Merhaba konum aslında süreci ön göremediğimden yaşamış olanlardan fikir almak.
Evliyim, 2 yaşında olacak bir çocuğumuz var.
Eşim ile çocuğuım doğduğundan beri ayrı odalarda kalıyoruz. Eşimin hamileliğim süresince tinder uygulaması kullandığını öğrendim, pandemi lohusalık çocuk ile ilgilenme derken bu süreç 1,5 yıl müthiş bir sabırla ve çocuğumuzun gözünün içine bakarak geçti.
Eşim ile konuştuğumda boşanmak istemez ama ayrı olmamız yani hiç bir ikili ilişkimiz olmaması sorun olmaz.
Ve ben ne yazık ki çocuk ile boşanmaktan çok korkuyorum, birkaç kişi ile görüştüğümde bu boşanma konusunu kız çocuğu annesisin kızın için kal , böyle bir evlilik sürdür diyor.
Bir yandan çocuğum için böyle bir hayata katlanmalıyım diyorum yani bizim evliliğimiz sadece çocuk odaklı , kavga yok, ev içi 2 arkadaşız ( inanılmaz özverili ve gerçekten iyi bir baba herşeye koşar yardımcı olur) ama bir yandan da hayatım geçiyor sevgisiz , beni sevmeyen , değer vermeyen, iki çift güzel laf duymadığım bir adama sırf çocuğuma aile ortamı göstermek için yıllarımı bu evde harcamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu düşünce bencilik mi ?
Bu tarz bir süreç yaşayanlar varsa fikirleriniz düşünceleriniz gerçekten duymak isterim