Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ilerki yasam korkutuyor sadece sebep surekli tartisma rencide etme annenin evine goturcem diye tehdtler vs basit seyler yzuunden hep tartisma yaratmasiDaha boşanmadan tekrar evlenmeyi mi düşünüyorsunuz ?
Sebep ne
Yok oDaha boşanmadan tekrar evlenmeyi mi düşünüyorsunuz ?
Sebep ne
Bosaniyorum kesin sadece iyi ornekler duynak istiyorum. Cok zor bi surec aglayaa aglaya gozyasim.akmioBaşkasıyla evlenmek için mi boşanıyorsun. Bi kendini topla hele. Başkasını bulamazsan boşanmayacak mısın
Allah ferahlık versin , işlerini kolaylaştırsın
Sagol bilmiom ya hayatimi surekli beni rencide Eden biriyle yasamak ..ve calisan bi bayanim annesine neden gec gittim diye dunya yi basima yikti ama o bnm ailemin yanina hic gitmiyor biz gonullerini surekli yapicaz ama herkes esini over bu rezil eder asagilarYok o
Bosaniyorum kesin sadece iyi ornekler duynak istiyorum. Cok zor bi surec aglayaa aglaya gozyasim.akmio
Duygularima tercuman oldunuz sagolun yazmak bile bu durumumu o kadar acikiYa neden kadın illa boşanmadan ikinci evliliği düşünmekle suçlanıyor ki? Mutsuz olmuş ki boşanıyor, ilerde mutlu olur muyum diye düşünmenin ne zararı var? Belki anne olmak istiyor belki ilgi görmek, sevilmek istiyor. Üstelik toplumda boşanmış kadına nasıl yaklaşıldığını az çok biliyoruz hepimiz. Destek görmek istemiş, güzel hikayeler dinlemek istemiş besbelli.
Var konu sahibi. Çok var hem de. Forumda bir sürü kadın var mutluluğu yakalayan, siz de onlardan biri olursunuz dilerim. Umudunuzu yitirmeyin. Yeni hayatınızda mutluluklar.
Bunalımdasınız bunu belirtmenize gerek yok. Henuz bosanmadan yeni evlilik lafi edebilen birinin psikolojik durumu iyi olamazBosanip sonra evlenen insanlar varmi bildiginiz bayrm sonrasi bosancam bunalimdsyim
Memurlar.nette bi güruh var, kadro ilanlarında şu pozisyonun maaşı ne kadar diye soranlara 'önce bi işe girin bakalım maaşı sonra düşünürsünüz' diye çemkiren bi güruh var. Bence o güruhla burdaki aynı kişiler bi oraya bi buraya yazıyolar -_-Ya neden kadın illa boşanmadan ikinci evliliği düşünmekle suçlanıyor ki? Mutsuz olmuş ki boşanıyor, ilerde mutlu olur muyum diye düşünmenin ne zararı var? Belki anne olmak istiyor belki ilgi görmek, sevilmek istiyor. Üstelik toplumda boşanmış kadına nasıl yaklaşıldığını az çok biliyoruz hepimiz. Destek görmek istemiş, güzel hikayeler dinlemek istemiş besbelli.
Var konu sahibi. Çok var hem de. Forumda bir sürü kadın var mutluluğu yakalayan, siz de onlardan biri olursunuz dilerim. Umudunuzu yitirmeyin. Yeni hayatınızda mutluluklar.
Ay ne biçim cümle kurmuşum hem bayram gezme hem kk takılma olunca böyle oluyomuşMemurlar.nette bi güruh var, kadro ilanlarında şu pozisyonun maaşı ne kadar diye soranlara 'önce bi işe girin bakalım maaşı sonra düşünürsünüz' diye çemkiren bi güruh var. Bence o güruhla burdaki aynı kişiler bi oraya bi buraya yazıyolar -_-