- 9 Nisan 2009
- 1.121
- 210
- 323
anneni ayakta alkışlıyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkisannemlebabamevlılıklerının ılk yıllarında cok sıddetlı kavgalar edıolarmıs hatta babam annemı döverdı bıle.ama bız buyudukten snra yanı ben 6 yaslarındayken snra hıc kavga gürültu olmamaya basladı evde annemle babamcalısıyolardı babammaasıyla bı kooparatıfe ev yaptırıyodu tek daıre ıcın bı 10 senedır ödeme yapıodu heralde dolayısıyla annemın maası ve annanemlerın katkılarıyla gecınıp gıdıyorduk.babam marmarıse gtmıstı çalısmaya derken bıgun geldı ben 11 yasındaydım anneme ben bosanmak ıstıyorum dedı neden olarakda yılların bırıkımı dedı bu arada bu kararla gelmeden 2 ay önce kooparatıfımız bıtmıstı annem kalan son 50 tl taksıtını ödemıstı kurasında 14.katı yukseklık korkusu olan annemkendı ellerıyle cekmıstı.babama telefonda söylemıs ben 14te oturamam 4.katla degıstırımmı dıe sormus babamda degıstırme demıs.ozamandan bellıymıs annemın hıc oturamayacagı.neyse annemde dedı kı babama ayrılık kararında suan sorun yok ortada seneler önce deseydın anlardım ama suan bı sorunumuz kalmadı cocuklar buyudu falan fılan dedı.baska bırısı varsa gıt yasa gelme buraya cocuklara yurtdısında falan derız demıs.babamda senınle olan nıkahımın bana ayak bagı olmasını ıstemıyorum gıbı pişkınce bı cvp vermıs.annemde sımdı gıt boşanmayalım nezaman ıstersen gelırsın demıs aşkından deıl ha bızım ıcın.ama nıkahtan ayrıdıktan 1 saat snra pişmanım barısalım dersen dönmem bılesın demıs.velhasıl boşandılar 2 ay ıcınde bbam gerı döndu yalvarıslar yakarıslar amane fayda laf agızdan cıkmıstı bırkere. annem hayatını bıze adadı yenı bı hayat kurmadı sımdı evlenıp gıdecegım onu yalnız bırakıp nasıl gıdecegımı dusunuyorum.babama gelınce 2.evlılıgını görucu usulu görgusuzun önde gıdenı bı kadınla yaptı bırı 7 yasında bırı 3 yasında ıkı kızı daha oldu.onları cok sevıyorum ama analarından nefret edıorum:) babam mutsuz huzursuz tam rahat edecekken ıkı kucuk cocugun daha sorumlulugunu alarak kara kara dusunuyor.annemse benı ve kardesımı unıversıte mezunu yaptı.bızlere kendı hayatlarımız ıcın gereken destegı verdı.benı mayısta evlendırıyor.belkı hayatında hayat arkadası yok ama mutlu ve huzurlu en azından sımdıden sonra kendısı ıcın yasayabılecegı bır hayatı var.ama annemın bır sözu vardır ne kadar kötu olursa olsun en ıyı koca cocuklarının babasıdırder hep.böle bı konu görunce yazmak ıstedım hıc alakası yok arkadasın actıgı konuyla ama bırden tutamadımkendımı kusura bakmayın nolur.ıyıaksamlar hayırlı kandıller allah dualarınızıkabul etsın
derdi olan anlatıyor canım zaten.sen neden hep boşanmayla ilgili düşünceleri merakediyorsun.daha önceki konularını hatırlıyorum senin malesef çok çok üzülmüştük sana.diliyorum inşallah sorunların bitmiştir herşey düzelmiştir.ama eğer boşanmayla ilgili şeyleri araştıracak kadar sorunların varsa açık açık yaz.evliliğinle ilgili sorunlarını son anlttığın konunda ortalık karışmıştı kırıcı üzücü talihsiz biçimde son bulmuştu.tekraer tepki alacağın için gerçek sorunlarını yazmıyorsan hata yapıyorsun.bu yazdıkalrımıda lütfen yanlış anlama yaşadıkların çok ağır şeylerdi tamamen iyi niyetimle bu yorumu yapıyorum.
annemlebabamevlılıklerının ılk yıllarında cok sıddetlı kavgalar edıolarmıs hatta babam annemı döverdı bıle.ama bız buyudukten snra yanı ben 6 yaslarındayken snra hıc kavga gürültu olmamaya basladı evde annemle babamcalısıyolardı babammaasıyla bı kooparatıfe ev yaptırıyodu tek daıre ıcın bı 10 senedır ödeme yapıodu heralde dolayısıyla annemın maası ve annanemlerın katkılarıyla gecınıp gıdıyorduk.babam marmarıse gtmıstı çalısmaya derken bıgun geldı ben 11 yasındaydım anneme ben bosanmak ıstıyorum dedı neden olarakda yılların bırıkımı dedı bu arada bu kararla gelmeden 2 ay önce kooparatıfımız bıtmıstı annem kalan son 50 tl taksıtını ödemıstı kurasında 14.katı yukseklık korkusu olan annemkendı ellerıyle cekmıstı.babama telefonda söylemıs ben 14te oturamam 4.katla degıstırımmı dıe sormus babamda degıstırme demıs.ozamandan bellıymıs annemın hıc oturamayacagı.neyse annemde dedı kı babama ayrılık kararında suan sorun yok ortada seneler önce deseydın anlardım ama suan bı sorunumuz kalmadı cocuklar buyudu falan fılan dedı.baska bırısı varsa gıt yasa gelme buraya cocuklara yurtdısında falan derız demıs.babamda senınle olan nıkahımın bana ayak bagı olmasını ıstemıyorum gıbı pişkınce bı cvp vermıs.annemde sımdı gıt boşanmayalım nezaman ıstersen gelırsın demıs aşkından deıl ha bızım ıcın.ama nıkahtan ayrıdıktan 1 saat snra pişmanım barısalım dersen dönmem bılesın demıs.velhasıl boşandılar 2 ay ıcınde bbam gerı döndu yalvarıslar yakarıslar amane fayda laf agızdan cıkmıstı bırkere. annem hayatını bıze adadı yenı bı hayat kurmadı sımdı evlenıp gıdecegım onu yalnız bırakıp nasıl gıdecegımı dusunuyorum.babama gelınce 2.evlılıgını görucu usulu görgusuzun önde gıdenı bı kadınla yaptı bırı 7 yasında bırı 3 yasında ıkı kızı daha oldu.onları cok sevıyorum ama analarından nefret edıorum:) babam mutsuz huzursuz tam rahat edecekken ıkı kucuk cocugun daha sorumlulugunu alarak kara kara dusunuyor.annemse benı ve kardesımı unıversıte mezunu yaptı.bızlere kendı hayatlarımız ıcın gereken destegı verdı.benı mayısta evlendırıyor.belkı hayatında hayat arkadası yok ama mutlu ve huzurlu en azından sımdıden sonra kendısı ıcın yasayabılecegı bır hayatı var.ama annemın bır sözu vardır ne kadar kötu olursa olsun en ıyı koca cocuklarının babasıdırder hep.böle bı konu görunce yazmak ıstedım hıc alakası yok arkadasın actıgı konuyla ama bırden tutamadımkendımı kusura bakmayın nolur.ıyıaksamlar hayırlı kandıller allah dualarınızıkabul etsın
Eşimin gıyabında karar verdiysem ki evliliğimizin iyiyye gitmediğini biliyordur eşim öküz değilse,bekliyordur da bunu benden..
-Artık oturup biraz adam gibi konuşma vakti derdim,alır karşıma konuşurdum.Hele de kesin kararlıysam,gerekçelerimi sıralar,arkasından da dönüşümün olmadığını ve medenice bu işin bitmesi için onun da zorluk çıkarmaması isteğinde olduğumu söylerdim..Çirkinleşirse uzatmaz,hemen çok iyi bir avukat bulur ve daha güçlü bir şekilde kararlılığımı gösterirdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?