Olsun , en azindan mahkemede yuzunu gorurum arkadasinBu cevabı yazdıktan sonra herhangi bir hukuki yoldan sonuç alamazsınız . O size bu fikir ahmakça dedi , sizde ona ahmak sizsiniz dediniz . Karşılıklı oldu yani.
Milana22
Gercekten, "evlilik yikilmasin, aile cok onemli" dusuncesinden ziyade, "ben bosanamazdim, hayatta tek başarım (!) da evlilik, güçlü ve dik durabilen kadinlara saldırarak egomu tatmin, kendimi ikna edeyim" alt metni seziyorum artik, diger yorumlara da bakarak..
Şeytan görsün yüzünü bununSema Maraşlı Yazdı: Erkeklerin Köpek Kadar Değeri Yok!
Kadınların ellerinde 6284 gibi kocaya karşı “sopa” olarak kullanabilecekleri bir kanun var.www.ekrangazetesi.com
Konu sahibimiz sema hanımı okuyor heralde
Sema maraşlıoğlunun bir yazısı
Okumak isteyenlere
Ağzınıza sağlık.Kocamla kavga ettım dıyene kim boşsn demiş.Keza zaten ört bas edenlerde daha sonradan boşanıyolar.En azından gururlu bir hidiş olur.Şiddet ,Aldatma,Saygısızlık ,değer vermeme bunlar bence boşanma sebebidir.boşansa neden yeni biriyle evlenmek zorunda diye düşünüyorsunuz ille bir erkeğe mi bağımlı olmak zorundasınız? kocam ekmek almadı napıyım diyene boşan demiyoruz zaten aldatılana, dayak yiyene aman kocandır sus mu diycez? kaldı ki annesi babası evli olanlar da çalışmak zorunda olduklarından çocuklarına anneanne babaanneler bakıyor.mutsuz evlilikte büyüyen çocuk neye dönüşüyor haberiniz yok.Kadınlara burda boşuna laf olsun oku geliştir kendini, seni eve kapatmasına izin verme gir bir işe çalış demiyoruz.Erkeğe bağımlı olmak ne kadar kötü farkında değilsiniz.Koca kavramını hayatınızın merkezine koymuşsunuz.Bakış açınız çok korkunç ve yanlış.Adam karısını eve kapatsın dövsün her haltı yesin ama anam babam aynı evde kalsın diyen 1 çocuk yok bu dünyada.
Sureklı aglayan anne ıle buyuyen cocuktan cok daha ıyıdır. Keske esler bırbırını sevse, saysa anlasa da cocuklar huzurlu bır aıle ortamında guven dolu buyuseler. Ama ınanın mutsuz bır annenın evladı olarak soyluyorum... asla ama aala mutlu olamıyorum. Elımde mutlu olmak ıcın bın tane de sebebım olsa, o karanlık cocuklugum pesımı bırakmıyor. Hep dıyorum anneme, keske ayrılsaydın...Boşan o zaman, asla altta kalma.. Ortalık annesiz babasız çocukla dolsun.
çok şükür 26 yıllık evliyim 1 defa eşimden kaba bir hareket yada vurma görmedim, boşananların çoğu incir öekirdeiğini doldurmayan meslelerden boşanıyor, neymiş romantik değilmiş, neymiş süpri yapmıyormuş vs. vs...
Ben de geleyim gönüllü olarak olmaz mi hem siz gibi güçlü kadinlarida görmüş tanımış olurum boş tenekeden çok ses çıkar derler bizim oralarda kuzum haddini bilmemek kötü çok kötüYazarim lavanta , hatta kk nin tum bosanmis kadinlari olarak gidip bir show yapmak lazim buna da kocasina da , guclu kadin nasil oluyormus gorsun
Operim kocamanBen de geleyim gönüllü olarak olmaz mi hem siz gibi güçlü kadinlarida görmüş tanımış olurum boş tenekeden çok ses çıkar derler bizim oralarda kuzum haddini bilmemek kötü çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?