Boşanmak istemiyorum ama mecbur bırakılıyorum.lütfen akıl verin

yaa bence cocuk tedavisinden usanmis bunu anladim tabiki sabretmsi lazim cocuk icin bosanmak dogru degil ama bence bebegin olmamasi onu yipratmis birde askerlik turkiyede askerlik zor iyide nedeb korktugunu anlatirmisin canim....sonucta abimiz doktor orada doktorluk yapacak....esinin fazla ustune gitme....shit haberleri hic dinmiyor:gitme:ahhh canim benim doktor ol avukat ol iste bunalim bu....cok ustune gitme ne olur...yazik sabirli ol bu dönemi de atlatirsiniz ins. uzulme....hayir ve serrin Allahtan geldigine inanmak...hersey imtihan Allah seni deniyor ne yapacaksin bakalim basaracakmisin Allah kolaylik versin bnce bir psikologa gidin sizede cok iyi olur....

ailesi seni tehdit ediyorsa sen de onların telefonlarını açma bence madem onların oğlu onlar arasın bulsunlar

ailesi seni tehdit ediyorsa sen de onların telefonlarını açma bence madem onların oğlu onlar arasın bulsunlar

CANIM YANLIS DUSUNUYORSUN HENUZ BKARSIN CUNKU...pardon buyuk olmus harfler...ama esi bunalimda yazik dgilmi 14 yillik esi yani 4 yilida flört neyse....basina birsey gelirse eside sorumlu olabilir aramalari lazim kayip haberleri coook zorrr yardimci olmalari lazim yazik degilmi yaa insanin önce Allah sonra esinden önemli kimi var:Saruboceq::a015::Saruboceq:

evet bekar olabilirim ancak ailesinin tavırları yüzünden ben öyle bir tepki gösterdim kıza herseyi yap işleri düşüncede ara kaç yıllık eşiyse gelsin karısının yanında dursun sahip çıksın böyle eş olunmaz allah yardımcın olsun canım senin umarım hersey yoluna girer

Eşim doktor demişsiniz ama kayıp, ailesi bile haber alamıyor.
nasıl olur bu adamın çalıştığı bir iş yeri, hastane yok mu?
Oraya gidemiyor musunuz?
Yoksa her şeyi bırakıp gitti, firarda mı?akannehir

valla bence ailesi doldurmuş olabilir kim bilir ne dediler çünkü bana çok saçma gelsi barışmaya karar veriyosunuz kaynananla görümcenle eve gidiyo ve sana eve gelme yasağı koyuyo sonra ne oluyosa barşışalım diyo seni alıyo ama kayınvalideyle görümce yine bi süre sizinle kalıyo....neden sizinle kalıyo ki siz yeni barışmışsınız yalnız kalmak istersiniz.....garip geldi yani

Terk et gitsin, kafa yormana bile gerek yok. Aç boşanma davasını hemen durma. Kendi istemiş üstelik.

kesinlikle eşini ailesi dolduruyor...
onlarla gitmeden önce bişey yoktuda
onlarla kalınca ne değişti...
arkadaşım bu adam seni çoktan hayatından çıkarmışş...
14 yıl dile kolay..bu 14 yılın hatrına insan bari bunun açıklamasını yapar...
bu aileler yokmu bu aileler hep bunların başlarından çıkıyo boşanmalar,aile içi huzursuzluk..
allah yardımcın olsun canımm...

yıllık izne ayrılmış zaten bu ayın sonundada askere gidecek.yerini ögrendim ankarada arkadasının yanında artık düsünmekten kafam calısmıyor cok zor bi durum

canım sadece seninle ilgili bir problemi olduğunu sanmıyorum..eğer öyle olsaydı ailesinin suçu ne..onların telefonlarını açar onlarla iletişimi koparmazdı heralde...bence kendisiyle ilgili problemleri var..kendi sorunları var..bunalıma girmişte olabilir..aanne baba eş yuva şu anda hiçbişeyi gözü görmüyordur belki..yıllık iznini alıp arkadaşının yanında kafa dinliyodur..bir kadının varlığı ihtimali bana çok uzak geliyor....
biraz zamana bırak..ayrılmak istediğini söylediğinde çok ısrarcı olma bence..yolun açık olsun de..ama evinden ayrılma..sen böyle olgun ve özgüvenin tam bir tutum sergilersen bir müddet sonra gelip konuşacaktır...sabır tüm güzelliklerin anahtarı..sabret canım..

canım ne yapmak istediğini sor neden boşanmak istediğini anlatmasını iste ona göre istersen ozaman boşanırız de

üzüldüm canım ya bekarken böle şeyler okuduğumda kadına kızardım giderse gitsin ne üzülüyo ne kendini küçültüyo die ama iş başa gelince anlıyo insan evlilik çok başka bişi kimse diyemezki benim evliliğim harika hiç sorunum yok die zaman zaman insan kendinden ödün vermek zorunda kalıyo bana göre eşin askerlikten dolayı gergin sağlıklı düşünemiyo bi arkadaş demiş ya askerliğin yarısına kadar bekle die ona katılıyorum bir süre kendiyle kalsın düşünsün umarım yanlış yaptığını anlar ve düzelir aranız

bence bir psikoloğa gitmeyi tavsiye edin ...
çok anlamsız gerçekten ...
içindeki sorunlarıyla kendince mücadele ederken sizi de, evliliğinizi de yıpratıyor..
askerlik içinde geç kalmış ,bu düşüncede onu sorunlara itiyor,düşündürüyor olabilir..
size kendini yansıtmadığı sürece yapabilecek bir şeyiniz kalmıyor...

canım yazını okuyunca aynı benim durumum dedim.bizde tüp bebek tedavisi yapmıştık şimdi iyki olmamış diyorum.tutarsız bir adamı çözmek gerçekten çok zor.sürekli kafanda belirsizlik.biz bunları düşündüğümüz sürece aynı çemberin içinde dönüp dururuz.canım allah bize sabır versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…