Boşanmak istemiyorum ama mecbur bırakılıyorum.lütfen akıl verin

canım öncelikle Allah yardımcın olsun.
bende diğer arkadaşlara katılıyorum.
neden böyle birşey yapıyor bunu öğrenmeli ilk önce.
sonra ona göre ailenle konuşup karar verirsin
inşallah atlatırsınız bu durumu

cocuk kimden olmuyor sendenmi eşindenmi..canım maalesef genelleme yapmak istemem ama doktorlarda da bu problem çıktı..ve aileleri oğlumuz doktor elini sallasa ellisi gibisinden dolduruşa getiriyolar...kaçtane öğretmen arkadaşım var doktorla evli inanki hepsinde aynı sorun..ne diyeyimki bence eşin çoktan koparmış ipleri..sende yolunu çiz..arkana bile bakma...allah emretmedikten sonra hiçbir yuva yıkılmaz..kimsenin gücü yetmez buna..tevekkül et olaylara sabret..buda senin imtihanın...bu arada kaynananla aran nasıldı bu 12 yıl boyunca...istenmedinmi başta..

esin aklina koymus evliligi bitirmiyi.okuduklarim dan bunu anladim. neden bosanmak istiyor. ortda bir sebeb olmali.cocuk olmamasimi. kayinvalideler gelinlerini istemese bile oglunun bosanmasini istemezler.allah yardimcin olsun .

Eşinizin ya size karşı olan sevgisi bitmiş yada başka biri var. Anlattıklarınızdan ben sevgisinin bittiğini anlıyorum.
Sizi istemeyeni siz hiç istemeyin, boşuna ayak diretiyorsunuz.
Ne kadar geri dönse bile bir müddet sonra eşiniz aynı nakaratı gene yapacak bu arada yıpranan siz olacaksınız.

Nedensiz yere boşanmak olmaz. Mutlaka açıklamasını yapmalı.
Eşiniz bunalımda gibi görünüyor. Belki de askerlik stresini kaldıramadı.
Bir aile terapistine gitmeyi önerin bence.

kendi içinde vardır bir hesaplaşması.

madem böyle birşeye karar vermiş üzerine gitmeyin olsun bitsin.

boşanmak için şartlarınızı durumunuzu paylaşın.

Hicbirsey sebepsiz degildir arkadasim.
Yüzde 99 eminimki esinin gönlü baskasinda.....

Yok yere neden bosanmak istesin? Seni sevse neden senden ayrilmak istesin?

Olay cok basit, gidene kal deme, giden gider zaten, sevene sev deme seven sever zaten.
Seni istemeyeni sen hic isteme.....zorda olsa yolun acik olsun de ve basinin caresine bak.

O 14 yili bir kalemde silebiliyorsa ben üzerinden silgi gecerim arkadas.

Hayirlisi olsun

Siz o gün ailenizin yanına gidene kadar bir sorun yok muydu yani?
Ailesi tarafından dolduruldu diyeceğim ama günahlarını da alıyor olabilirim.
Aklıma direk o geldi.
Bir sorununuz olmadan böyle birşeyi istiyor olması çok anlamsız çünkü.

bunu anlamak için bence şunu yapabilirsiniz..
onu askerliğin yarısına kadar bekleyeceğinizi..askerlik süresince düşünüp, taşınıp kesin karar vermesi gerektiğini ve açıklama yaparak neticeye bağlaması gerektiğini söyleyin.
neticede asker dönüşü ya sizi evde bulacak yada sizi evde bulamayacak...
önce askere gitsin eğer korkusu askerliğe bağlı bunalımlarıysa askerde kendini toplayıp özür dileyecektir..eğer başka birisi varsa askerdeyken ayrılalım demeye devam edecektir...
bunu ancak askere gittiğinde çözebilirsiniz...

En büyük kabusu yazdin ya esasinda sorunda bu olsa gerek
baskasi oldugunu sanmiyorum baskasi olsaydi irim kirim
yapmadan sana söylerdi yazdiklarindan bu anlasiliyor ...

Askerlik meselesini ertelemesi dengesini bozmus gibi
senin yerinde olsaydim güle güle demezdim
ama senin bilecegin birsey ...

en azindan askerligini bitirmesi icin beklerdim
her zaman icin yolla gitsin taraftari olamiyorum
kusuruma bakma :)

ilginiz için cok tesekkürler.ailesi problemli yapıcı olacagına yıkıcı olabilirler.evliligimde ailesiyle ilgili çok ciddi problemlerim olmadı olanlarıda problem haline getirmeden yok etmeye calıstım.inanın neden bosanmak istedigini ben bile anlamadım.

tüp bebek deneyecektik diyorsunuz,buna eşiniz gönüllü olmuş ve istekliydiyse,başka birinin olma ihtimali yok gibi...bence başka bir sorun var,askerden dönmesini bekleyin,ayrılmayın.

Ne tuhaf insanlar var bu hayatta. :umursamaz:

Madem eşin birşey anlatmıyor sana, telefon et kayınvalidene görümcene sor bakalım dertleri neymiş. Sonuçta onlar oğullarını alıp senin evine gelip kalmışlar 1ay boyunca. Gerçi ailesi yapıcı değil yıkıcı demişsin ama canım artık onlar yıkıcı olsa ne yazar. Eşin gitmiş eve gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…