TÜİK misiniz siz? Sayı mı tuttunuz? Sizin dediğiniz anca 100 taneden 1 tanedir.çok şükür 26 yıllık evliyim 1 defa eşimden kaba bir hareket yada vurma görmedim, boşananların çoğu incir öekirdeiğini doldurmayan meslelerden boşanıyor, neymiş romantik değilmiş, neymiş süpri yapmıyormuş vs. vs...
tuik olmama gerek yok, burda okuyoruz gördüğün gibi...kadınlar anlatıyor ama , birde karşı tarfı dinlemek lazım...TÜİK misiniz siz? Sayı mı tuttunuz? Sizin dediğiniz anca 100 taneden 1 tanedir.
Vallahi ben burada dolu şey okudum ama hiç de bana çiçek almadı boşanayım mı diyen görmedim.He duygularım bitti bir şey hissetmiyorum diyen olmuştur.tuik olmama gerek yok, burda okuyoruz gördüğün gibi...kadınlar anlatıyor ama , birde karşı tarfı dinlemek lazım...
Peki bundan size ne? Sizi neden ilgilendiriyor?çok şükür 26 yıllık evliyim 1 defa eşimden kaba bir hareket yada vurma görmedim, boşananların çoğu incir öekirdeiğini doldurmayan meslelerden boşanıyor, neymiş romantik değilmiş, neymiş süpri yapmıyormuş vs. vs...
sen dedikodu yapmıyormusun:)Peki bundan size ne? Sizi neden ilgilendiriyor?
Sizin gibilere de dedikodu malzemesi cikiyor ne guzel , komus gunlerinde oturup dedikodusunu yaparsiniz bosananlarin , insan bos olunca malzeme lazim tabi
Size ne hanzo sevmek zorunda mı herkes sizin gibi benim gönlümü hoş tutmayacaksa napim o kocayı süpriz de yapacak romantikte olacak olmayan gitsin kendi gibi birini bulsun size ne size 2. Yide alır 3.yüde 5.yideçok şükür 26 yıllık evliyim 1 defa eşimden kaba bir hareket yada vurma görmedim, boşananların çoğu incir öekirdeiğini doldurmayan meslelerden boşanıyor, neymiş romantik değilmiş, neymiş süpri yapmıyormuş vs. vs...
Bu sekilde yorumlar ile insanlari incitebileceginizi bile düşünmüyorsunuz.. Gencecik yaşta, binbir hevesle evlenip yine ayni gencecik yaşta o binlerce hevesi kalbine gömüp bu toplumda bosanmis kadin olmayi göze alan kadinlarin tek derdi emin olun ki "ay sürpriz yapmadi" degildir.. Siz de somut olarak 1 örneği zor gösterirsiniz söylediğiniz şekilde boşanan..çok şükür 26 yıllık evliyim 1 defa eşimden kaba bir hareket yada vurma görmedim, boşananların çoğu incir öekirdeiğini doldurmayan meslelerden boşanıyor, neymiş romantik değilmiş, neymiş süpri yapmıyormuş vs. vs...
hanzo olduğunu evlenip, çocuk yaptıktan sonramı anlıyosunuzSize ne hanzo sevmek zorunda mı herkes sizin gibi benim gönlümü hoş tutmayacaksa napim o kocayı süpriz de yapacak romantikte olacak olmayan gitsin kendi gibi birini bulsun size ne size 2. Yide alır 3.yüde 5.yide
Sen degil siz , bu yasa gelmissiniz ama ogreten olmadi herhalde ben ogretiyim SİZE ve dedikodu yapmiyorum , cok sasirdiniz degil mi? Bu dunyada sizler gibi olmayan insanlar da var , ama vizyon olmayinca bilemiyorsunuz tabisen dedikodu yapmıyormusun:)
Helal olsun, şahit yazdiriver beni de..Konu sahibi nereye kactin????
Bak 1 ay sonra kocan da ogrenecek burada yazdiklarini , insanlara hakaret ettigini
Guzel bir sekilde odullendirir seni artik
Mutlu mesut el ele gelirsiniz mahkemeye
Catliyorlar bibi kiskancliktan , olan o , hallerine uzulsem mi gulsem mi bilemedimSize ne hanzo sevmek zorunda mı herkes sizin gibi benim gönlümü hoş tutmayacaksa napim o kocayı süpriz de yapacak romantikte olacak olmayan gitsin kendi gibi birini bulsun size ne size 2. Yide alır 3.yüde 5.yide
Helal olsun, şahit yazdiriver beni de
Evet bosan diyenlere sinir oluyomussun onlardan biriyim iste.Sana karşı mı sinirlendim ki üzerine alındın?
bende size öğreteyim o zaman, dövcek gibi yazmayın lütfen...Sen degil siz , bu yasa gelmissiniz ama ogreten olmadi herhalde ben ogretiyim SİZE ve dedikodu yapmiyorum , cok sasirdiniz degil mi? Bu dunyada sizler gibi olmayan insanlar da var , ama vizyon olmayinca bilemiyorsunuz tabi
Anca boş yorumlar yapın ayrıca soruyorum gene sorayım size ne ister 10 çocukla ayrılır ister 5. Kocayla evlenirhanzo olduğunu evlenip, çocuk yaptıktan sonramı anlıyosunuz
Ne kadar hadsiz ve incitici tavirlar.. Inan şaşırmıyorum bile artik..Yazarim lavanta , hatta kk nin tum bosanmis kadinlari olarak gidip bir show yapmak lazim buna da kocasina da , guclu kadin nasil oluyormus gorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?