- 31 Mayıs 2018
- 715
- 579
- 53
- Konu Sahibi Bir sevgili
-
Sanaldan çıplak kadınları izliyor. Sürekli yapıyor uyardım özür diledi devam ediyor. Artık yeter. Boşanmak istiyorum ama cesaret im yokSorun nedir ki? Böyle düşündüğünüze göre elle tutulur bir sebebiniz yok canınız sıkıldı?
Pat diye yazmak istemedim açıkçası konuya. Sanal dan aldatılıyorum. Çıplak kadınlara bakıyor mesajlaşıyor. Uyardım özür diledi ama hala devam ediyorBoşanma sebebiniz ne, iş kariyer aile koşullarınız ne bilmeden yorum yapamayız, ancak canınıza tak ettiyse vardır bi sebebi pişman olmazsınız muhtemelen...
Aldatmanın sanalı gerçeği yok... Bazı erkekler böyle oluyor malesef, eski eşimde böyle pis mideli bi adamdı, seni çok iyi anlıyorum.Pat diye yazmak istemedim açıkçası konuya. Sanal dan aldatılıyorum. Çıplak kadınlara bakıyor mesajlaşıyor. Uyardım özür diledi ama hala devam ediyor
AldatılmakNeye gore yardimci olalim..bu basit siradan bir karar degil. Sorununuz nedir..
Hayır kpss yi kazanamadım çalışmıyorum. Ailem çok kötü durumu. O yüzden korkuyorumAldatmanın sanalı gerçeği yok... Bazı erkekler böyle oluyor malesef, eski eşimde böyle pis mideli bi adamdı, seni çok iyi anlıyorum.
bence boşanmayı istemekte haklısın. Peki çalışıyor musun? Ailen destek olur mu maddi manevi...
Ailemin durumu çok kötü. Çalışmıyorum iş bulmam kolay olmaz küçük bir yerdeyiz. Boşanmak istiyorum ama bunları da düşünüyorum yardımcı olun lütfenBoşanmayı gerektiren şeyleri yazmışsınız zaten. Halen düşünülmesi gereken bir durum mu var anlayamadım
Böyle parça parça değil, tamamını anlatın lütfen...Hayır kpss yi kazanamadım çalışmıyorum. Ailem çok kötü durumu. O yüzden korkuyorum
Olurlar diye düşünüyorum. İtfaiyeciyim. İş bulurum elbet biraz uzun sürer ama burası küçük yerBöyle parça parça değil, tamamını anlatın lütfen...
Kpssyi kazanamamış olabilirsiniz, ancak kendinizi idare edecek kadar bi iş bulabilirsiniz, ne okudunuz?
aileniizin durumu iyi değilse önemli değil, manevi destek olurlar mı, her şey para değil sonuçta
Ailemin durumu çok kötü. Çalışmıyorum iş bulmam kolay olmaz küçük bir yerdeyiz. Boşanmak istiyorum ama bunları da düşünüyorum yardımcı olun lütfen
Elim tutmuyor gerçekten ne yazacağımı bilemiyorum. Geliri aylık 12 bin. Çocuğumuz yokAyrıntılı bir konu düzenlemesi yapsanız da biz sürekli soru sormak zorundayım kalmasak nasıl olur? Çocuğunuz var mı, eşinizin gelir durumu nedir?
Çocuğunuz da yokmuş neyi düşünüyorsunuz bu kadar?Elim tutmuyor gerçekten ne yazacağımı bilemiyorum. Geliri aylık 12 bin. Çocuğumuz yok
Boşanmak istiyorum ama cesaretim yok. Bir gaza bir cesarete ihtiyacım var.Çocuğunuz da yokmuş neyi düşünüyorsunuz bu kadar?
Ailemin durumu kötü demişsiniz ama onun içinde olsa sizin aldatan eşle evli kalmanıza gerek yok.
Geçici işlere girmeyi denersiniz mesleginizle ilgili bulamıyorsanız.
Aldatılmak size boşanmak için cesaret vermiyorsa biz ne yazsak boş bence.Boşanmak istiyorum ama cesaretim yok. Bir gaza bir cesarete ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?