Boşanmak bencilik mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkürler

Merhaba eşim ile defalarca boşanma konuşması yaptım, beni bencil olmakla suçluyor, boşanmam diyor- Ona göre çok güzel bir evliliğimiz var. Kapalı kapılar ardında kimsenin evliliğini bilemezmişim ben hayattan çok fazla şey bekliyormuşum
Çok güzel evlilik???? Ev arkadaşlığı olabilir mi o?? bencil olan eşiniz bence. Peki neden ilişkinizi düzeltmeye çalışmıyormuş?

Teşekkürler

Merhaba eşim ile defalarca boşanma konuşması yaptım, beni bencil olmakla suçluyor, boşanmam diyor- Ona göre çok güzel bir evliliğimiz var. Kapalı kapılar ardında kimsenin evliliğini bilemezmişim ben hayattan çok fazla şey bekliyormuşum
Yani eşiniz size diyor ki buyur bunlar çoğu kişinin ulaşamadığı bir dizi imkan, yap görevini çekil. Evlilik böyle bir şey ona göre. Rahat yaşamı sağlayan o olduğuna göre ona her sey reva. Aldatıldınız, elalemin içine çıkarmak ve çocuklarını yetiştirmek için sizi yanında tutuyor , daha fazlasına layık değilsiniz onun için. Evliliğiniz tam olarak bu. Size boşanın ya da boşanmayın diyemem. Ama bir şey diyebilirim. Hayat çok kısa ve ne zaman ölüp hiç olacağımızı bilemiyoruz.

Merhaba konum aslında süreci ön göremediğimden yaşamış olanlardan fikir almak.
Evliyim, 2 yaşında olacak bir çocuğumuz var.
Eşim ile çocuğuım doğduğundan beri ayrı odalarda kalıyoruz. Eşimin hamileliğim süresince tinder uygulaması kullandığını öğrendim, pandemi lohusalık çocuk ile ilgilenme derken bu süreç 1,5 yıl müthiş bir sabırla ve çocuğumuzun gözünün içine bakarak geçti.
Eşim ile konuştuğumda boşanmak istemez ama ayrı olmamız yani hiç bir ikili ilişkimiz olmaması sorun olmaz.
Ve ben ne yazık ki çocuk ile boşanmaktan çok korkuyorum, birkaç kişi ile görüştüğümde bu boşanma konusunu kız çocuğu annesisin kızın için kal , böyle bir evlilik sürdür diyor.
Bir yandan çocuğum için böyle bir hayata katlanmalıyım diyorum yani bizim evliliğimiz sadece çocuk odaklı , kavga yok, ev içi 2 arkadaşız ( inanılmaz özverili ve gerçekten iyi bir baba herşeye koşar yardımcı olur) ama bir yandan da hayatım geçiyor sevgisiz , beni sevmeyen , değer vermeyen, iki çift güzel laf duymadığım bir adama sırf çocuğuma aile ortamı göstermek için yıllarımı bu evde harcamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu düşünce bencilik mi ?
Bu tarz bir süreç yaşayanlar varsa fikirleriniz düşünceleriniz gerçekten duymak isterim
O baska kadinlarla hayatina renk katarken bencillik mi diye dusunmuyodur bence. Ben anne babanin birbirinden uzak oldugu bi evlilikte cocuk buyutmek istemezdim. Onun kat kat ustu bi evde buyudum ve cok yalvardim anneme bosan diye. Bosanmadi. Uzerinden 15 yil gecti smdi keske yasim gencken bosansaydim der

Siz sadece o uygulamayi gordunuz ama belki aldatildiniz? Hadi şimdi olmasa ileride mutlaka aldatilacaksiniz boyle giderse.
Siz cocuklara ve aile hayatina odaklamiş gidiyorsunuz ama insanin heyecan, cinsellik, sevgi ihtiyaclari var ve en az birini yaşamak ister mutlaka zaten arayişlara da girmiş adam. Oyle yillarca kös kös yaşariz diyorsaniz yaniliyorsunuz. Ha adam istedigi kadinla olsun sonunda evine gelsin diyorsaniz devam...

Ben aldatıldım diyorum yüzde yüz hala aldatılıyorum. Erimdir evimin direğidir demiyorum.
Bu arada gerçekten güzel , bakımlı iyi para kazanan bir kadınım. Hatta eşim benimle birlikte olduktan sonra yükseldi.
Buna rağmen öyle gözüm yüksekte değildi yani.
Ama içimde inanılmaz özgüvensiz bir kadın oluştu

Siz sadece o uygulamayi gordunuz ama belki aldatildiniz? Hadi şimdi olmasa ileride mutlaka aldatilacaksiniz boyle giderse.
Siz cocuklara ve aile hayatina odaklamiş gidiyorsunuz ama insanin heyecan, cinsellik, sevgi ihtiyaclari var ve en az birini yaşamak ister mutlaka zaten arayişlara da girmiş adam. Oyle yillarca kös kös yaşariz diyorsaniz yaniliyorsunuz. Ha adam istedigi kadinla olsun sonunda evine gelsin diyorsaniz devam...
Büyük konuşmuş olacağım belki ama gencecik ömrümü bir tane paşa evladının kümesini bekleyerek harcayamam ben. Parasını da müsait yerine monte etsin.

Evet halime şükür etmiyormuşum konu sürekli ne kadar şükürsüz olduğuma, artık anne olduğuma çocuğuma öncelik vermem gerektiğine geliyor.
Vallahi kim ne derse desin seks evliliğin neredeyse yarısıdır.Yatakta işler iyi giderse evliliğin diğer yarısında da işler iyi gider

Çok güzel evlilik???? Ev arkadaşlığı olabilir mi o?? bencil olan eşiniz bence. Peki neden ilişkinizi düzeltmeye çalışmıyormuş?
1- İşine geliyor, karışmıyorum at koşturuyor.
2- Onun yanında mükemmel bir vitrinim ki böyle şeylere inanılmaz önem verir.
3- Umrunda değilim önemli olan çocuk

1- İşine geliyor, karışmıyorum at koşturuyor.
2- Onun yanında mükemmel bir vitrinim ki böyle şeylere inanılmaz önem verir.
3- Umrunda değilim önemli olan çocuk
Böyle mi söylüyor tam olarak gerçekten? Yani sen önemli değilsin çocuk önemli diye? Valla bence bu evliliği bitirmek bencillik falan değil. Çünkü ortada zaten bir evlilik yok üzgünüm :(

Yani eşiniz size diyor ki buyur bunlar çoğu kişinin ulaşamadığı bir dizi imkan, yap görevini çekil. Evlilik böyle bir şey ona göre. Rahat yaşamı sağlayan o olduğuna göre ona her sey reva. Aldatıldınız, elalemin içine çıkarmak ve çocuklarını yetiştirmek için sizi yanında tutuyor , daha fazlasına layık değilsiniz onun için. Evliliğiniz tam olarak bu. Size boşanın ya da boşanmayın diyemem. Ama bir şey diyebilirim. Hayat çok kısa ve ne zaman ölüp hiç olacağımızı bilemiyoruz.
👏

Ah annelik... İnsana neler düşündürtüyor.

Siz zaten medenice boşanmış, çocuğu için bir araya gelen ebeveynler gibi bir hayat sürüyorsunuz.
Şimdilik bebeğiniz bunu anlamıyor ama ileride anlayacak. Yani mutsuz olduğunuzu.
Çocuğunuz için kendinizden vazgeçip bu evliliği sürdürseniz bile, bunun ağırlığı bir gün patlak verecektir. İnsan psikolojisi değişken. Bugun kolay gelebilir ama zor.
Ve aksine bugun zor gelen boşanma, yarın kolay olabilir.
Eşiniz çok kötü biri bana kalırsa. Bu şekilde boşvermiş, kendi odasında kendi dünyasında istediği gibi yaşıyor, sizi de boşamıyor buna mahkum ediyor. Çocuğunun annesine büyük saygısızlık yapıyor. Hiç iyi bir baba olduğunu sanmam.
Karnım doysun, pastam dursun, yanında envai çeşit tatlı da olsun. Oh ne ala memleket.
Boşanın veya boşanmayın ama siz yaşıyorsunuz, ölmediniz. Hayat devam ediyor. Ve hayat bu değil. Evlilik de bu değil.

Böyle mi söylüyor tam olarak gerçekten? Yani sen önemli değilsin çocuk önemli diye? Valla bence bu evliliği bitirmek bencillik falan değil. Çünkü ortada zaten bir evlilik yok üzgünüm :KK43:
Evet kavgamız yok , kaç kişinin evliliği düzgün , annesin çocuk önemli onu düşün, çocuğu harcatmam , senin de harcamana izin veremem, bencilik yapıp boşanmak ne demek bilmem ne.
Yani inanılmaz bir vicdan azabı , anneliğiimi sorgulamak ile baş başa kaldım

Evet kavgamız yok , kaç kişinin evliliği düzgün , annesin çocuk önemli onu düşün, çocuğu harcatmam , senin de harcamana izin veremem, bencilik yapıp boşanmak ne demek bilmem ne.
Yani inanılmaz bir vicdan azabı , anneliğiimi sorgulamak ile baş başa kaldım

Kendi istediğini yaşıyor çünkü.
Çocuğu bu kadar düşünen ona normal bir aile ortamı oluşturmaya çalışır, çabalar.
Öyle kendi dünyasında yaşayıp, sizi bu evliliğe mahkum edip, vicdan yaptırmasına müsade etmeyin.

Teşekkürler

Ne berbat bir insan ... mutsuz olmadığın evliliği bitirmek bencillik değil ama tinderdan karılarla buluşmak yvşaklık. Üstüne halinde ne var yaşa işte, ben karılarla yazışayım sen de öyle kenarda takıl işte demek çok daha büyük bir rezillik.

Ne berbat bir insan ... mutsuz olmadığın evliliği bitirmek bencillik değil ama tinderdan karılarla buluşmak yvşaklık. Üstüne halinde ne var yaşa işte, ben karılarla yazışayım sen de öyle kenarda takıl işte demek çok daha büyük bir rezillik.
Ya size çok ilginç birşey söyleyeceğim bana 1,5 yıldır nasıl empoze etti ise burada haklı olduğum yazılınca bir affaladım.
Şey denilecek sanıyordum evet bencilsin, annesin, önce çocuk , adam ilgili bir adammış fln

Ya size çok ilginç birşey söyleyeceğim bana 1,5 yıldır nasıl empoze etti ise burada haklı olduğum yazılınca bir affaladım.
Şey denilecek sanıyordum evet bencilsin, annesin, önce çocuk , adam ilgili bir adammış fln

Ablacım gözünü sevey,m adam iğrenç biri. Evli haliyle basbayağı zina yapıyor, onu geçtim ben zina yapıcam eh sen de göz yumuver diyor. şaka gibi yani Arabistanda olsa valla sallandırırlardı bu kocan olacak adamı:ruh:

Gül gibi kocamın koynundan çıkıp aldatılan, ilgisiz sevgisiz bırakılmış, af dilenip gönlü bile alınmayan birine boşanmak istiyor diye bencil dersem taş olurum.

Tİnder mı kullanıyor, düzenli ilişkisi mi var ne olduğuna dair bir fikrim yok
Konuşmuyor musunuz? Ne cevap veriyor ayrı yatmaya, cinselliği olmamasına. Ya da tinder meselesine. Yani Bi hata yapıp düzeltmemiş, Bi evde iki yabancı. Bu şekilde 10 çocuk için bile yürütülmez evlilik.

Back
X