Boşanmak istemiyorum ama mecbur bırakılıyorum.lütfen akıl verin

İnsallah davanız uzamazda o soyadından kurtulursunuz,adam sızı muhattap bıle almıyor ya onca zaman ona kadınlık yapmanızın şunun bunun iyi günün kötü gunun hıcbır hatrı yokmus demekkı..

yaa arkadaslar demekki hayatta insanin basina hersey gelebiliyormus Allah tasiyamayacagimiz yuk vermesin...neval canim kocayin derdi neymiski...bu erkek milletini anlamak cok zor....ne halleri varsa gorsunler diyesim geldiguclubacismilederdini cok merak ettim var birseyler ya sen anlatmiyorsun durduk yere ...kaynanan görumcende sizin evde kalmislar bu ne yaa sorsana ne halt karistirmislar hayret birsey yaaa...insanin yuvasi durduk yere yikilirmi...herkes ettigini ceker merak etme sende izlersin sinirim bozuldu...

Böyle bi adam icin degmez arkadasim 2 ay önce yazmissin derdini bisey degismemis seni istemeyeni sen hic isteme,sorumsuz köseye sIKIsinca evi terk eden,ev teline kadar kapattiran v.s v.s böyle bi adami sen niye istiyceksinki?Deger veren insan icin oturulur düsünülür anlattiklarina göre degecek biri degil hic düsünme birak ne hali varsa görsün:1closedeyes:

arben bu işi baskadaslar bu konuyu acalı 2 ay oldu şu 2 ay omrümden 20 sene gotürdü .son gelişmeler esim 3 yıl once ticarete atılmıstı ve sonuc batmıs .ben bu işi basından beri onaylamadım ama dinlemedi nerdeyse trilyonluk bir yatırım ve sonuc sıfır.tabi bu arada askere gitti ve dün dagıtım oldu ailesi yanlarına cagırmıs sorun yok ufak tefek seylerin birikimi benim için cok iyi bir insan harika birisi ailesi mükemmel tabi bunları soylerken aglamıs sekilden sekile girmiş peki neden bosanmak istiyorsun demişler cevap yok üzerime gelmeyin.aileside ruh saglıgını hiç iyi gormemis.benim için yeni hayatında cok mutlu olacak bir süre sonra oh be diyecek gibi seyler soylemiş ben 1 hafta sonra evimden ayrılıp baba evine donecegim.davayıda acamıyor bir vekalet veriyor sonra durduruyor.inanın deliricem

Zorla güzellik olmaz canım. Sen evde olduğun sürece gelmeyeceğim diyorsa, İllada ben seninle olacağım diyemezsinki. Çok isteyen taraf açar boşanma davasını o zaman Bu arada ilk önce sen neden ailenin yanına gidip orda kalmıştın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…