- Konu Sahibi Leyla_3455
-
Anladım canım sen tavır yapmadığından eminsin...annesine karşı ortada ne yapmış olduğum bi fiil var yada söz...kadınla aramızda en ufak bi sürtüşme bile yaşanmadı...annesi bana bişey demiyordu ama oğlu her hareketimde beni suçluyordu...mesela eşimi pansuman için hastaneye götürüyoruz arabayı kayınvalidem kullandı,eşimde yanında bende arkada tek başıma oturuyorum...sınava hazırlanıyorum yaaa bende. evde ztn çalışmama kızılıyor,bende trafik yoğun yolumuzda uzun kitabım vardı yanımda açtım okuyorum...allahım eşim nasıl sinirlendi ders çalıştığımı görünce şimdi ders çalışılcak zamanmıymış...(bu adam bide bi hafta sonu tatilimiz var mesela ben beraber bişeyler yapalım istediğim zamanlarda karıcım dersin daha önemli,gündüz çalış hatta beraber çalışalım,akşam çıkarız,şu sınavını bi atlat,sen sınavını düşün yemek temizlik yapcam diye oyalanma...böle diyen biriydi)çok üstüne gitmedim sözlerinin annesi vardı sonuçta,yeni ameliyat olmuştu sinirli olması normal dedim...bi gün akşam arkadaşları geliyor işte akşamları hasta ziyareti diye,böle bi akşamdı işte arkadaşları gitti saat 11 fln,ben ortalığı topladım mutfaktayım o gün gündüzde gelen giden oldu yani hiç ders çalışmadım ,biraz bakıyım dedim ...ana oğulda içerde tv izliyorlar...sonra içerden eşim bağırarak beni çağıyor , bişey oldu zannettim bende:),ben annesine pijama vercekmişim...pijama isteyende bize ztn pijamalarıyla gelmiş..ilk geldiğinde sordum var kızım pijamam dedi..neymiş kendininkiler sıcak olmuş...tamam bunda da bişey yok ama oğluna söyleyinceye kdr benden isteyemezmi...tabi bide ben bunun üstüne eşimden fırça yiyorum ben kadına niye pijama vermiyormuşum,işte yatağını 11.de yapcakmışım mesela annesi istediği zmn yatcakmış...işte bunu mutlu etmesi çok kolaymış ama ben yapmıyormuşum(annesine kul köle olcakmışım yani)annesini dayımlar gibi ağırlamamışım fln...dayımlarla annesi arasındaki tek fark bence ,onlar bi akşam geldiler kalabalığız diye salonda yemek yedik,annesi varken 3 kişiyiz mutfakta yedik bana göre başka hiç bir fark yok...sordum niye böyle düşünüyorsun diye işte ben onlar olduğu zamanki gibi mutlu değilmişim...ya karıcım sende hem ben hastayım bana bakıyorsun,hem annemi ağırlıyorsun sağol demiyorda,hala hata kusur peşinde....buna da bişey demedim aman dedim 2 gün sonra annen gidecek nasılsa benimle kalacaksın dedim,annesiyle daha iyi olmaya başladım,artık kitap yüzü bile açmıyorum.annesini gezmeye markete fln götürüyorum işte gel anne beraber gidelim,annesinin dizilerini izliyoruz beraber,balkonda çay keyfi yapıyoruz mesela...artık kocamın laf edicek bi durumu kalmadı diyordum ama yanılmışım...ne kadar olsada ona çok kırgındım o günlerde annesine iyi davransamda ona karşı bi soğukluğum vardı...bunu anladı bey efendi bu seferde artık sen beni sevmiyorsun demeye başladı....çok uzattım farkındayım,anneme şöyle yaptın diyecek bişeysi yoktu olayları bu şekilde söylese insanlara ne var bunda diyeceği için herkes,annem var diye yapmadığını bırakmadı.bana huzur vermedi anneme huzur vermedi lafı etti...ve buna kendide inandı...belki annesine bile söylemedi bana söylediği şeyleri anne snei istemiyor dedi,kadın ondan bana cephe aldı...anlayamadım yani ne annesini ne kendini,o kadar iyi davrandığım kadın oğlum ne yaptı bu kız suçu neymiş demedi...valla karşılıklı yazıp oynadılar ne diyim,allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...ben böyle oyunlar komplolar kuramam neysem oyum....:sinifsinif:
ben de yeni evliyim canım. 5 ay oldu. İLk günlerde biz de çok tartıştık. Aynı evin içinde yaşamak ikimize de çok garip gelmişti herhalde. Hatta bazen kabullenemiyordum böyle olmayı, ben de kırıp döküyordum evi =)))
Ama bu kısa sürdü. 1 ay'ı böyle geçirdik. Sonra herşey güzel geçmeye başladı.
Eşin anlayacak hata yaptığını hatta eşşeklik yaptığını.Sen evini terkettin demesi bile buna işaret. Kendi hatasının farkında ama suçu senin üzerine atmaya çalışıyor.
ben olsam çoktam boşanma davası açmıştım o senin sabırlı olduğunu biliyor herhalde bilıyor senle kedi fare oyunu oynuyoraynı zamanlarda evlenmişizolumunekankayizsmile
dediğin gibi ilk bir ay bizimde öyle olmuştu,evlilğe alışma dönemi diyorlar bunu atlattık diyordum ben ama,bu seferde başka bişeyde takıldık...
şu an kendine acıyor bu açık, sen evi terk ettin gittin diyor..terk edildim psikolojisine girmiş...bende cvp olarak bunu söyledim ona kendine acımayı bırakmasını çünkü terk edilmediğini...sonra buna cvp olarak şunu söylüyor,kendine acımıyormuş,bana acıyormuş..bana ailemle mutluluklar diliyormuş....
ben olsam çoktam boşanma davası açmıştım o senin sabırlı olduğunu biliyor herhalde bilıyor senle kedi fare oyunu oynuyor
hıı canım bu adam daha olgunllaşamış avm de olan olaydan dolayı yuları senin eline verdiğini düşünüp güya şimdiide senin burnunu sürttürecek..höösst sen kimsinki..sakın arama eyvallah etme canım..bak buraya yazıyorum 13.sayfa o adam tıpış tıpış gelecek ama sen o mikrop anasınıda ayağına getirteceksin...aylarca yalvartacaksın...ayrılmak isteyen adam böyle beklemez....dava açar kurtulayım der..ana oğul seni yola getirme planları yapıyorlar..avuçlarını yalarlar..kız sen sana yazdığım taktikleri uygulamaya başladınımı
ya aslında sözm meclıstenn dıaşrı ama malesef konyalı annelr nıyeyse ogullaırna cok düşkün oluyolar....evlendırdıkten sonra dah bı kıymetlı oluyo ogulları
biz aylar önce anket açıp konyalılardan bi halt olmayacağını kanıtlamıştık bacım, sen de gidip tam memleketlisiyle evlenmişin. bari bekarları kurtaralım.:sinifsinif:
bekarlar anketimize bakmadan evlenmeyin:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ci-olanlar-anket-yapiyoruz-esiniz-nereli.html
not: ben de konyalıyım, konyalılar saldırıya geçmesin. sadece malımın huyunu biliyorum.
benim eşim de konyalı. sözüm meclisten dışarı faln diyemeyeceğim hemen hemen hepsi aynı mantıkta. ama bekarken oğullarına bağlı falan değiller. ne zaman evlenirler o zaman kıymete biniyorlar.
konya bide evliyalar şehri,ruminin şehri eee böyle oluncada hoşgörülü insanlar olması gerek konyalı olanlar ama nerdeeeeee.....sorun konya mı diyoruz yani kızlar
bana kızanlar olacak ama konyalı kayınvalide evet sorundur!
üniversiteyi 4 sene konyada okudum içlerinde bulundum.
eşimin ailesine, akrabalarına bakıyorum da..
anne hakim bir aile tarzı. bir anne ve parmağında çevirdiği kocası ve çocukları.
şimdi kadın gelip sizin mutlu olduğunuzu gördüyse tahtının sarsıldığını görmesi ve kıskanması muhtemel.
olayları bilmiyorum, konunuzun hepsini okumadım ama konyalı dediğinizde böyle olmuştur diye düşündüm.
umarım sınavınıza engel olmamıştır.
eşiniz muhtemelen bu duruma çok üzülüyordur ama nasıl bir yönetim ve baskı tarzıdır bilmiyorum annesine en ufak söz bile söyleyemez. sen haksızsın anne diyemez. çünkü öyle yetiştirilmiş. anne baba hep haklıdır, çocuk hep susar. malesef bunu nişanımdan önce bende yaşadım, hemde ard arda olaylar olmuştu. yanlış anladım heralde bile diyemedim, her olayda da yaanlış anlamış olamazdım çünkü.
eşiniz sizi tek başına kaldığı zaman arıyor mu? annesi ankaradamı şu anda?
yok annesi gelmiş konya ya,eşim aslında daha tek başına kalmadı o zaman daha bi dank edecek kafası,şu an teftiş dönemi abant,kars fln geziyor...şu anda yalnızlığını idrak edemedi bence daha,hayatında bi değişiklik olmadı..bi ay sonra teftişe gitcekti gitti...şu an kendini bi seyyah misali geziyorum havalarına soktu...ama bu teftiş 3 ay sonra bitecek o zaman ankara ya gidince onu bekleyen yalnızlığıyla başbaşa kalacak...
anladım.. evinize gidecek, eşyalarını görecek...gerçi eşin ankaraya dönünce annesi damlarmış bide hemen
offf nasil bir adammis bu yahu...
ayrilik karari icin bence erken ama bu kadar kisa zamana bu kadar olay sigdirabilen bir adam sonra neler yapar diye dusunuyor insan...
iyi dusun arkadasim...
hala ayri misiniz?[/QU
ayrıyız yaklaşık 2 aydır...
canim niye hala ayrisiniz?
gelip senden ozur dileyip ''gel evimize donelim'' demedimi?
hic arayip sormadi mi?]
aylardir oyle odun gibi durdu mu yani? :1ninca:
canim niye hala ayrisiniz?
gelip senden ozur dileyip ''gel evimize donelim'' demedimi?
hic arayip sormadi mi?]
aylardir oyle odun gibi durdu mu yani? :1ninca:
canım odun olduğunu çok iyi bildinkaydirigubbakcemile5 yok canım nerde yaaa evimize dönelim fln,aradı ondada sen evini terk ettin,evindeki huzuru mutluluğu terk etmen için sebebin neydi,annenin fitnelerine uydun..bana acıyormuş işte ailemle mutluluklar diliyormuş böle sacma sapan şeyler söyledi işte....haaa bide şu var ben o beni aramadan önce 1 ay geçti işte hiç arayıp sormuyor..msj attım nasılsın ,napıyorsun diye sırf ne tepki vercek diye 2,3 gün cvp yazmadı.sonra aradı işte beni ben niye yabancı gibi msj yazıyormuşum.ona çok bozulmuşakannehir
canım odun olduğunu çok iyi bildinkaydirigubbakcemile5 yok canım nerde yaaa evimize dönelim fln,aradı ondada sen evini terk ettin,evindeki huzuru mutluluğu terk etmen için sebebin neydi,annenin fitnelerine uydun..bana acıyormuş işte ailemle mutluluklar diliyormuş böle sacma sapan şeyler söyledi işte....haaa bide şu var ben o beni aramadan önce 1 ay geçti işte hiç arayıp sormuyor..msj attım nasılsın ,napıyorsun diye sırf ne tepki vercek diye 2,3 gün cvp yazmadı.sonra aradı işte beni ben niye yabancı gibi msj yazıyormuşum.ona çok bozulmuşakannehir
aman Allah'im inanamiyorum akannehir :bbo:
vallahi ben bu konuda bir akil veremeyecegim cok ilginc ve hic karsilasmadigim bir durum
senin adina uzuldum canim insallah yakinda hayatin bir duzene girer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?