Boşanmak bencilik mi ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aynen katılıyorum. Bir halt olmayan adamları adam edersen gelip tepene çıkıyorlar. Bundan sonra çöpsüz üzüm bakıyorum ben de, işi varsa ünvanı kariyeri varsa eyvallah yksam elin vasat herifinin poposunu hiç kaldıramam.
Eskiden "beni isteyen çocuğun evi arabası olsun diyen kızlara gicik olurdum". Çünkü ben de zengin olmauan bir aileden geldim. İlla zengin mi olmalı birlikte yaparız derdim. Ama şimdi diyorum ki keşke onlar gibi dusunseydim..kendi parası olsa karısını soymazdi. Birlikte çalıştık yaptık ama tek başına yedi i.ne.. gerek yok evliliğe ama olacaksa da benden bir tık iyi olacak en az maddiyati da kariyeri de.

Merhaba konum aslında süreci ön göremediğimden yaşamış olanlardan fikir almak.
Evliyim, 2 yaşında olacak bir çocuğumuz var.
Eşim ile çocuğuım doğduğundan beri ayrı odalarda kalıyoruz. Eşimin hamileliğim süresince tinder uygulaması kullandığını öğrendim, pandemi lohusalık çocuk ile ilgilenme derken bu süreç 1,5 yıl müthiş bir sabırla ve çocuğumuzun gözünün içine bakarak geçti.
Eşim ile konuştuğumda boşanmak istemez ama ayrı olmamız yani hiç bir ikili ilişkimiz olmaması sorun olmaz.
Ve ben ne yazık ki çocuk ile boşanmaktan çok korkuyorum, birkaç kişi ile görüştüğümde bu boşanma konusunu kız çocuğu annesisin kızın için kal , böyle bir evlilik sürdür diyor.
Bir yandan çocuğum için böyle bir hayata katlanmalıyım diyorum yani bizim evliliğimiz sadece çocuk odaklı , kavga yok, ev içi 2 arkadaşız ( inanılmaz özverili ve gerçekten iyi bir baba herşeye koşar yardımcı olur) ama bir yandan da hayatım geçiyor sevgisiz , beni sevmeyen , değer vermeyen, iki çift güzel laf duymadığım bir adama sırf çocuğuma aile ortamı göstermek için yıllarımı bu evde harcamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu düşünce bencilik mi ?
Bu tarz bir süreç yaşayanlar varsa fikirleriniz düşünceleriniz gerçekten duymak isterim
Ne denir bilemedim ama bildigim bu sekilde kiziniza iyilik yapmıyorsunuz ki.ona mutlu bir aile ortami veremedikten sonra bir arada kavgasiz gurultusuz olmaniz çocugun mutlu huzurlu sakin bir evde buyumesi anlamina gelmiyor.sizin sessiz kavgalarinizi icinizden attiginiz haykirma cigliklarini birbirinize duyuramasaniz bile emin olun kiziniz bunlari 2 yasinda degil 3 yada 5 yasinda mutlaka duyucaktir

Mutlaka bu adamı takip edin. Biseyler yakalarsınız. Çok üzüldüm gerçekten

Ben sizi hatirliyorum esinizin is yerinde bir kadinla mesajlarını yakalamistiniz ve bosanacaktiniz. Cocuk yoktu o zaman. Ne kadar asil bir kadin diye dusunmustum sizinle ilgili. Ama vazgecip cocuk yapmissiniz. Kendinize yazik ediyorsunuz.

Evet halime şükür etmiyormuşum konu sürekli ne kadar şükürsüz olduğuma, artık anne olduğuma çocuğuma öncelik vermem gerektiğine geliyor.
Adam sizi artık eş, kadın olarak görmüyor. Sizin sıfatınız “anne” olmak.. Üzgünm ama size sadece bu gözle bakıyor.
Çocuğuna hergün ulaşabilmesi,akşam hazır yemeğin ve temizliğin olduğu bir eve gelmesi işine geliyor. Odaları ayırdığınız için de ekmeğine yağ sürmüşsünüz. Siz sevgi sevgi diye beklerken ömür geçiyor, eşinizin size bencil demesi de sizi bir anne olarak suçlu hissettirip kendi konfor alanını sağlamak.
Bu adam size sistematik olarak duygu sömürüsü yapıyor. Yemeyin, boşanın

Anneler en büyük hatayı burda yapıyorlar. Çok iyi bir baba demişsiniz, siz bosaninca kızınızın babası olmaktan da boşanmaya ak ki, yine kızınızın babası. Ama yıllarca çocuk hayrına kötü kocalara katlanan anneler ilerde çocuğum için bosanmadim, onun için katlandim diyerek çocuklarının omzuna onlara sormadan büyük yükler yukluyorlar. Siz yaparsınız demiyorum ama görüp duyduklarımiz bunlar.
Mutsuz, gergin iki ebeveynin yanında buyumektense, ayrı yaşayan iki ebeveynle yaşaması çok daha sağlıklı olacaktır çocuk için.

Ya size çok ilginç birşey söyleyeceğim bana 1,5 yıldır nasıl empoze etti ise burada haklı olduğum yazılınca bir affaladım.
Şey denilecek sanıyordum evet bencilsin, annesin, önce çocuk , adam ilgili bir adammış fln

Sizi pasif agresif bir şekilde manipüle ediyor, kendinizden şüphe duymanızı sağlıyor ki bu çok tehlikeli bir durum. Profesyonel destek de alarak bu kişiden uzaklasmalisiniz.

Ayrıca tinder bir aylik uyelik ucreti 400-500tl arasinda, ucret odemeden iletisim kurulmuyor ve bu parayi odeyen biri eyleme gecer yani.
Yok artık ya , premium hesap falandır o, yoksa herkes yüklemez heralde, ayda 400 TL ne demek.

Yok artık ya , premium hesap falandır o, yoksa herkes yüklemez heralde, ayda 400 TL ne demek.
Bi aylik bu sekilde 6 aylik ayda 300. Tinder uyesiyim oradan biliyorum.

Üyelerle uletisim kurabilmek icin en uygun paketler bu sekilde. Bir yillik ayda 280tl

Üyelerle uletisim kurabilmek icin en uygun paketler bu sekilde. Bir yillik ayda 280tl
Haaa böyle normal işte, her ay 400 diye anladım.

Bosanma kararindan once terapi alin derim ben.
Bosanmak ozellikle kadinlarin sorumlulugunu cok arttiriyor. Evde azicik isin ucundan tutan adam bosaninca bekar gibi hayatina bakiyor, tum sorumluluk kadina kaliyor.
Hele ki iyi bir babaymis, bence duzeltilebilir bir evlilik sizinki

Tinder’ı hobi olsun diye yüklememiştir. Evliliğin temeli “Sadakat” üstüne kurulur. Siz hamileyken size sadık kalmayan adam zaten o temeli yıkmış. Sırf ebeveyn olmak için formalite bir evlilik sürdürülmez.

Üyelerle iletişim kurmak için paket satın almaya ihtiyacınız yok ki. Premium almazsanız sadece sizi sağa çeken ama henüz sizin sağa atmadığınız beğenileri göremezsiniz o kadar. Karşılıklı eşleştiğiniz insanlarla iletişim kurabilirsiniz yine de rahatça

Üyelerle iletişim kurmak için paket satın almaya ihtiyacınız yok ki. Premium almazsanız sadece sizi sağa çeken ama henüz sizin sağa atmadığınız beğenileri göremezsiniz o kadar. Karşılıklı eşleştiğiniz insanlarla iletişim kurabilirsiniz yine de rahatça
Benim bildiğim kadın üyelerden para almıyorlar. Erkeklerden alıyorlar.

Boşanmak istiyorsan şu an tam vakti yoksa çocuk alışacak babaya daha zor olacak senin için bende bebeğim 2 yaşına geliyorken boşandım sonra yakışıklı erkegimle evlendim 2. Yüzde doğurdum huzurlu mutlu yaşıyoruz ...dünyaya bir kere geliyoruz öleceksin unutulup gideceksin degmeZzz...seninde sevmeye sevilmeye hakkın var

Back
X