- Konu Sahibi Leyla_3455
-
ve sen doğumgününde hediye alsammı diye düşünüyosun.niye kendinimi hatalı görüyosun.sence annesine gerçekten kötümü davrandın
yok canım hediye almayı fln düşünmüyorum,sadece aramalıyım onu düşünüyorum...annesine kötü davrandığımı hiç düşünmüyorum,o konuda vicdanım rahat...
Taviz vermeye alıştırırsan bu hep böyle gider canım,
Haklı olduğun yerde kendini asla ezdirme,
Bu nasıl anneymiş ki misafirliğe geldiği evde oğlunun evliliğini karıştırıyor,
Üstüne üstlükte annenleri aramak gibi bir cesareti kendinde bulabiliyor???
Eğer gelirde özür dilerse evliliğine bir şans ver,
AMA SAKIN BU ADAMA BİRŞEYLERE KAFASI DANK EDENE KADAR ÇOCUK YAPMA!!
kesinlikle canım.benimde evlenmeden önce nişanlılık dönemim sancılı geçmişti.ama düşünüyorum şimdi hata bendeymiş.öyle taviz vermişimki niyeyse.evlenmeden 1 ay önce kafama dank etti bazı şeyler.dedimki kendime bırak inceldiği yerden kopsun.bir benim çabamla yürüyecek evlilik yürümesin dedim.arayı soğuttum aramadım.noldu biliyomusun karşımdaki adam 180 derece döndü.neyse evlendik ben hala aynı tavır boşanırsak boşanırız napalım hayat kısa tavırları takındım şimdi bir iyi bir iyi anlatamam. bırak kurtarmak için o uğraşsın yoksa sen neyaparsan yap düzelmez.içini feraf tut ve söylemesi kolay biliyorum ama üzülmemeye çalış kendini başka şeylere ver
seni telefondan sonra ailenmi ngeldi aldi senmi gittin keske gitmeseydin o evin hanimi sensin isteyen konussun dursun....aryipta kizinizi gelin goturun demesi yanlis....ama seni aldatmamis evde kadinla basmamissin cok da buyuk bir probleminiz yok bence kaynananizin ilimli olmasi iyi olurdu...sahsen bizlerde bir tartisma olsa kaynanam beni tutar hadi oglum gelin ne diyorsa yap.....veya bebeginiz var yapmayin....kaynanaiz yangina koruklemi gitti tam olarak ne olduda gelin kizinizi goturun dedi...kaynana ya kufur mu hakaretmi ettin yanlis anlamd
kaynananda hatali ilimli olabilirdi...iki ay cok uzun bence...esinin normalde seni aramasi lazim...veya bir sekil iletisime gecmesi lazim sevmedimi sizi...yada doldurusa gelen bir yapisi var...bir sans daha ver diyecemde arayan yok....sen bir daha sans versen kaynanan gittiyse ne istiyorsun planin ne falan agzini yoklasan...olsun bir dahaki seferede esin alttan alir evlilik tek tarafli degilki
çok seviyordu beni öyle söylüyordu ...hatta evlendikten sonra daha bi aşık olmuşmuş,iyi ki benimle evlemmişmiş ben onun en doğru kararıymışım, annesi kadar sevmiyor belkide,
yaaa benim kocam evliliği çocuk oyuncağı sandı...evlendiğimizi idrak edemedi..evlilik bu kadar kolay bitermi...sebep ne benim annem geldi,sen onu kendi dayınları ağırladığın gibi ağırlamadın(buna kendi de inanmıyor da)bahane işte....sonra bu lafıda çevirdi doğru değil yaa,ben dayımlar geldiği zaman gibi annesinin yanında mutlu değilmişim...ben anneni seninle birlikte tanıdım daha önce hayatımda olmadı...nasıl dayımlar geldiği zamanki ruh halimle bir tutuyor...
benim kayınvalidem gitsin evimden,istemiyorum gibi bi durumum olmadı ki,gelmesin istemiyorum,sevmiyorum da diyebilirdim.mecbur değilim sonuçta onu sevmeye...saygı duyarım o ayrı eşimin annesi sonuçta,sırf bu yüzdende bi hafta hiç bi saygısızlığım olmadı,3 ayda bu 2.gelişi bide bizde kalmaya...bu ne sevgi yani!!!!!!
,benimde annem babam var bende bi yerde anakuzusuyum,ilk defa evimden yaşadığım şehirden ayrılmışım,yapayalnızım eşimden başka kimsem yok,ben nazlanmayı bilemezmiydim annemi evimi özledim diye,ama bunları yaşıyacağımı biliyordum,o yüzden de hiç mızmızlnmadım annemi özledim gelsin demedim,annemlerde gelebilirlerdi,yani evliler diye 5 ten sonra,hafta sonları tlfla bile aramazlardı...demek istediğim şu madem annesi oğlundan,oğlu annesinden ayrı kalamıyacaklardı,benim başımı niye yaktınız...mutlu mesut hayatınıza dvm etseydiniz...3 aylık evliyken boşanmak hakmı adaletmi,insanlık mı...
En son ne gibi kararlar aldın merak ettim?
ah canım ah aynısını yaşadım..bende 6 aylıkken ayırdılar kaynana ayda bir gelir kocasıyla 1 hafta kalırdı benide aynısenin gibi babmı çağğırıp postaladılar...eşimde 7 ay hiç aramadı ama ben aramasını baklamedimki zaten bitirmiştim kafamda yeni bi hayat başlamıştım..sonra eşim hatasını anladı mahkememiz sürüyordu..annesine demişki ayrılmayacağım karımdan kadın kıyameti kopardı bende bian vazgeçeçektim tekrar birleşmekten..dedimki zaten kız adım dul oldu bikere daha denesem ne kaybederim kaynana bana çektirdiğin bunca acının intikamını alacağım senden dedim..ve 1.5 yıl sonra evime döndüm..şimdide gerçekten intikamımı alıyorum..dişe diş..onun gibi yalancı iftiracı cadı utanmaz olmaya çalışıyrum..evime gelirse odamdan çıkıp ta nasılsın demem..eee ben neler yaşadım ailem neler yaşadı..suçum neydiki yuvamı yıktılar...çocuk sayılırdm...dünya çok acımasız güzelim yaşamak için öldüreceksin acımayacaksın bak kimse sana acıdımı..istersen sanaözelden bikaç taktik yazayım
Umarım senin için ne olacaksa hayırlısı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?