- 9 Kasım 2021
- 716
- 1.350
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rindir başlı başına bir boşanma sebebi . Onun telefonunda böyle bir program olduguna şahitlik edebilecek ya da ispatlayabileceginiz bir şey yapın. Kararınız kesinleşince kullanırsınız. Bu evlilik er ya da geç bitmeye mahkum maalesefMerhaba konum aslında süreci ön göremediğimden yaşamış olanlardan fikir almak.
Evliyim, 2 yaşında olacak bir çocuğumuz var.
Eşim ile çocuğuım doğduğundan beri ayrı odalarda kalıyoruz. Eşimin hamileliğim süresince tinder uygulaması kullandığını öğrendim, pandemi lohusalık çocuk ile ilgilenme derken bu süreç 1,5 yıl müthiş bir sabırla ve çocuğumuzun gözünün içine bakarak geçti.
Eşim ile konuştuğumda boşanmak istemez ama ayrı olmamız yani hiç bir ikili ilişkimiz olmaması sorun olmaz.
Ve ben ne yazık ki çocuk ile boşanmaktan çok korkuyorum, birkaç kişi ile görüştüğümde bu boşanma konusunu kız çocuğu annesisin kızın için kal , böyle bir evlilik sürdür diyor.
Bir yandan çocuğum için böyle bir hayata katlanmalıyım diyorum yani bizim evliliğimiz sadece çocuk odaklı , kavga yok, ev içi 2 arkadaşız ( inanılmaz özverili ve gerçekten iyi bir baba herşeye koşar yardımcı olur) ama bir yandan da hayatım geçiyor sevgisiz , beni sevmeyen , değer vermeyen, iki çift güzel laf duymadığım bir adama sırf çocuğuma aile ortamı göstermek için yıllarımı bu evde harcamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu düşünce bencilik mi ?
Bu tarz bir süreç yaşayanlar varsa fikirleriniz düşünceleriniz gerçekten duymak isterim
bildiğimiz ev arkadaşısınız yaniAnlık yaptım fln dedi ama havada yani.
Uygulamayı gördüğüm gün odaları ayırdım bir daha da o da gelmedi zaten.
Yani senin için ölürüm biterim gibi bir durum söz konusu değil , adamın hayatını kolaylaştırdım bence
ben önceden bu kadarına ihtimal vermezdim. youtube’da bazı videolara denk geldim; eşcinsellerin uygulamasından birilerini arayıp işletiyor youtuber. konuştuğu kişiler hep evli çocuklu. hatta en son dindar, evli, çocuklu biriyle konuştu. adam günah biliyorum ama nefsime engel olamıyorum tarzı konuşuyordu.aslında yaklasımınız cok dogru bence ... o kadar cok boyle insanlar var kı gızlı saklı su an bı dusunmedım degıl
Zaten senden sonra yükseldiği için g.tu kalktı afedersiniz de. Bende de aynısından vardı. Bu erkekler culsuzken alıp wdam etmeye çalışan bizlerde hataBen aldatıldım diyorum yüzde yüz hala aldatılıyorum. Erimdir evimin direğidir demiyorum.
Bu arada gerçekten güzel , bakımlı iyi para kazanan bir kadınım. Hatta eşim benimle birlikte olduktan sonra yükseldi.
Buna rağmen öyle gözüm yüksekte değildi yani.
Ama içimde inanılmaz özgüvensiz bir kadın oluştu
Zaten senden sonra yükseldiği için g.tu kalktı afedersiniz de. Bende de aynısından vardı. Bu erkekler culsuzken alıp wdam etmeye çalışan bizlerde hata
Arkadaşlar yorumlar için teşekkür tek tek okudum.
Toplu bir cevap vermek gerekir ise
-Eşim ile 2 yıldır ayrı odalarda kalıyoruz, hamilelik dönemi de dahil 2.5 yıldır yatak ilişkimiz yok
- Ben iyi kazanıyorum ama eşim benden daha iyi kazanıyor
-Haftanın ortalama 1,2 günü şehir dışında işinden dolayı
-Eşim ile sevgililik dönemimiz sonrası anlaşarak evlendik
-İşinde yükseldikçe eli para gördükçe ilişkimiz kötüye gitti
- o da kendine çok bakan , titiz bir adam.
-Evin düzenini sağladım, iyi şartlarda yaşıyoruz sağlıklı bir çocuğumuz var, örnek bir çiftiz (dışarıdan herkes öyle görüyor) sen çok şey istiyorsun diyen bir adam işte ????
-Birbirimizin telefon şifresini bilmeyiz, nereye gittiğini bilmem
İş seyahatları yalan çıkarsa hiç şaşırmam aslında ne kadar manipüle edildiğimi görüyorum şuan.
Bir de biri şey yazmıştı çocuk küçükken neden boşanır bir kadın , adam suçlu görünecek , suçlu görünmek istemiyor.
Tam eşime yakışır bir düşünce olur bu.
Çünkü onun için herşey dış görünüş, dıştan mükemmel çift, dıştan mükemmel ebeveyn
2 yıldır hiç umursamıyorum diye ne yaptığını ettiğini baya rahat olmalı bu rahatlıktan yararlanıp aldatılmayı yakalamayı düşünüyorum şuan
Ya gay olduğunu sanmıyorum evlenmeden önce beni her köşede sıkıştıran bir adamdı.Adam gay bence. Cok iyi gizliyor. 2,5 yıl hiç ilişki olmaması bana sadece bunu düşündürdü. Adamla aranızda cinsel çekim sifir. O da yapmak zorunda olduğu için bir şey yapıyormuş gibi bir daha odanıza gelmek istememiş. Ayrılmaya kesin kararınızı görse, açık ilişki teklif edecek.
Telefonlarınız hep mi şifreli idi. Siz birinden hoşlandığınız söylediğinizde bir ünlüden vs. tepkisi ne oluyor.
bi seksüel de olabılır arkadasım sen yıne olmaz deme.. her ıhtımalı düşün ki daha çok üzülmeyesinYa gay olduğunu sanmıyorum evlenmeden önce beni her köşede sıkıştıran bir adamdı.
Bir de tinder de baktığı da kızdı.
Biliyor musunuz keşke gay olsa
En azından bunların sebebini öğrenip ona destek bile olurdum.
sizin boşanma sebebiniz neydi pekiBen yasadim. Cocuk icin bekledimde bekledim. Sonra anladimki tam tersine cocuk icin bosanmaliyim. Cocuktan sonra 12+ yil gecmesine ragmen bosandim. Bosa giden onca yil.
peki sizin boşanma sebebiniz size göre neydi?Sıradan bir anadolu ailesine göre sorunsuz bir evliliğim vardı ve hamileyken boşandım. Çünkü mutsuzdum ve bebegim mutlu bir anne hakediyordu.
Bir annenin çocukları için bencil olmaya hakkı var diye düşünüyorum. Çünkü bir evlat olarak ben kendini önemseyen, güçlü ve cesur bir anne isterim.
Kız cocukla böyle bir evlilikde asıl bosanmamak sorun.Merhaba konum aslında süreci ön göremediğimden yaşamış olanlardan fikir almak.
Evliyim, 2 yaşında olacak bir çocuğumuz var.
Eşim ile çocuğuım doğduğundan beri ayrı odalarda kalıyoruz. Eşimin hamileliğim süresince tinder uygulaması kullandığını öğrendim, pandemi lohusalık çocuk ile ilgilenme derken bu süreç 1,5 yıl müthiş bir sabırla ve çocuğumuzun gözünün içine bakarak geçti.
Eşim ile konuştuğumda boşanmak istemez ama ayrı olmamız yani hiç bir ikili ilişkimiz olmaması sorun olmaz.
Ve ben ne yazık ki çocuk ile boşanmaktan çok korkuyorum, birkaç kişi ile görüştüğümde bu boşanma konusunu kız çocuğu annesisin kızın için kal , böyle bir evlilik sürdür diyor.
Bir yandan çocuğum için böyle bir hayata katlanmalıyım diyorum yani bizim evliliğimiz sadece çocuk odaklı , kavga yok, ev içi 2 arkadaşız ( inanılmaz özverili ve gerçekten iyi bir baba herşeye koşar yardımcı olur) ama bir yandan da hayatım geçiyor sevgisiz , beni sevmeyen , değer vermeyen, iki çift güzel laf duymadığım bir adama sırf çocuğuma aile ortamı göstermek için yıllarımı bu evde harcamak ne kadar doğru bilemiyorum.
Bu düşünce bencilik mi ?
Bu tarz bir süreç yaşayanlar varsa fikirleriniz düşünceleriniz gerçekten duymak isterim
peki sizin boşanma sebebiniz size göre neydi?