Boşanmak bu kadar kolay mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu konu sizi niye gerdi ki? kimse sadece buradaki yorumlarla hareket etmiyor.birileri boşan dedi diye konu sahipleri soluğu mahkemede almıyor.en son kararı yine kişinin kendisi veriyor bence. ayrıca ciddi sıkıntılar yaşayanlara boşanın deniliyor.sıradan kavgalara kimse kolay kolay boşanın demez.

TÜİK misiniz siz? Sayı mı tuttunuz? Sizin dediğiniz anca 100 taneden 1 tanedir.

tuik olmama gerek yok, burda okuyoruz gördüğün gibi...kadınlar anlatıyor ama , birde karşı tarfı dinlemek lazım...
Vallahi ben burada dolu şey okudum ama hiç de bana çiçek almadı boşanayım mı diyen görmedim.He duygularım bitti bir şey hissetmiyorum diyen olmuştur.

Soyledikleriniz cok sacma mutsuz bir evlilikte buyuyen cocugun psikoloji cok kotu oluyor ayri ama mutlu anne babayla buyumesi daha iyi. Bir yuva kuruldu diye kadinlar adamlarin yaptigi herseye katlanmak zorunda degil. Anasiz babasiz buyumez cocuklar anne baba gorevlerini ihmal etmezse.

Peki bundan size ne? Sizi neden ilgilendiriyor?
Sizin gibilere de dedikodu malzemesi cikiyor ne guzel , komus gunlerinde oturup dedikodusunu yaparsiniz bosananlarin , insan bos olunca malzeme lazim tabi

Peki bundan size ne? Sizi neden ilgilendiriyor?
Sizin gibilere de dedikodu malzemesi cikiyor ne guzel , komus gunlerinde oturup dedikodusunu yaparsiniz bosananlarin , insan bos olunca malzeme lazim tabi
sen dedikodu yapmıyormusun:)

Size ne hanzo sevmek zorunda mı herkes sizin gibi benim gönlümü hoş tutmayacaksa napim o kocayı süpriz de yapacak romantikte olacak olmayan gitsin kendi gibi birini bulsun size ne size 2. Yide alır 3.yüde 5.yide

Bu sekilde yorumlar ile insanlari incitebileceginizi bile düşünmüyorsunuz.. Gencecik yaşta, binbir hevesle evlenip yine ayni gencecik yaşta o binlerce hevesi kalbine gömüp bu toplumda bosanmis kadin olmayi göze alan kadinlarin tek derdi emin olun ki "ay sürpriz yapmadi" degildir.. Siz de somut olarak 1 örneği zor gösterirsiniz söylediğiniz şekilde boşanan..

Size ne hanzo sevmek zorunda mı herkes sizin gibi benim gönlümü hoş tutmayacaksa napim o kocayı süpriz de yapacak romantikte olacak olmayan gitsin kendi gibi birini bulsun size ne size 2. Yide alır 3.yüde 5.yide
hanzo olduğunu evlenip, çocuk yaptıktan sonramı anlıyosunuz

Catliyorlar bibi kiskancliktan , olan o , hallerine uzulsem mi gulsem mi bilemedim

Sen degil siz , bu yasa gelmissiniz ama ogreten olmadi herhalde ben ogretiyim SİZE ve dedikodu yapmiyorum , cok sasirdiniz degil mi? Bu dunyada sizler gibi olmayan insanlar da var , ama vizyon olmayinca bilemiyorsunuz tabi
bende size öğreteyim o zaman, dövcek gibi yazmayın lütfen...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…