boşanmak için çok mu erken,ya da buraya kadar düşüncesi arasında sıkışanlardanmısınız

valla ne yalan söyleyim dün akşamdan beri bende aynı şeyi düşünüyorum.ve neyi olduğunu çözdüm galiba pasif agrasif gibi gözüküyor ama,bide mükemmelliyetçilik sorunu var..bunu kendide biliyor.ona göre herşeyin en doğrusunu bu düşünüyor,karşıdaki farklı düşündü yaaa onunda kendine göre doğru düşünebileceğini düşünemiyor....güya bunun için piskoloğa gitmiş oda aynı şeyi söylemiş...bazen antidepresan kullanıyordu ama ben çok önemli olduğunu düşünmedim,herkesin kullanabileceği normal bi ilaçtı...

yaaa kızlar şunu görüyorum ki hemen hepiniz eşime karşı,olaylara karşı benim tavrımın benim o anki ruh halimin aynısını yorumladınız....ve bunu beni sevindiriyor aslındakaydirigubbakcemile5demekki bu ilşkide hangi kadın olursa olsun benim gibi davrancak....ben normalim yani yupppiiiiialkisalkisalkisbundan sonraki hayatında ben değilde bi başkası olsa durumu pek parlak değil yani,bu odunluklaalsanaalsanasmile
gökçecim sende ogün benim hissettiklerimin aynısını yazmışsın..ne çabuk vazgeçti benden diye düşündüm,beni sevmiyor iyi o zaman bende onu sevmeyim olsun bitsin....

normalsin tabiki...seninde bi gururun var ve bi yere kadar....bencede eşinden ilk adım gelene kadar arama sen....inşaallah hakkında herşeyin hayırlısı....

normalsin tabiki...seninde bi gururun var ve bi yere kadar....bencede eşinden ilk adım gelene kadar arama sen....inşaallah hakkında herşeyin hayırlısı....

sağol cnm yaaa,bi ara körle yatan şaşı kalkar misali acaba bendemi sorun dediğim anlar olmadı değil,ama neyseki geçti.kaydirigubbakcemile5hayırlısı olur inş.

kızlar çok sinirliyim yaa,bu adam hiç bişey olmamış gibi gezip tozuyor yaaa...orda burda çektirdiği fotoğrafları nette paylaşmıyormu...yaaa ben nasıl biriyle evlenmişim yaaa...nasıl bu kdr rahat gezebiliyor yaaa...yeni kıyafetler almışız bide bayramlık çocuk gibi fotoğraf çektirmiş ....gııcıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Son düzenleme:
düşünme bırak,hiçde arama sorma,oğullarının turşusunu kursunlar,bu erkekler çocuktan beter ya,kocam hariç :),benim eşimde annesine uysaydı halimiz buydu,hemde 3.ay değil,3.gün kayınvalidem yapmıştı yapacağını

onunla ilgilenme artık.baktıkça resimlerine falan acı çekersin.unut hiç araştırma bakma laf getirenleri dinleme.kapat bu konuyu kafanda yoksa daha da yıpranırsın.

artık ne seviyorum nede kıskanıyorum,nefret ediyorum sadece...ben 2 aydır yüzüm gülmezken evden dışarı çıkmak istemezken o nasıl böyle rahat yaaa.evli olmasak ,aynı şeyleri yapsa ayrılsak mesela görsem ,bile s.git derim ne yaparsan yap.evlilik farklı bişeymiş bağımı koparamadığım bi yabancı gibi.artık bi haftadır tek bi güzel anı hatırlamıyorum.hatırladığım tek şey annemi arayıp beni almaya geldikleri gün.o günde kaldım sanki...olaylar o gün flu benim için sürekli net olarak hatırlamaya çalışıyorum...kalmadı artık içimde bişey bunu biliyorum...ama şu an ne olduğumuz bile belli değil...gcn yanlışlıkla avukat bürosundan aradılar,başka birini arıyorlarmış isim benzerliği beni aramışlar işte,o an ilk beni aradıklarını düşündüğümde o kdr rahatladım ki ohhh dedim açmış davayı,hadi bakalım...ama yanılmışım....
beni böyle yola getireceğini düşünüyorsa yanılıyor...yola getircem derken bütün sevgimi bititrdi....avukatla görüştüm,biz dava açarsak dava red olur diyor..bi daha da dava açamazmışım bu durumla ilgili.1 sene olmadan boşanılmazmış...içinden çıkamadığım bi labirent oldu evlilik benim için...allah ım sen aydınlığına çıkar diyorum....

artık ne seviyorum nede kıskanıyorum,nefret ediyorum sadece...ben 2 aydır yüzüm gülmezken evden dışarı çıkmak istemezken o nasıl böyle rahat yaaa.evli olmasak ,aynı şeyleri yapsa ayrılsak mesela görsem ,bile s.git derim ne yaparsan yap.evlilik farklı bişeymiş bağımı koparamadığım bi yabancı gibi.artık bi haftadır tek bi güzel anı hatırlamıyorum.hatırladığım tek şey annemi arayıp beni almaya geldikleri gün.o günde kaldım sanki...olaylar o gün flu benim için sürekli net olarak hatırlamaya çalışıyorum...kalmadı artık içimde bişey bunu biliyorum...ama şu an ne olduğumuz bile belli değil...gcn yanlışlıkla avukat bürosundan aradılar,başka birini arıyorlarmış isim benzerliği beni aramışlar işte,o an ilk beni aradıklarını düşündüğümde o kdr rahatladım ki ohhh dedim açmış davayı,hadi bakalım...ama yanılmışım....
beni böyle yola getireceğini düşünüyorsa yanılıyor...yola getircem derken bütün sevgimi bititrdi....avukatla görüştüm,biz dava açarsak dava red olur diyor..bi daha da dava açamazmışım bu durumla ilgili.1 sene olmadan boşanılmazmış...içinden çıkamadığım bi labirent oldu evlilik benim için...allah ım sen aydınlığına çıkar diyorum....

sıkma canını tıpış tıpış gelecek ama sen ona çaktırmadan hayatına yön ver ve onu sil o hala senden umut bekliyo bırak beklesin..tekmeyi yiyince anlar

sıkma canını tıpış tıpış gelecek ama sen ona çaktırmadan hayatına yön ver ve onu sil o hala senden umut bekliyo bırak beklesin..tekmeyi yiyince anlar

sağol canım hep moral oldun bana...silcem ,belki hmn olmuycak ama bişeylerin bittiğini biliyorum,silmem içinde az kaldı dmk o zamankaydirigubbakcemile5

Sayın validanım memnun mu bu durumdan yanii.alsanaalsanasmileoğlunun yuvası yıkılıyor..
eşinde çok safmış yani..ne biçim laf o kızınızı gelip alın..lmaz:
Sakın yüz verme eşine,doğumgününde falan da arayayım deme..totosunu kaldırmış olursun..
tamamen 1-0 önde olur..bekle sürünür yakında..suçluluk hissedip, seni arayacağına face de foto paylaşıyor..:mymeka:

nasil yani hicmi mesaj falan dami yazmadi aramadi hicmi sevmedi seni yaa kaynananin agzina bakiyor salak demekki

kiz anam sen bu adami ustune yakamadinmiki yanlis anlama seni uzmek istemiyorum ne biliyim hic degilse yatak odasinda dami aramiyor yani benim bir arkadasta ailesine gitmis sonra kaynanasi gitmeyeceksin dmis ogluna orda kalsin dmis pislik.........galiba o mesaj yazmis oda bende dayanamiyorum yazmis yaa baksana bir agzini yoklattirsana sinir oldum bunun icinmi evlenmis seninle yaaa sen ne hayallerle evleniyorsun suna bak ufffffffff

bence memnundur,oğluna da üzülme annecim diye gaz verdiğinden eminim............benim eşim hem saf,hem toy,hem çocuk,nasıl iyi bi eş olacağına inandımda evlendim hiç bilmiyorum...hep şu imajı verdi bana benim babam iyi bi eş baba olamadı ama ben iy bi eş olcam görceksin,babam gibi olmuycam,evim eşim benim için herşeyden önemli fln...bunları ben de bi güzel yedimmi yedimcokacimcoook

hayatta kesinlikle aramam d.gününde fln çok afedersiniz ama face de arkadaşlık yaptığı ..ürtükler kutlasın...o bundan baskasını hak etmiyor.....alsanaalsanasmile

ferhancigim uzulme canim zorluk olmadan duzluk olmuyoo bilki her serde bir hayir her hayirda bir ser olabiliyoo canim dua et Allaha canim sukret haline ailenin yanindasin bebegin yok kocalarin akillanmasi 2 3 yili buluyoo canim uzulme sakin tamammi olmazsa bir psikologla gorus rahatlarsin canim herkes yasiyor ailvi sorunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…