Boşanmak en iyi çözüm sanırım

yani arkadaşlar pes doğrusu iki gün konumuza bakamadık die ne şımarıklığım kalmış ne yalancılığım kalmış sizinle bi derdimizi paylaşmak istedik dediklerinize bakın ya.... burda kimler ne saçma konular açıyor ağzınızı açıpta bu ne saçma demiyorsunuz da benim sorunum mu saçma oldu..... tamam artık yorum yapmayın akıl vermeyin istemiyorum açmam bi daha da konu filan zaten öyle arada bakar bakar çıkarım başkalarının konusuna sitenin amacı bu demek ki insanlar başkalarını kötüleyerek haksız bularak desarj oluyor burda iyi ben de öyle yaparım

o elindeki merdane de ne oluyor anlamadım senin kafana düşşün o:Saruboceq:

Bizle kafa bulan sizsiniz,sizin kafanıza düşsün de aklınız başınıza gelsin

yazdıklarınızı tekrar tekrar okuyun isterseniz

belki ne saçmaladığınızı ozaman farkedersinizsengözlerimebaksanab

yapma be canım...
başka sorun yoksa bunun için boşanılmaz...

Genclerımızı de sımarık dıye nıtelendırmeyelım.

Bu durumlarda ılk akla gelenın bosanmak olmadıgını anlatmak gerek.

Ben konu sahıbınde cok da fazla hata gormez oldum.Sanırım asıl hatalı cık gel dıyen anne babada.

Melek ılk once sunu anla kı kımse senınle aynı fıkırde olmak zorunda degıl.

Aynı fıkırde olmadıgı ıcın de kımseyı suclama....

Yapılması gereken gel evlılık suresınce nerelerde hatalıydın sana ne hatalar yapıldı da bır kutlama bosanma sebebın oldu onu sorgulayalım.

Olur ya belkı senın herseyı yoluna koyabılecegın fıkırler cıkar.

Anla kı yuva dedıgın oyle ha dıyınce dagıtılmıyor.Gelecegınde anne baban senın yanında olmayacak kı hep.

Allah gecınden versın ama gun gelıp gıttıklerınde sımdı cık gel dıyenler de senı yanlız bırakınca ne yapacaksın?

Hayat tecrubesı edınme zamanın gelmıs...

Bencede melek_21 haklı... Kendisine değer vermeyen, önemsemeyen biriyle gerçekten zor.. Ama tabi boşanmak istemen biraz aceleci bir davranış olur. Bu durumu kendisiyle ciddi ciddi konuşman lazım.. Bu durumdan rahatsızlığını ve mutsuzluluğunu dile getir bence....

bu yaklaşımın için gerçekten teşekkür ederim senin için önyer
gılı davrandığım için de özür diliyorum senden

sana da teşekkür ederim evt boşanma kararı belki acele olabilir dediğiniz gibi bi daha ki doğum günümü kutlar belki he:bbo:

Şakamısınız kuzum siz sengözlerimebaksanab

bu yaklaşımın için gerçekten teşekkür ederim senin için önyer
gılı davrandığım için de özür diliyorum senden

Yooo ozur dıle dıye demedım.

Sadece sırf boyle bır sebepden gunlerını zehır etmene engel olmakda payımız olsun yeter.

Boşanmak mı? akannehir

Kısasa kısas yapıp bence sizde onun doğum gününü kutlamayın! Boşanmakta neyin nesi?

Bir evlilik kurumu bu kadar basite indirgenmemeli bence....

O zaman evlılık kurumu kısasa kısasla surer gıder.

Onun yerıne ısrarla konu sahıbı arkadas esının dogum gununu unutmasa ozenle hazırlansa da bu ozel gunlerın onemını esıne vurgulaya vurgulaya anlatsa ogretse daha mantıklı degıl mı?

Hayatı bu sekılde cehenneme cevırmek yerıne guzellık katsa ortak yasamlarına?

konu sahibi arkadaşın yaşı belliki küçük.
Eğer değilsede minik şeylerle bile karşılaşmamış olsa gerek ki boşanmak istemiş.
Neyse hayat illa ki adamı olgunlaştırır.
Yargılarımızda biraz ağır olmuş galiba ama
konu başlığıda biraz abartılı olmuş be arkadaşım...

yani ben onunkileri güzel bi şekilde kutlarsam ısrarla o da yapar yani öyle mi iyiymiş CADIARZU

evet sanırsam bi sinirle o kadar sert yazdımohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…