- 8 Nisan 2021
- 79
- 16
- 18
- Konu Sahibi temmuzmasali92
-
O kadar güzel konuşmuş içimden geçenleri anlatmışsınız ki Allah razı olsun. Kimseye cevap verecek bir tartışma yaşayacak gücüm yok yeterince kötü durumdayım o yüzden bir şey demek istemedim beni anlamanıza çok sevindim. Elimden geleni yapıyorum ama öyle bir ailesi var ki onlarda ayırmak için elinden geleni yapıyor ben ne yapacağımı şaşırmıs durumdayımHayır anlamıyorum gerçekten insanları kız Özelliklede yazmış yeni evliyim boşanmak istemiyorum diye bu sevgilisi değil ki hadi Güle güle desin direk oturduğunuz yerde klavyeyi elinize alarak bitir unut demek kolay tabi kız size burda yuvamı nasıl kurtarabilirim diye soruyo daha da nasıl bozabilirim diye sormuyor! Kızın hayla bir ümidi var ki evliliğini kurtarmak istiyor siz neden hepiniz hazır olda bekler gibi yorum yapıp bitir diyorsunuz ? Bir evliliği yapması da yıkması da zordur ha diyince olmaz ilk tartışmada bitmez her evlilikte olabilecek sorunlar ben hepsinin aksine Yuvanı yıkma diyorum! Ve daha yeni evlisin zaten öyle kolay yıkamaz insan kocanla tatlı bir dille konuş aranızı düzeltmeye çalış üstüne gitme o ateş olunca sen de ateş olma su ol umarım düzelirsiniz
Onlara cevap bile vermek istemediğini anladığım için ben dayanamayıp senin içinden geçenleri demek istedim zaten hayır yani bir akıl verin önce şöyle böyle yap diyin baktın yine olmuyor o zaman o kızında aklı var o ne yapacağını bilir ama her tartışmada herkes boşancaksa vay halimize! Her konu okuduğum zaman bütün yorumlar neredeyse hep böyle kişilerle dolu ve artık dayanamadım yazmak istedim yuva yıkmaya yardımcı olmayın yuvayı kurtarmaya yardımcı olun düzelebilir şeyler olabilir! Ailesi neden ayırmak istiyor ? Sebebi ne ?O kadar güzel konuşmuş içimden geçenleri anlatmışsınız ki Allah razı olsun. Kimseye cevap verecek bir tartışma yaşayacak gücüm yok yeterince kötü durumdayım o yüzden bir şey demek istemedim beni anlamanıza çok sevindim. Elimden geleni yapıyorum ama öyle bir ailesi var ki onlarda ayırmak için elinden geleni yapıyor ben ne yapacağımı şaşırmıs durumdayım
Düzelecek ümidi varsa çabalasın ama aynı binada oturacak sürekli fitne fesatlığın içinde olacaksa eşi de ailesinden taraf olursa hayatını mahvetmekten başka bir işe yaramaz. Muhtemelen nişanlıyken sorunlar vardı, devam etti evlendi, bu şekilde bir 10 yıl sonra çok pişman olur.Hayır anlamıyorum gerçekten insanları kız Özelliklede yazmış yeni evliyim boşanmak istemiyorum diye bu sevgilisi değil ki hadi Güle güle desin direk oturduğunuz yerde klavyeyi elinize alarak bitir unut demek kolay tabi kız size burda yuvamı nasıl kurtarabilirim diye soruyo daha da nasıl bozabilirim diye sormuyor! Kızın hayla bir ümidi var ki evliliğini kurtarmak istiyor siz neden hepiniz hazır olda bekler gibi yorum yapıp bitir diyorsunuz ? Bir evliliği yapması da yıkması da zordur ha diyince olmaz ilk tartışmada bitmez her evlilikte olabilecek sorunlar ben hepsinin aksine Yuvanı yıkma diyorum! Ve daha yeni evlisin zaten öyle kolay yıkamaz insan kocanla tatlı bir dille konuş aranızı düzeltmeye çalış üstüne gitme o ateş olunca sen de ateş olma su ol umarım düzelirsiniz
Ama kocası istemiyorsa ne yapması gerekiyor ki? Bende her olayda boşan diyemem ama bu olay gerçekten bosanmalık olmuş adam boşanmak istiyor konu sahibi bu adamı nasıl elinde tutmalı ozaman siz güzel bir taktik verin de bizde öğrenelim...Onlara cevap bile vermek istemediğini anladığım için ben dayanamayıp senin içinden geçenleri demek istedim zaten hayır yani bir akıl verin önce şöyle böyle yap diyin baktın yine olmuyor o zaman o kızında aklı var o ne yapacağını bilir ama her tartışmada herkes boşancaksa vay halimize! Her konu okuduğum zaman bütün yorumlar neredeyse hep böyle kişilerle dolu ve artık dayanamadım yazmak istedim yuva yıkmaya yardımcı olmayın yuvayı kurtarmaya yardımcı olun düzelebilir şeyler olabilir! Ailesi neden ayırmak istiyor ? Sebebi ne ?
İnş iyi olur sizin için. Burada bir sürü anne de var. Aceba yüzde kaçı böyle olacak?=)Merhaba arkadaşlar, yeni evliyim ailesi yüzünden bir sürü sıkıntı yaşadım en güzel günlerim hep zorlukla mücadele ile korkuyla geçti. Aynı binada oturuyoruz başta bunu kabul etmekle hata yapmıştım zaten. Şimdi yine annesinin kurduğu bir oyun sonucu ciddi bir tartışma yaşadık evleri ayırdık boşanmak istemiyorum eşimi çok seviyorum ama o binaya da geri dönememem. Artık gözü açılsın ailesine karşı bi duruş göstersin istiyorum o binadan çıkalım mutlu olalım istiyorum annesinin inanılmaz bir psikolojik baskısı var üzerinde çok etkiliyor eşimi. Bu durumdan nasıl toparlanırız aynı şeyleri yaşamış evliliğini kurtarmış olan varsa dua tavsiyelerinize ve konuyu gören tüm arkadaşlarımın duasına ihtiyacım var
Benim aile büyüklerim araya girmek istedi konuşalım bu iş böyle olmaz orta yol bulunur sonuçta ortada çözülemeyecek bir evliliği bitirecek büyük bi sorun yok bu çocukların birbirine karşı bi hatası yok diye ama onun ailesi yanaşmıyor açık açık istemiyoruz diyorlar. Toparlanmamızın tek yolu eşimin ailesine istesenizde istemesenizde o benim karım benim ailem karışmayın diyecek. Evimizi o binadan çıkaracak. Çıkarırsa ailesi silmekle tehdit ediyor eşimin ben mutlu olcam evliliğimi kurtarcam diye siliyorsanız sil bilirsiniz diyecek çıkacak oradan. Kolay mı öyle evlat silmek kaç kere dedim korkma olmaz öyle bi şey diye. Onların evladını da sevdiğine inanmıyorum ki sevselerdi oğlum biz bu kızla anlaşamıyoruz o veya biz hatalı farketmez ama anlaşmak zorunda da değiliz sizin birbirinizle bi sorununuz yok seviyorsunuz gidin uzakta bi yerde oturun sen evliliğini kurtar aynı bina da oturmak zorunda değiliz derler.ee sevip saydığınız aile büyükleriniz ne bileyim sözüne saygı duyulan kişiler yok mu ya sizin ya onların ailesinde görülen o ki siz kendi çabanızla başaramayacaksınız ama eşinizde sizin gibi düşünüyor ayrılmak istemiyor,seviyorsa eğer bir şeyler yapılabilir gibi geldi bana
Nişanlıyken çok yoktu aslında her evlilik sürecinde olabilecek tarzda şeyler asıl kına da düğünde basladı olaylar ve devam etti hepDüzelecek ümidi varsa çabalasın ama aynı binada oturacak sürekli fitne fesatlığın içinde olacaksa eşi de ailesinden taraf olursa hayatını mahvetmekten başka bir işe yaramaz. Muhtemelen nişanlıyken sorunlar vardı, devam etti evlendi, bu şekilde bir 10 yıl sonra çok pişman olur.
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunOrtalık biraz sakinleşsin eşinize karşı ılımlı, sakin bi adım atın. Sakince bi oturup konuşun. Evli değilim akıl vermem doğru olmayabilir sonuçta sevgililik dinamikleriyle evlilik çok başka şeyler ama sizin için gönülden diliyorum ki sonuç inşallah önce sizin için güzel, hayırlı ve mutlu olacağınız şekilde olur. Bazen çok seviyoruz, gözümüz görmüyor ama o kişi aslında ilerde bize daha derin yaralar verebilecek kişi olabiliyor. Evliliğinizi kurtarmak isteme çabanız, o üzüntünüz şurdan bana geçti inanın. Kalbim sizinle, ama tekrar yineliyorum her şeyden önce sonuç ne olursa olsun sizin hayrınıza olsun.
Kocam boşanmak istiyor yazmamış tekrar oku istersenAma kocası istemiyorsa ne yapması gerekiyor ki? Bende her olayda boşan diyemem ama bu olay gerçekten bosanmalık olmuş adam boşanmak istiyor konu sahibi bu adamı nasıl elinde tutmalı ozaman siz güzel bir taktik verin de bizde öğrenelim...
Eşim hep aile baskısı ile büyümüş annenin ciddi psikolojik sorunları var büyük çocukluk travmalarından kaynaklı ben travmaları balayında öğrendim. Kafasında kuruyor ve buna inanıyor devamlı. Hep insanlar onun peşinde koşsun herkesi o yönetsin ona sormadan kimse bir şey yapmasın istiyor. Ben daha rahat bir ailede yetiştim öyle attığım adıma kadar rapor vermem aileme ama o oğluna yaptığını bana da evimize de yapmak istedi her şeye karışmak her şeyi kendi yönetmek. Herhangi bir konuda saf dışı kalsa olaylar çıkardı hastalanmalar ağlamalar. Çok mesafesiz olalım istedi oturup eşimle olan her şeyi onunla paylaşayım istedi bense mesafeli olmaya çalıştım hep. Bana göre fazla samimiyet sorun getirirdi. Bir de kız kardeşi var evi adeta o yönetiyor zaten. Onunla da sorunlarımız çıktı abisini dehşet derecede kıskandı ama öyle şeyler yaptı ki basit bi abi kardeş kıskanclığı değildi ve artık ben çok rahatsız olmaya başlamıştım bu durumdan mide bulandırıcı gelmeye başladı kızın durumu. Onunla da aramız bozulunca anne hepten bana düşman oldu. Eşim bana karşı çok çok iyidi biz Başbaşa iken çok iyiz bunlar zaten yapması gerekenler belki ama temizlikte yemekte her konuda bana yardım ederdi sürekli küçük sürprizler beni çok seviyordu biliyorum. Mesela benim ayağımda batık vardı yanlış tırnak kesmenden dolayı derdi ayak tırnaklarıma kadar keser bakımlardı sevmeyen bir adam bunları niye yapsın ki diyorum. Ben mutlu olayım diye düğün öncesi dans kursuna geldi benimle kendi hiç sevmediği halde herkese karşı da hep arkamda oldu ama annesi ile kardeşi ile ne zaman bi sorun yaşasam çocuk öylece bakıyor bakıyorum eşime bir şey desene diyorum bi cevap ver diyorum ses yok adam taş gibi öylece ağzı dili bağlanmış bakıyor aklımı kaçırıyorum bu durumda bende hep öfke kontrolsüzlüğü yarattı ona karşı. O arkamda dursa ailesi istediğini yapsın desin umrumda olmayacak ama suskunluğu beni çıldırttı. Son olayda evden gittim o da annesinde kalıyor şimdi. Bir hafta oldu hiç konuşmadık boşanma davası da açmadı. Beni de aramıyor sormuyor muhtemelen aile baskısı ile boşanma kararı aldı aklına koydu boşanmayı… Şimdi benim ailemde barışmaya karşı. O binaya yollamam seni o kadının bir sonraki adımı sana iftira atmak olur diyolar ayırmak için. Ne zaman ki eşin der ben ordan çıktım başka yere taşınıyoruz o zaman barışırsınız diyorlar bu da mümkün değil gibi…Onlara cevap bile vermek istemediğini anladığım için ben dayanamayıp senin içinden geçenleri demek istedim zaten hayır yani bir akıl verin önce şöyle böyle yap diyin baktın yine olmuyor o zaman o kızında aklı var o ne yapacağını bilir ama her tartışmada herkes boşancaksa vay halimize! Her konu okuduğum zaman bütün yorumlar neredeyse hep böyle kişilerle dolu ve artık dayanamadım yazmak istedim yuva yıkmaya yardımcı olmayın yuvayı kurtarmaya yardımcı olun düzelebilir şeyler olabilir! Ailesi neden ayırmak istiyor ? Sebebi ne ?
Boşanacağız dedi boşanma davası da açmadı bir haftadır iletişim sıfır. Ben normalde çok sessiz kalamam ama bu kez kaldım. Şehir dışına çıktım. Beni engellemişti şimdi kaldırmış falan yine hiç tepki vermiyorum. Şu an annesi ile kalıyor bi yandan anne bi yandan sinsi kız kardeşi Zaten olumlu bi karar alması bu şartlarda çok ZorEşin ne diyor peki ille de boşanalim mi diyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?