- Konu Sahibi Leyla_3455
-
canım sayfaların tamamını okuyamadım ama anladığım iki aydır ayrısınız ve hiç arayıp özür dilemedi..
üzülerek söylüyorum ama senden çabuk vazgeçmiş.buda acaba hayatında başka biri olabilirmi..
canım odun olduğunu çok iyi bildinkaydirigubbakcemile5 yok canım nerde yaaa evimize dönelim fln,aradı ondada sen evini terk ettin,evindeki huzuru mutluluğu terk etmen için sebebin neydi,annenin fitnelerine uydun..bana acıyormuş işte ailemle mutluluklar diliyormuş böle sacma sapan şeyler söyledi işte....haaa bide şu var ben o beni aramadan önce 1 ay geçti işte hiç arayıp sormuyor..msj attım nasılsın ,napıyorsun diye sırf ne tepki vercek diye 2,3 gün cvp yazmadı.sonra aradı işte beni ben niye yabancı gibi msj yazıyormuşum.ona çok bozulmuşakannehir
Her yaptığınada bir bahanesi varklava:
Sakın dönme sen bu adama canım sakın ..Veremden öldürür bu adam insanı beee..
Bana fenalık geldi burda hem suçlu hem üste çıkmaya çalışıyor.
biz aylar önce anket açıp konyalılardan bi halt olmayacağını kanıtlamıştık bacım, sen de gidip tam memleketlisiyle evlenmişin. bari bekarları kurtaralım.:sinifsinif:
bekarlar anketimize bakmadan evlenmeyin:
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-e...ci-olanlar-anket-yapiyoruz-esiniz-nereli.html
not: ben de konyalıyım, konyalılar saldırıya geçmesin. sadece malımın huyunu biliyorum.
kızlar karar verdim boşuycam bu odunu....
Ne oldu ferhan? Eşin acaba aradımı diye sana bi bakayım dedim, sıkma canını tatlım..
neden evinizi bırakıp da annenize gittiniz ki o evden gitseydi ya daha yeni gelin evine kurulmuş kayınvalide babaanne..bunlar planlı yapmışlar her seyi bence..
iyi de siz bu adamla kaç yıl çıktınız görücü usulü mü acaba bu kadar cabuk vazgeçer mi adam karısından hiç mi aramadı bi mesaj atmadı..biz de eşimle görücü usulü evlendik ama ilk bir ayda sahiplendik birbirimizi...eşiniz hem suçlu hem güçlü..bi anda gece uyandırıp sevmiyorsun beni demiş acaba sevginizi belli etmediniz mi eşinize...ya da acaba başka problemler mi var yani o kadar şaştım ki bu duruma acaba cinsellik sorunu mu oldu vajnusmus falan affınıza sığınarak soruyorum...pes diyorum onlara..bence siz geri adım atmayın..arayın mahkeme açalım deyip şartları konuşun ve kararlı olun zaten ortaya cıkar beyefendinin hali ya yalvarır ki o zaman siz bekletin ya da okey der ki zaten terk edin öyle bi durumda..öff öffff ..
İçimden bir ses arayacak, hemde yalvar yakar olacak diyor,
Bu kadar basit bir şekilde kimse evliliğinin bitmesini istemez,
Sadece politik davranmak için aramıyor olabilir.
şaka yapmadığını anlar gerçek yüzünü o vakit gösterir artık çantada keklik olmadığını anlar ya yumuşar ya da odun olmaya devam eder devam ederse artık ömür boyu sende elinde baltayla dolaşırsınartık politikmi davranıyor,gururmu yapıyor bilmiyorum...acaba sadece nafaka davası açsam kızlar tavrı ne olur sizce....:sm_confused:
sonunu okuyunca şoka girdim.ama bunun altında başka birşey var.ilk doğumumda 15 günlüktü bebeğim eşim tutturdu sen bu çocuğa bakamıyorsun demeye ne olduğunu anlamadım bile bakamıyorsun diyor başkada bişey söylemiyor.meher annesi demişki bebeğe banyo yaptırdım camları açıp camın önüne oturmuşum bebek gazlanmış.halbuki bebeği vermiyordu bile bana.şimdi 10 yıllık evliyim annesi ne derse desin eşim ona inanmaz beni bilir çünkü.
böyle bişey olabilir annesinin safsatalarına inanmış doğru olup olmadığını sormaya bile gerek duymamıştır anne ya yalan söylicek değil heralde diye düşünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?