- Konu Sahibi Leyla_3455
-
ya alıma ne geldi.sakın bu adamın psikolojik bir rahatsızlığı olmasın.sabah kalktım düşman gibi bakıyodu bana demişsinya.ben de çok kızdığım küstüğüm oldu eşim bana hiç öyle bakmadıçbelki kafasından bişeyler kurmuştur
hiç arama hiç te sorma bence.turneleri bitipte eve gelip tek başına kalınca senin kıymetini nasıl anlayacak.ama hiç pas verme.öylesinden adam olmaz.bi akşamda nasıl karar vermiş onu sevmediğine.bu kadar kolay vazgeçilebilirmi sevdiğinden.eger o seviyor olsaydı kendini sevdirmek için elinden geleni yapardı.hemen sen beni sevmiyorsun deyip,alın kızınızı demezdi.gerçekten seven bi insan böyle davranmazdı.ama ben seviyorum bi şans daha vericem diyosan oda senin kararın..hayırlısı neyse hakkında o olsun canım.
normalsin tabiki...seninde bi gururun var ve bi yere kadar....bencede eşinden ilk adım gelene kadar arama sen....inşaallah hakkında herşeyin hayırlısı....
sıkma canını tıpış tıpış gelecek ama sen ona çaktırmadan hayatına yön ver ve onu sil o hala senden umut bekliyo bırak beklesin..tekmeyi yiyince anlar
kız ben san demedimmi sende nette paylaş diey
nasil yani hicmi mesaj falan dami yazmadi aramadi hicmi sevmedi seni yaa kaynananin agzina bakiyor salak demekkikızlar çok sinirliyim yaa,bu adam hiç bişey olmamış gibi gezip tozuyor yaaa...orda burda çektirdiği fotoğrafları nette paylaşmıyormu...yaaa ben nasıl biriyle evlenmişim yaaa...nasıl bu kdr rahat gezebiliyor yaaa...yeni kıyafetler almışız bide bayramlık çocuk gibi fotoğraf çektirmiş ....gııcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sayın validanım memnun mu bu durumdan yanii.alsanaalsanasmileoğlunun yuvası yıkılıyor..
eşinde çok safmış yani..ne biçim laf o kızınızı gelip alın..lmaz:
Sakın yüz verme eşine,doğumgününde falan da arayayım deme..totosunu kaldırmış olursun..
tamamen 1-0 önde olur..bekle sürünür yakında..suçluluk hissedip, seni arayacağına face de foto paylaşıyor..:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?