• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanmak cok zor

Benim kuzenim ilk eşinden boşandı. Birkaç yıl sonra ikinci evliliğini yaptı. Eşinin de 2. Evliligiydi. okul çağında çocukları var, gayette mutlular.

Yok o

Bosaniyorum kesin sadece iyi ornekler duynak istiyorum. Cok zor bi surec aglayaa aglaya gozyasim.akmio
Sagol bilmiom ya hayatimi surekli beni rencide Eden biriyle yasamak ..ve calisan bi bayanim annesine neden gec gittim diye dunya yi basima yikti ama o bnm ailemin yanina hic gitmiyor biz gonullerini surekli yapicaz ama herkes esini over bu rezil eder asagilar

Ya neden kadın illa boşanmadan ikinci evliliği düşünmekle suçlanıyor ki? Mutsuz olmuş ki boşanıyor, ilerde mutlu olur muyum diye düşünmenin ne zararı var? Belki anne olmak istiyor belki ilgi görmek, sevilmek istiyor. Üstelik toplumda boşanmış kadına nasıl yaklaşıldığını az çok biliyoruz hepimiz. Destek görmek istemiş, güzel hikayeler dinlemek istemiş besbelli.

Var konu sahibi. Çok var hem de. Forumda bir sürü kadın var mutluluğu yakalayan, siz de onlardan biri olursunuz dilerim. Umudunuzu yitirmeyin. Yeni hayatınızda mutluluklar.

Ya neden kadın illa boşanmadan ikinci evliliği düşünmekle suçlanıyor ki? Mutsuz olmuş ki boşanıyor, ilerde mutlu olur muyum diye düşünmenin ne zararı var? Belki anne olmak istiyor belki ilgi görmek, sevilmek istiyor. Üstelik toplumda boşanmış kadına nasıl yaklaşıldığını az çok biliyoruz hepimiz. Destek görmek istemiş, güzel hikayeler dinlemek istemiş besbelli.

Var konu sahibi. Çok var hem de. Forumda bir sürü kadın var mutluluğu yakalayan, siz de onlardan biri olursunuz dilerim. Umudunuzu yitirmeyin. Yeni hayatınızda mutluluklar.
Duygularima tercuman oldunuz sagolun yazmak bile bu durumumu o kadar aciki

Konu sahibi yanlış anladın kimse seni suçlamıyor. Sadece kendini illa bi adama mecbur hissetme. Zaten adamın biri sana eziyet etmiş ki boşanıyorsun şimdi ikinciyi düşünmenin zamanı değil ki. Bi kafan dağılsın rahatla kendini toparla özgüvenini kazan yapmak istediklerini yap. Sonra hayat karşına birini çıkarır elbet. Kimse sana kendini dünyaya kapat deniyor ama bu kadar çabuk buna kafa takarsan yanlış tercihlerin olur

Hiç evlilik olmayacakmış gibi düşün.Belli olmaz.Degecekse bosan değmeyecekse boşanma.

Memurlar.nette bi güruh var, kadro ilanlarında şu pozisyonun maaşı ne kadar diye soranlara 'önce bi işe girin bakalım maaşı sonra düşünürsünüz' diye çemkiren bi güruh var. Bence o güruhla burdaki aynı kişiler bi oraya bi buraya yazıyolar -_-

Ben varim ve cevremdeki tum atkadaslarim diyebilirim , cevremde ilk evliligi devam eden insan sayisi bi elin parmaklarini gecmez
Hatta dalga geceriz bu durumla , herkes cift dikis sen tekte kalmissin diye :)
Rahat olun bosanmak dunyanin sonu degil , evlilik yurumiyosa israrci olmanin bir anlami yok
Ben ikinci evliligimi yaptim ve cok mutluyum ama evlenmeden once de mutluydum , bosandim diye hayata kusmedim , simdiki esim karsima cikana kadar da gayet mutluydum

Memurlar.nette bi güruh var, kadro ilanlarında şu pozisyonun maaşı ne kadar diye soranlara 'önce bi işe girin bakalım maaşı sonra düşünürsünüz' diye çemkiren bi güruh var. Bence o güruhla burdaki aynı kişiler bi oraya bi buraya yazıyolar -_-
Ay ne biçim cümle kurmuşum hem bayram gezme hem kk takılma olunca böyle oluyomuş

Back
X