Ben ikizlerim o oğlakseni öyyle iyi anlıyorum ki
burçlarınız ne
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ikizlerim o oğlakseni öyyle iyi anlıyorum ki
burçlarınız ne
Babalar da sahiplense suç sahiplenmese suç, aslında kabul etmeyecekti mis gibi evinize donecektiniz, ailem sahip çıkmadı diye bir bahaneniz olacaktı. Olmadı böyle. Tüh.Babam hoşgeldin dediğinde o ifadesi o kabullenişi kolumu kanadımı kırdı.
Sizi de sevmiyor ailenizi de çok belli. Çabalamak için uğraşılacak biri değil.Daha evleneli 1 yıl olmadı.
Sorunlar yaşadık. Öncede yazmıştım ailevi meseleler, birbirimizi anlayamamız, sağlıklı iletişim kuramamak vs. Eşim bugün boşanmak istediğini söyledi.
Hatta ailemin yanında artık aşamadığını, çözüm bulamadığı ifade etti. Sonra ikimiz konuştuk sorunları aşalım, dediğimde ümidim yok, mutsuzum dedi. Saatlerce konuştuk aşacağımıza inanmıyor.
Son kararınsa davayı aç süreci konuşalım dedim. Nasıl olacak bilmiyorum dedi.
İsteğinde kararlıysan davayı aç, muhtemelen çekişmeli olacak dedim.
Ya da deneyelim, belki aşarız dediğimde bana zaman ver biraz dedi. Annemlere gidebilirim ya da sen git dedim. İstiyorsan aynı evde kalırız ama düşüne de bilirsin sen seç dediğimde o zaman gitmeye gerek yok dedi. Yatakları ayırmak istemese de gece kulaklığı yastığı alıp gitti.
Çabalamalı mıyım yoksa kabullenmeli miyim? Artık düşünemiyorum.
Bu aşamaya gelmek istemezdim.
Güncelleme: sabah ailelerden gelen telefonla bir kez daha konuşmak istedim. Çok değişen bir şey yok.
Tüm duygularımı iki uçta yaşadığımı düşünüyor.
Umutsuz ve karamsar. Kendince davranışlarıma teşhis koyuyor.
Ailesi annemi ve babamı aramış.
Bugün annemlere giditırum 1 hafta yalnız kalmak istiyor.
Güncel2:
-herkesi küçümsüyor,
-aileme saygı duymuyor,
-beni dinlemiyor, dinlese bile aşırı tepkiler veriyor,
-uçlarda yaşıyor,
-ailemi sevmediğini sürekli dile getiriyor,
-isteklerini zorla yaptırmaya çalışıyor,
-baskı kuruyor,
-zorluyor. Vs...
Peki ben onunla ilgili ne düşünüyorum:
-Ben konuşurken başka şeylerle ilgileniyor,
-sürekli iddialaşıyor,
-bir şeyi sadece ben istiyorum diye istemiyor
-konuşurken tırnaklarıyla ya da telefonuyla uğraşıyor ilgisiz
-beklentilerimi anlamıyor( eşinden ilgi beklemek yanlış mı)
-kök ailesi dokunulmazı, dokunduğunuz an yakıyor.
-telefnumu sürekli karıştırıp kız arkadaşlarımla mesajlarımı okuyor.
-anneme benzediğimi söylüyor ve annemden resmen nefret ediyor.
Birbirimize dair düşüncelerimiz bunlar olsa da belki de ikimizde abartıyoruz bazı şeyleri.
Benim kendimde gördümlerim:
-ısrarcılık
-illaki sonuç ve neticelendirme arayışı,
-ilgi bağımlılığı ya da şımarıklık,
-sonuç, çözüm arayışı içindeyken boşanmak mı istiyorsun diyerek işi yokuşa çekmek,
-ailesinin yaptıklarını aşamamam
-aşırı sevgi
İyi misiniz siz? Demek istediğim gerçekten bu mu? Mesele kapı dışı edilmeyi istemek değil babamı üzdüğümü görmekBabalar da sahiplense suç sahiplenmese suç, aslında kabul etmeyecekti mis gibi evinize donecektiniz, ailem sahip çıkmadı diye bir bahaneniz olacaktı. Olmadı böyle. Tüh.
Babanız daha sonra üzüleceğine şimdi üzülsün, çoluk yok çocuk yok, çöpsüz üzümsünüz, şimdi boşanınca hiç evlenmemiş yerine gececeksiniz. Herif iki cocuk ile yaka paça evden atsa ilerde , daha mı az üzülecekti?İyi misiniz siz? Demek istediğim gerçekten bu mu? Mesele kapı dışı edilmeyi istemek değil babamı üzdüğümü görmek
ben terazi eşim oğlak,Ben ikizlerim o oğlak
kesinlikleBana zarf atıyor gibi geldi. Boşanmak isteyen gider ya da git der
Elbette haklısınız ancak bunu insan kalbine, duygularına anlatamıyor. Realizmi kaybediyorsunuz böyle kayıplarda. Ve anlamıyorum ama neden bu kızgınlığınızBabanız daha sonra üzüleceğine şimdi üzülsün, çoluk yok çocuk yok, çöpsüz üzümsünüz, şimdi boşanınca hiç evlenmemiş yerine gececeksiniz. Herif iki cocuk ile yaka paça evden atsa ilerde , daha mı az üzülecekti?
Realist tavrınizi siz kaybetmişsiniz bence insanlar sizi sarsmaya çalışıyor .şimdi size bence de sarsıcı konuşmak lazım çünkü size vah vah denilse daha da dramatize edeceksiniz ve hayatinizi karartacaksiniz.Elbette haklısınız ancak bunu insan kalbine, duygularına anlatamıyor. Realizmi kaybediyorsunuz böyle kayıplarda. Ve anlamıyorum ama neden bu kızgınlığınız
Derdimi paylaşacak kimsem yoktu bocalıyor çözüm arıyordum, onlar tecrübeli yardımcı olurlar diye düşünerek söyledim. Doğru olmayabilir ama yaptım. Şu an en çok canımı acıtan yapmadıklarımı bilerek pişman olmak. O da benim tam tersim bendeki tüm sorunlara odaklanıp kendini görmüyor. Ayrıyız babamın evindeyim, kafamda bitti demiş. Ben umutsuzluk içerisinde bir şeyleri aşmaya çabalıyorum daha sabah sosyal medyadan bir gönderi atıyor. Diyor ki "asla evlenilmemesi ilişki kurulmaması gerekenler tipler" bu tipleri 7_8 madde yazmışlar ve bana diyor ki bu maddelerin 3-4ü sende var.sorunuzu okurken eşiniz için dedim ki ya stresten ve çok çalışmaktan kafayı kırmış bir doktor ya da bir asker. doğru düşünmüşüm çünkü asker psikolojisini iyi bilirim. eşinizin astı olan asker ve memurlara da ayrı acıdım.
tüm konularınızı okudum ben de bazı arkadaşlar gibi. eşinizin sinsi olmasını bir kenara bırakırsak, üvey anne elinde diğer kardeşlerin yanında ezik büyümüş hep kendini ispatlamaya çalışan bir kişi olduğunu düşündüm. sizin nişan tarihinize nikah ayarlamaya çalışan kardeşi, çöp poşetinde gelen takılar falan çok varoşça, ailesi problemli adamın.
size gelince gitmişsiniz bakın kendi ananız bacınız bile olsa aile içindeki olaylar bir başkasına aslaaaa ama assssla anlatılmaz. telefon karıştırması çok kötü bir şey kesinlikle. o ayrı. orada da hanzoluk yapmış.
büyük ihtimalle siz ondan seviye olarak daha yüksek bir konumdasınız. bu kaldıramıyor, ailenizi kaldıramıyor.
boşan bence, o bunları düşünsün. kendini üzme, sen her şeyi denemişsin.
boşandıktan sonra köpek gibi pişman olup sizden sonra saçmasapan bir hayat kuracak gibime geldi.
size üzüldüm. böyle bir insan yüzünden bu kadar şey yaşamışsınız. her şerde hayır vardır ne diyelim.
hangileriymiş o ne maddeleriymiş merak ettim. tam bir manipülatör, sürekli aşağılayıcı bir üslup, siz bir şey demedikçe de dozajını artırmış çok sinirlendim. gitsin iş yerinde üstüne yapsın bu sinsilikleri. ay tam bir sinsirella ya psikolojik şiddetin daniskası.Derdimi paylaşacak kimsem yoktu bocalıyor çözüm arıyordum, onlar tecrübeli yardımcı olurlar diye düşünerek söyledim. Doğru olmayabilir ama yaptım. Şu an en çok canımı acıtan yapmadıklarımı bilerek pişman olmak. O da benim tam tersim bendeki tüm sorunlara odaklanıp kendini görmüyor. Ayrıyız babamın evindeyim, kafamda bitti demiş. Ben umutsuzluk içerisinde bir şeyleri aşmaya çabalıyorum daha sabah sosyal medyadan bir gönderi atıyor. Diyor ki "asla evlenilmemesi ilişki kurulmaması gerekenler tipler" bu tipleri 7_8 madde yazmışlar ve bana diyor ki bu maddelerin 3-4ü sende var.
Neden yani?
Neden yazıyorsun neden hala canımı acıtmak peşimdesin?
Konu sahibi eşiniz tarafından ağır manipüle altındasınız,bu işin sonunda beni senden başkası çekmez yuvamızı dağıtmayalım diye ona yalvaracaksınız.Derdimi paylaşacak kimsem yoktu bocalıyor çözüm arıyordum, onlar tecrübeli yardımcı olurlar diye düşünerek söyledim. Doğru olmayabilir ama yaptım. Şu an en çok canımı acıtan yapmadıklarımı bilerek pişman olmak. O da benim tam tersim bendeki tüm sorunlara odaklanıp kendini görmüyor. Ayrıyız babamın evindeyim, kafamda bitti demiş. Ben umutsuzluk içerisinde bir şeyleri aşmaya çabalıyorum daha sabah sosyal medyadan bir gönderi atıyor. Diyor ki "asla evlenilmemesi ilişki kurulmaması gerekenler tipler" bu tipleri 7_8 madde yazmışlar ve bana diyor ki bu maddelerin 3-4ü sende var.
Neden yani?
Neden yazıyorsun neden hala canımı acıtmak peşimdesin?
Cidden üşenmeden tek tek yazacağım. Burada dertleşiyor olmak bir nebze bana iyi hissettiriyor.hangileriymiş o ne maddeleriymiş merak ettim. tam bir manipülatör, sürekli aşağılayıcı bir üslup, siz bir şey demedikçe de dozajını artırmış çok sinirlendim. gitsin iş yerinde üstüne yapsın bu sinsilikleri. ay tam bir sinsirella ya psikolojik şiddetin daniskası.
Sende hepsi var deseydin keşke adama bak ya sürekli karşı tarafı yeriyorCidden üşenmeden tek tek yazacağım. Burada dertleşiyor olmak bir nebze bana iyi hissettiriyor.
Geçmiş ile zoru olan tipler
Net olmayan tipler
Tutarsız tipler
Bencil tipler
Sürekli negatif tipler
Niyeti sadece kullanmak olan tipler
Dengesizler
Bende olanlar 1-3-5ve 7 imiş.
Git dedi yani kafamı dinleme izin ver dese de sonuç babamın evindeyim.kesinlikle
kendisiymiş onlar. geçmişiyle zoru olan kendisi olduğu için bu kadar böyle öfkeli ve pasif agresif tavırlar sergiliyor. bunu atması bile bu özelliklerin hepsini taşıdığına kanıt.Cidden üşenmeden tek tek yazacağım. Burada dertleşiyor olmak bir nebze bana iyi hissettiriyor.
Geçmiş ile zoru olan tipler
Net olmayan tipler
Tutarsız tipler
Bencil tipler
Sürekli negatif tipler
Niyeti sadece kullanmak olan tipler
Dengesizler
Bende olanlar 1-3-5ve 7 imiş.