Ben de işte bundan çekinceliyim derdim tekrar evlenmek değil ama mesela çocuk uyur evin içinde ikimizde başka odada kalırız ortak tv bile izlemeyiz yani sadece çocuk için yanyanayız bu da insanı yıpratan bir süreç. Her gün ne kadar değersiz olduğunun yüzüne vurulması gibiBir kız çocuğum var. Boşandım tekrar evlendim. Boşanır ken yeniden evlenmeyi planlamadim ama eşimle tanıştım. Ben zor birisiyim. Eşimde çok zor birisi. Bu bizi bir arada tutuyor diye düşünüyorum. Fakat çok seviyorum çok seviliyorum. Kızlarımın ikisi de babalarına hayran. Evin içinde genel bir huzur ve sakinlik hakim. Ben diğer evliliğim de bu huzuru bulamamıştım. O gün boşanmasam 2 yil sonra 5 yıl sonra illa bir zaman bosanirdim. Benim erken boşanma m olayı sadece daha az acılı hale getirdi.
Anlık yaptım fln dedi ama havada yani.Bir de neden ayrı odalardasınız ?
Eşinizin açıklaması ne ?
Onlar çok istiyorlarsa hayatlarının baharında baş bahaneleri olan çocuk için bile iyi olmayacak bu şekil saçma bir evliliği kendi hayatlarında tatbik etsinler, siz gerçekten böyle bir evlilik istiyor musunuz kendinize sorun, kimseye değil.birkaç kişi ile görüştüğümde bu boşanma konusunu kız çocuğu annesisin kızın için kal , böyle bir evlilik sürdür diyor.
O zaman bu kötülüğü kendinize yapmayın. Sevmek , sevilmek sizin de hakkınız.Anlık yaptım fln dedi ama havada yani.
Uygulamayı gördüğüm gün odaları ayırdım bir daha da o da gelmedi zaten.
Yani senin için ölürüm biterim gibi bir durum söz konusu değil , adamın hayatını kolaylaştırdım bence
Şöyle ki bence kızım anlamayacak , onun ile her şey güzel eşim ile arkadaşız gülüp eğleniriz , tatile gidilir, sürekli aktivite yapılır mutlu bir aile hayatı var ama kapılar kapanınca durum çok farklı. Yani ayrıldığımda hayatı eksilecek , benim yaşadığımı ya da hislerimi göstermiyorum tabiki. O yüzden boşanmak bencilik gibi geliyor kendi duygularım yüzünden boşanacağım çünküMutsuz olduğunuz bir hayatı ‘çocuk’ için sineye çekip, o büyüdükçe mutsuzluğunun kaynağını kendisi gibi görmesine sebep olabilirsiniz.
Öyle kalmayacak, büyüyecek, diğer aileleri görecek ve kendi ev yaşantısıyla ya da en basiti kendi annesiyle başka anneleri kıyaslayacak.
En leş adam bile sevgi varsa bir yere kadar çekilebilir anlarım ama sevgisiz, kendinize bunu yapmayın bence.
TeşekkürlerOnlar çok istiyorlarsa hayatlarının baharında baş bahaneleri olan çocuk için bile iyi olmayacak bu şekil saçma bir evliliği kendi hayatlarında tatbik etsinler, siz gerçekten böyle bir evlilik istiyor musunuz kendinize sorun, kimseye değil.
Merhaba eşim ile defalarca boşanma konuşması yaptım, beni bencil olmakla suçluyor, boşanmam diyor- Ona göre çok güzel bir evliliğimiz var. Kapalı kapılar ardında kimsenin evliliğini bilemezmişim ben hayattan çok fazla şey bekliyormuşumBu evlilik değil ortak ebeveynlik.Adamda sizden sinyal bekliyor galiba ayrılmak için .Kendinize saygınız vardır muhakkak bunu hazmetmek çok kolay degil
Bende öyle düşünüyorum defalarca da sordum, ciddiyetsiz bu konular aramızda laçka oldu. Olabilir yani.Acaba hayatında biri olabilir mi?
Bir adamın eşine bu kadar uzak kalması benim aklıma malesef bu seçeceğiz getiriyor
Sohbet sevgi seks ve bir sürü paylaşım çok şey beklemek mi oluyormuş.Teşekkürler
Merhaba eşim ile defalarca boşanma konuşması yaptım, beni bencil olmakla suçluyor, boşanmam diyor- Ona göre çok güzel bir evliliğimiz var. Kapalı kapılar ardında kimsenin evliliğini bilemezmişim ben hayattan çok fazla şey bekliyormuşum
Takip edebilme ya da ettirebilme şansınız varsa biraz takip edin varsa mutlaka birseyler çıkacaktır. Özellikle sosyal medya hesaplarına bir bakın bakalım.Bende öyle düşünüyorum defalarca da sordum, ciddiyetsiz bu konular aramızda laçka oldu. Olabilir yani.
Evet halime şükür etmiyormuşum konu sürekli ne kadar şükürsüz olduğuma, artık anne olduğuma çocuğuma öncelik vermem gerektiğine geliyor.Sohbet sevgi seks ve bir sürü paylaşım çok şey beklemek mi oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?