boşanmak için çok mu erken,ya da buraya kadar düşüncesi arasında sıkışanlardanmısınız

ben de yeni evliyim canım. 5 ay oldu. İLk günlerde biz de çok tartıştık. Aynı evin içinde yaşamak ikimize de çok garip gelmişti herhalde. Hatta bazen kabullenemiyordum böyle olmayı, ben de kırıp döküyordum evi =)))

Ama bu kısa sürdü. 1 ay'ı böyle geçirdik. Sonra herşey güzel geçmeye başladı.

Eşin anlayacak hata yaptığını hatta eşşeklik yaptığını.Sen evini terkettin demesi bile buna işaret. Kendi hatasının farkında ama suçu senin üzerine atmaya çalışıyor.

Anladım canım sen tavır yapmadığından eminsin...
eşin annesinin yanında havalanma işini fazla abartmışş...
Kayınvaliden zaten iyi bir insan olsa ne oluyor oğlumm ben bişeyini görmedim sen ne diyorsun der ...Konyalılar sanırım lafı geçmiş konyalılar iyi olmuyor diye ama benim eşimde konyalı kayınvalidem orada yaşıyor benim eşim böyle bişey yapsa kayınvalidem bırak eşime kızmayı onu parçalar o derece diyim ...Mesela ufacık bişey için eşim bi lafımı onaylamasa hayırr jadenin dediği olacak doğru söylüyor der .Eşimde güler anne öz oğlun benim yapma etme diye sus sen damatsın karışma der.. O kadar kızı gibi görür sen elin kızı diye ezmeye kalkarsan karşında beni bulursun.Çok sever beni Allah razı olsun bende onu geldiği zaman oturtacak yer bulamam başım üstünde yeri vardır herzaman..
Yani diyeceğim oki Konyalı diye lafına katılmıyorum her insan bir olmuyo herkesin kişiliğiyle alakalı...
Sende kırıldığın zaman soğuk davranmak yerine konuşsaydın açık açık keşke ...
ben annen var diye kaçmıyorum ondan sen kendi ağzınla söylüyordun bu sınav çok önemli diye anlayışlı olmanı beklerdim böyle davrandığın halde onda bile sesimi çıkarmadım yeter artık neyse derdin açık söyle diye..Asıl sen değiştin neden böyle davranmaya başladın seni sevmemekle ne alakası var şimdi deseydin.
Aman zaten aramamış 2 aydır canım ...Kaybetme korkusu olsa zaten bunu yapmazdı...
Ailen yanında çok şükür çok yeni evlisiniz üzüldüm ama belkide baştan böyle olması daha hayırlı olmuştur senin için...

aynı zamanlarda evlenmişizolumunekankayizsmile
dediğin gibi ilk bir ay bizimde öyle olmuştu,evlilğe alışma dönemi diyorlar bunu atlattık diyordum ben ama,bu seferde başka bişeyde takıldık...
şu an kendine acıyor bu açık, sen evi terk ettin gittin diyor..terk edildim psikolojisine girmiş...bende cvp olarak bunu söyledim ona kendine acımayı bırakmasını çünkü terk edilmediğini...sonra buna cvp olarak şunu söylüyor,kendine acımıyormuş,bana acıyormuş..bana ailemle mutluluklar diliyormuş....

Geri dönüşü olur mu o sizin kararınız ama,
ilk adımı siz atmayın bence,
burnu sürtsün biraz.
Kimse kimsenin annesine köle olmak zorunda değil.
Annesi için mi yoksa ameliyat için mi eşiniz bu kadar değişti anlayamadım,
ama annesinin etkisi de var gibi.
Öyle kolay mı, gel al kızını demek.
Böyle insanlar evlenmemeli oturmalılar annelerinin dizlerinin dibinde.
Hatasını anlar, yalvarırsa, düşünün derim.
Yoksa katlanılacak bir tarafı yok.

ben olsam çoktam boşanma davası açmıştım o senin sabırlı olduğunu biliyor herhalde bilıyor senle kedi fare oyunu oynuyor

ben olsam çoktam boşanma davası açmıştım o senin sabırlı olduğunu biliyor herhalde bilıyor senle kedi fare oyunu oynuyor

doğru olabilir,sabırlıyım bunu biliyor,ama sabrımın sonuna geldiğimde hayatta kimse beni geri döndüremez.bittimi geriye bakmam bunuda bilir...nişanlıyken bi kere avm de tartışmıştık saçma bi laf etmişti.o an onu mağazada bırakıp gittim bi kere bile arkamdan geliyormu diye dönüp bakmadım..o an benim için bitmişti artık eve gidip annemlerede bittiğini söyliycektim.dışarıya çıktığımda biri koşarak kolumdan tuttu,özür diliyor,yalvarıyor benim düşüncemin değişmeyeceğini anlayınca eve götürdü beni baktı ben nuh diyor peygamber demiyorum.eve beraber çıkcağız diye tutturdu neymiş annemlere beraber söyliycekmişiz.sonra evde annemlere ağlamaya başladı,benden ayrılmak istiyor diye .bizimkiler yapma kızım bunun için ayrılılırmı flln dedilerde öyle barıştık.neyse şimdi de yine aynı benim aslında değişmedim ama durumlar farklı artık nişanlı değiliz evliyiz ve çocuk oyuncağı değil bu...aslında sabırlı davranmaktan çok olgun davranmak istiyorum...

hıı canım bu adam daha olgunllaşamış avm de olan olaydan dolayı yuları senin eline verdiğini düşünüp güya şimdiide senin burnunu sürttürecek..höösst sen kimsinki..sakın arama eyvallah etme canım..bak buraya yazıyorum 13.sayfa o adam tıpış tıpış gelecek ama sen o mikrop anasınıda ayağına getirteceksin...aylarca yalvartacaksın...ayrılmak isteyen adam böyle beklemez....dava açar kurtulayım der..ana oğul seni yola getirme planları yapıyorlar..avuçlarını yalarlar..kız sen sana yazdığım taktikleri uygulamaya başladınımı

Anladığım kadarıyla suç kayınvalidende değil, eşinde, yani suçun büyüğü eşinde, kayınvalidende olgun davranmamış oğlum daha ne yapsın kızcağız parçalanıyor yetişeyim diye, hem daha kaç günlük evliki o herşeyi 4*4 lük bekleyelim demesi gerekirdi.
Eşin maalesef sürekli suç arayan biri, mutlu olmak için değil, ortamı nasıl yapsamda gersem diye düşünen biri yanlış anlamadıysam, ne yapsanda yaranamazsın canım, böyle biriyle ömür geçermi bir düşün istersen? Sürekli memnuniyetsiz, sürekli eleştiren....
Sen herşeyi bir yana bırak ve müşavirliğe yoğunlaş, hayat bitmiyor evliliğin biterse,
Taşıyorsun diye eşin bu kadar üstüne gelmek zorunda değil, mesleğini kazan, seni hak edenle ömrünü yaşa,
İnşallah eşin akıllanırda bu konu burda kapanır,
Sende tavrını al gereğinden fazla fedakar olma.

başlamaz olurmuyum canım benim,o iş bittikaydirigubbakcemile5
yani boşanacak adam ertesi gün gider dava açar...avukata bile gidip konuşmamış hiç bişeyden hbr yok....dediğin gibi blöf...onu bekliyorum bende açsın bakalım açabilecekmi,açsında görelim...aynen şimdi annesiyle beni yola getirme taktikleri kuruyorlardır...

ya aslında sözm meclıstenn dıaşrı ama malesef konyalı annelr nıyeyse ogullaırna cok düşkün oluyolar....evlendırdıkten sonra dah bı kıymetlı oluyo ogulları

benim eşim de konyalı. sözüm meclisten dışarı faln diyemeyeceğim hemen hemen hepsi aynı mantıkta. ama bekarken oğullarına bağlı falan değiller. ne zaman evlenirler o zaman kıymete biniyorlar.

Son düzenleme:

konya bide evliyalar şehri,ruminin şehri eee böyle oluncada hoşgörülü insanlar olması gerek konyalı olanlar ama nerdeeeeee.....sorun konya mı diyoruz yani kızlar

konya bide evliyalar şehri,ruminin şehri eee böyle oluncada hoşgörülü insanlar olması gerek konyalı olanlar ama nerdeeeeee.....sorun konya mı diyoruz yani kızlar

bana kızanlar olacak ama konyalı kayınvalide evet sorundur!
üniversiteyi 4 sene konyada okudum içlerinde bulundum.
eşimin ailesine, akrabalarına bakıyorum da..
anne hakim bir aile tarzı. bir anne ve parmağında çevirdiği kocası ve çocukları.
şimdi kadın gelip sizin mutlu olduğunuzu gördüyse tahtının sarsıldığını görmesi ve kıskanması muhtemel.
olayları bilmiyorum, konunuzun hepsini okumadım ama konyalı dediğinizde böyle olmuştur diye düşündüm.
umarım sınavınıza engel olmamıştır.

ne yalan söyleyeyim tek konyalı olduklarını okuman yeterli olmuş,bi kaç ayrıntı dışında tahmim ettiğin gibi olay...çok şükür sınavıma engel olmadı,allah yardım etti diyelim...

eşiniz muhtemelen bu duruma çok üzülüyordur ama nasıl bir yönetim ve baskı tarzıdır bilmiyorum annesine en ufak söz bile söyleyemez. sen haksızsın anne diyemez. çünkü öyle yetiştirilmiş. anne baba hep haklıdır, çocuk hep susar. malesef bunu nişanımdan önce bende yaşadım, hemde ard arda olaylar olmuştu. yanlış anladım heralde bile diyemedim, her olayda da yaanlış anlamış olamazdım çünkü.
eşiniz sizi tek başına kaldığı zaman arıyor mu? annesi ankaradamı şu anda?

yok annesi gelmiş konya ya,eşim aslında daha tek başına kalmadı o zaman daha bi dank edecek kafası,şu an teftiş dönemi abant,kars fln geziyor...şu anda yalnızlığını idrak edemedi bence daha,hayatında bi değişiklik olmadı..bi ay sonra teftişe gitcekti gitti...şu an kendini bi seyyah misali geziyorum havalarına soktu...ama bu teftiş 3 ay sonra bitecek o zaman ankara ya gidince onu bekleyen yalnızlığıyla başbaşa kalacak...

anladım.. evinize gidecek, eşyalarını görecek...gerçi eşin ankaraya dönünce annesi damlarmış bide hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…