boşanmak için çok mu erken,ya da buraya kadar düşüncesi arasında sıkışanlardanmısınız

canım sayfaların tamamını okuyamadım ama anladığım iki aydır ayrısınız ve hiç arayıp özür dilemedi..
üzülerek söylüyorum ama senden çabuk vazgeçmiş.buda acaba hayatında başka biri olabilirmi..

kurulan yuvayı bozmak zor ewt ama çocuğunuzda yok ayrılmak daha kolay..ben kendimi senin yerine koyduğumda.yaptığı yanlışlarlar için benden özür dilemeden hatta kendini fazlasıyla afettirmeden aileside öyle aynı şekilde kesinlikle o eve adımımı bir daha atmam.

sanmıyorum hayatında biri olsun,ama belkide bi arayış içindedir,bilemiyorum...2 aydır görüşmüyoruz sonuçta,ayrıyız...allah a havale ediyorum ben onu ne diyim,şu an duygusala bağladım ztn...:çok üzgünüm:

Canım bence de sen arama süründür biraz ama boşanma davasını sakın açma, çok istiyorsa o açsın.
Sonra sen suçlu olursun.

neden evinizi bırakıp da annenize gittiniz ki o evden gitseydi ya daha yeni gelin evine kurulmuş kayınvalide babaanne..bunlar planlı yapmışlar her seyi bence..
iyi de siz bu adamla kaç yıl çıktınız görücü usulü mü acaba bu kadar cabuk vazgeçer mi adam karısından hiç mi aramadı bi mesaj atmadı..biz de eşimle görücü usulü evlendik ama ilk bir ayda sahiplendik birbirimizi...eşiniz hem suçlu hem güçlü..bi anda gece uyandırıp sevmiyorsun beni demiş acaba sevginizi belli etmediniz mi eşinize...ya da acaba başka problemler mi var yani o kadar şaştım ki bu duruma acaba cinsellik sorunu mu oldu vajnusmus falan affınıza sığınarak soruyorum...pes diyorum onlara..bence siz geri adım atmayın..arayın mahkeme açalım deyip şartları konuşun ve kararlı olun zaten ortaya cıkar beyefendinin hali ya yalvarır ki o zaman siz bekletin ya da okey der ki zaten terk edin öyle bi durumda..öff öffff ..

İçimden bir ses arayacak, hemde yalvar yakar olacak diyor,
Bu kadar basit bir şekilde kimse evliliğinin bitmesini istemez,
Sadece politik davranmak için aramıyor olabilir.

görücü usulü evlendik ama aramızda birbirimizi ilk tanıdığımız andan bi sevgi oldu ,hatta kardeşime görücü usulü tanıştık ama ben ablanı çok seviyorum,hiç böyle olmamıştım demişti...öbür yönden de bi problemimiz yoktu...ikimizde normaliz yani...ben eşime sevgimi hep belli ettim,bunu oda biliyor.ama beni uyandırdığı gün sevgisiz davrandım bu doğru kırgındım çünkü...oda hmn anlamış olcak ki bu durumu uyku tutmamış o gece sigara üstüne sigara içmiş,en son bi bahaneyle beni uyandırıp beni sevmiyorsun dedi...bende yok canım niye sevmeyim fln dediysemde,çocuk gibi tamam bırak deyip küsüp uyudu...sabah kaktığında küstü artık bana ben hiçbişey olmamış gibi davranırken o bana düşmanını görmüş gibi bakıyordu....yani o günkü ruh halimle hiç insan kendinde hatayı aramazmı dedim eşimden için...yani ettiği laflardan dolayı kırgın olabileceğimi hiç düşünmüyor...
hatalıyım belki burda ama bana ettiği laflardan sonra o gün onu sevmek gelmedi içimden...sonrasında ise olaylar farklı şekilde gelişti,ben ona karşı bi gün soğuk davrandım diye vazgeçti benden resmen,intikam aldı....

İçimden bir ses arayacak, hemde yalvar yakar olacak diyor,
Bu kadar basit bir şekilde kimse evliliğinin bitmesini istemez,
Sadece politik davranmak için aramıyor olabilir.

artık politikmi davranıyor,gururmu yapıyor bilmiyorum...acaba sadece nafaka davası açsam kızlar tavrı ne olur sizce....:sm_confused:

artık politikmi davranıyor,gururmu yapıyor bilmiyorum...acaba sadece nafaka davası açsam kızlar tavrı ne olur sizce....:sm_confused:
şaka yapmadığını anlar gerçek yüzünü o vakit gösterir artık çantada keklik olmadığını anlar ya yumuşar ya da odun olmaya devam eder devam ederse artık ömür boyu sende elinde baltayla dolaşırsın

sonunu okuyunca şoka girdim.ama bunun altında başka birşey var.ilk doğumumda 15 günlüktü bebeğim eşim tutturdu sen bu çocuğa bakamıyorsun demeye ne olduğunu anlamadım bile bakamıyorsun diyor başkada bişey söylemiyor.meher annesi demişki bebeğe banyo yaptırdım camları açıp camın önüne oturmuşum bebek gazlanmış.halbuki bebeği vermiyordu bile bana.şimdi 10 yıllık evliyim annesi ne derse desin eşim ona inanmaz beni bilir çünkü.
böyle bişey olabilir annesinin safsatalarına inanmış doğru olup olmadığını sormaya bile gerek duymamıştır anne ya yalan söylicek değil heralde diye düşünür

benim kayınvalidem direk şunu yapıyor bunu yapıyor diyemez gibi geliyor,güya dedirtmezdi nişanlıyken kimse senin hakkında bişey diyemez diyordu.ya anası oğlunu işledi yavaş yavaş yada diyordu oğlum şöyle böyle diye. artık eşime hiç güvenmiyorum,önceden o şöyle yapmaz böyle yapmaz asla yalan söylemez diyordum ama artık en ufak hareketinden şüphe ediyorum ve kandırıldığımı düşünüyorum.
evlendikten sonra kadın çok arar oldu ztn,her gün ne yaptığımızın talimatını alıyordu oğlundan...tabi benden talimat almak için benide aramamazlık etmiyordu...bi oyunlar çeviriyorlardı farkındaydım ama bu derce beklemiyordum...belki onlarda beklemiyorlardı hele annemgilin geleceğini hiç beklemiyorlardı...annemleri aradıktan sonra bana hani ne oldu gelmiyorlar mı fln diye laflar etmeye başladı...bi arada ben annesine alışıcakmışım işte,bu şehir dışındayken annesiyle kalmalıymışım tek başına ankarada kalamazmışım lafları etti...yani ameliyatı bile çok acil bi durum değildi,şimdi düşünüyorumda ameliyatı bile beni annesine alıştırmak için kullanmış olabilir....

ya alıma ne geldi.sakın bu adamın psikolojik bir rahatsızlığı olmasın.sabah kalktım düşman gibi bakıyodu bana demişsinya.ben de çok kızdığım küstüğüm oldu eşim bana hiç öyle bakmadıçbelki kafasından bişeyler kurmuştur

hiç arama hiç te sorma bence.turneleri bitipte eve gelip tek başına kalınca senin kıymetini nasıl anlayacak.ama hiç pas verme.öylesinden adam olmaz.bi akşamda nasıl karar vermiş onu sevmediğine.bu kadar kolay vazgeçilebilirmi sevdiğinden.eger o seviyor olsaydı kendini sevdirmek için elinden geleni yapardı.hemen sen beni sevmiyorsun deyip,alın kızınızı demezdi.gerçekten seven bi insan böyle davranmazdı.ama ben seviyorum bi şans daha vericem diyosan oda senin kararın..hayırlısı neyse hakkında o olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…