- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
Cunku mutluyken yazdiklarin cok romantik. Aranizda guzel bir romantizm var. O yuzden insanlar yazik etmeyin diyolar .Ama anacim, oyle dagiticaksam sIkistigimda ben de romantik olurum hem de nasil. Onemli olan boyle anlarda adam olmayi basarmaktir. Boyle siddeti, olmasaydi, ben de tavsiye ederdim, biraz daha dene, vazgecirmeye calis diye, ama bu durum tehlikeli, ve insanin kalbi sadece bir yere kadar kaldiri boyle seyleri. Zaten adamin basindan bir evlilik te gecmis, biliyor evlilik nedir ne deyildir, ne yapmak lazim, ama hala bilemediyse de yapicak bir sey yok.
Bence mumkunse ailenden destek iste. Sanirim karsi cikmislardi sana. Ama genede sen kizlarisin, sana manevi maddi her turlu destek olurlar bence. Ben kizimi boyle durumda gorsem, kizim anne yardim dese, hic dusunmeden ceker alirim.
Yanlizken gene duzelicek umuduyla geri donersin. Ama hep ayri bir hayal kirikligi yasarsin, bir oncekiden daha siddetli, ayni seyler tekrar yasandiginda. Butun ugrasmalarinin butun sozlerin bos oldugunu gordugun zaman.
Kisir dongu gibi.
Evet mutluyken cok iyi de kotusu de boyle kotu iste canimdan bezdim ablacim hasta oldum bu ikinci hastalik yasadigim ilkin migren olmustum bu daha ciddi..
Boyle giderse olumcul olurmus stres sIkinti yok dedi doktor gel de stres yapma sIkinti yapma iste ailem affeder ama korkuma bisey diyemedim bunun geri donusu olmaz babam mahkemeye verir benden once temiz adamdir ama delidir biraz gider o dograr bu kez napiyosun kizima diye