cunku kötü biri değil güvenilirde ama artık neye güveneceğimide bilmiyorum. Hersey olmus olabılır. Dediğiniz gibi sanki bu anı bekliyordu benim bir yanlısımı yüzüğü attım ve onada bir fırsat vermis oldum. Kullansın şimdi rahat rahat
geçende bir arkadaşa da söylemiştim bunu eşimle benimde problemlerim var ciddi kaynanama bahsettim dedim birliktelik bile benim zorumla oluyorsa dokunmuyorsa ne düşünürsün diye sormuştum ona dışarda başka biri vardır derim demişti ozaman oglunu nasıl savunuyorsun demiştim. kaynanama

Back
X