boşanmak boşanmak boşanmak

Babalık yapma kabiliyeti yoktu zaten. O yüzden hiç sanmıyorum. Oğluma fotoğrafını yolla videosunu yolla deyip duruyor telefon babası olacak.
Yıllardır küs olduğum ailesi doğumumdan 2 hafta önce ölen babam için arayıp bir başsağlığı bile dilemediler. Ben ki annesinin annesi öldüğünde gittm,cenazede hizmet ettim ve akrabaların karşısında küs değilmişiz gibi konuştum.
Hastaneye gelmiş bebeği görmeye Ben de göremez dedim.
Lohusalığımın 4. Günü annem çocuğumu göremedi deyip yıllardır istedipim boşanmayı kabul etti. Annesi torununu 5 dakika göremedi diye kendi süt kokulu çocuğundan vazgeçti.! Nasıl bir mantıktır bu!😡 Benim bu acılı sancılı sorunlu lohusa dönemimde bırakmasını geçtim bebepini hiç düşünmeyen birine ne diyebilirm ki?😶
u erkeklere babalık sonradan yüklenir derlerdi ne kadar sonra yükleniyor acaba?
Ne kadar geçti üstüne bilmiyorm ama en azından foto istemiş bizde oda yok 🙄 bu anneleri yüzünden aileleri yüzünden ne kaçırdıklarını elbet Bi gün anlarlar ama geç olur bazı şeyler için. anne ve eş ayrımı yok onlarda Bn bosvermeye çalışıyorm. gülüp geçmeye çok zor oluyo ama çabalıyorum. inşallah hakkımız da hayırlısı olur ikimiz içinde 🤲 ve bence babalık her insana yüklenmiyo sizinkini bilemem de bizde yüklenmes yani 🤷‍♀️

Geçmiş olsun ben de boşanmak istiyorum çocuk yok, bu halde bile zor geliyor size Allah kolaylık versin, davayı kim açacak neler isteyeceksiniz tüm haklarınızı alın bence

Geçmiş olsun ben de boşanmak istiyorum çocuk yok, bu halde bile zor geliyor size Allah kolaylık versin, davayı kim açacak neler isteyeceksiniz tüm haklarınızı alın bence
aslında bizim olaylara göre baya benim lehimeymis her şey eline hiç bisey kalmayacakms borç dışında tabi 😁ama iki üç yıl daha heba olsun istemiyorum anlaşma sağlanırsa üstünde durmuycam yoluma devam etmek istiyorum

aslında bizim olaylara göre baya benim lehimeymis her şey eline hiç bisey kalmayacakms borç dışında tabi 😁ama iki üç yıl daha heba olsun istemiyorum anlaşma sağlanırsa üstünde durmuycam yoluma devam etmek istiyorum
Sevindim o zaman :)) anlaşmalı protole oturup yazdırın nafaka o bu eşyalar varsa mal her hakkını almaya çalış anlaşmalı olarak yap kısa sürsün

Back
X