- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
İnanın o kadar zor durumda olup yazan vardır ki.. o yüzden ellerden çıkan sözcüklere dikkat etmek gerekir
+1Kadinlar tek basina calismayi cocuk bakmayi goze alamadigi icin, cogunun isi gucu meslegi olmadigi icin bosanamiyor. Yoksa kimse koca suratina hasret degil.
Sizin gibi zihniyetler de hala bosanabilen kadinlari sucluyor. Cocugu babasiz birakan da cile cekmeye razi olmayan kadinlar zaten degil mi. Kocalar adam olmasin kadinlar cile ceksin otursun. Yok ya
Aynen katılıyorumBen anlamıyorum ufak bir tartışma da boşanın diyenleri. Hayır boşansa evleneceği erkek ondan daha mı üstün olacak sanki. Hayır yani baba evine gitmeyi bu kadar basit mi sanıyorlar?
Rica ediyorum biraz sıkıntısını anlatan evlilere hemen boşanın demeyin. Ortalık olduğu gibi annesiz babasız büyüyen anneanne ve babaanneyle büyüyen çocuklarla kaynıyor.
Unutmayın dört dörtlük mutluluk asla olamaz. Olsa zaten imtihana gerek kalmaz. Geçen gün anneme diyorum ki, iyiki babamla birçok sıkıntı da yaşasanız boşanmamışsınız. En azından anne baba birarada büyümüşüz.
Bu cevabı yazdıktan sonra herhangi bir hukuki yoldan sonuç alamazsınız . O size bu fikir ahmakça dedi , sizde ona ahmak sizsiniz dediniz . Karşılıklı oldu yani.Ahmak size benzer , isiniz gucunuz yok buraya actiginiz konuya bak
Berbqt kocasindan cekip bosanmaya cesaret edemeyen bir insan oldugunuz her halinizden belli , kiskanmayin azicik guclu olun siz de basarirsiniz
Sana da boşan dediler galiba.Burdaki bosanci grubu bende anlamiyorum..ihanet yok siddet yok ama kocasıyla arasinda yasadigi gecimsizligi anlatana direk bosan. Bosanmak istese buraya gelip yardim istemez. Demekki kafasi karisik,fikir almak istiyor ki yazıyor. Esimle kavga ettim. Boşan
Gorumcem bana cemkirdi. Bosan
Kaynanam fesat. Bosan
Konu siz değilsiniz.çok şükür 26 yıllık evliyim 1 defa eşimden kaba bir hareket yada vurma görmedim, boşananların çoğu incir öekirdeiğini doldurmayan meslelerden boşanıyor, neymiş romantik değilmiş, neymiş süpri yapmıyormuş vs. vs...
Sema Maraşlı Yazdı: Erkeklerin Köpek Kadar Değeri Yok!
Kadınların ellerinde 6284 gibi kocaya karşı “sopa” olarak kullanabilecekleri bir kanun var.www.ekrangazetesi.com
Konu sahibimiz sema hanımı okuyor heralde
Sema maraşlıoğlunun bir yazısı
Okumak isteyenlere
İşte yazarın vücut bulmuş hali konu sahibimizBurda bir üye bu "yazarın" kitaplarını önermişti burda. Bende önden bakmadan aldım. Sonuc: hayatımda ilk defa bir kitapi çöpe attim. Kadin cinayetlerinde bile kadınlari suclayacak bıraksalar. Iyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?