Boşanmak istemiyorum 😞

Konu sahibi ne demiş yaşayan atlatan halleden varmı. Aileci eşi olanlar da yorum yapmış başı neyse sonu da öyledir diye. Sizn bir üst seviyeniz çocuk yap düzelir olur muhakkak. Adam belliki ailesine eşine sahip çıkmıyor. Evleri ayırdık diyor. Adam zaten gitmiş. Evliliği kurtarmak için niye kız çaba sarfediyor erkek te mücadele etsin. Ya da siz söyleyin öyle yapsın

Ben tek taraflı elbette mücadele edemem ki benim mücadelem demek hatalı bendim demek olur. Ben eşimi ordan çıkmaya en azından boşanmadan bi terapiste gitmeye ikna etmek istiyorum

Korkma, boşanmaz senden. Ailesinin derdi de boşatmak değil, seni yola getirmek.

Ben tek taraflı elbette mücadele edemem ki benim mücadelem demek hatalı bendim demek olur. Ben eşimi ordan çıkmaya en azından boşanmadan bi terapiste gitmeye ikna etmek istiyorum
Ozaman çok üstüne gitme. Biraz sessiz kal. Vazgeçilmez sanmasın kendini

Yok yok benim bir sonraki çocuk yap düzelir olmaz ben o tür cahillerden değilim sadece mantıklı olanı söylüyorum klavyeden boşan diyenler için çok kolaaayyy ama yaşayan için öyle ha boşan olmuyor! Kız beni dövüyor sevmiyor demiyor öyle olsa ben de direk boşan derim fakat tartışmışlar annesinden dolayı ve ayırmışlar belki o an o öfkeyle adam öyle yaptı yatışır ve neden böyle yaptım diye düşünür neden hemen kızı gaza getirip hemen git boşan ayrıl bitir diyip daha gaza getiriyorsunuz öyle daha büyük nedenler açabiliriz araları belki düzelecekken, ve her evlilikte biliyoruz ki kaynanalar yüzünden genel de hep bu tür kavgalar oluyor!

Korkma, boşanmaz senden. Ailesinin derdi de boşatmak değil, seni yola getirmek
Seni bir konuda daha görmüştüm hatırlamadım şuan hangi konu yine böyle gereksiz ortalığı karıştıran iğneliyici yorumlarınızı okumuştum hayatınız da çok mutsuzsunuz herhalde herkeste sizin gibi olsun istiyorsunuz herhalde

Adam boşanacagız diyor siz neyin kafasindasiniz... Bana da eşim ilk evlendiğimizde boşanalim dedi. Tamam dedim 2 gün sonra geldi ağlaya ağlaya... Bir daha bu kelimeyi kullanırsan dönüşü olmaz dedim olmadı da...

Yani benimde başıma geldi kendi bildiğim yolda gittim sen merak etme....

Ayrıca bu iki tarafla olacak bir şey sen boşanmak istemiyorum desende kocan illede boşanacaz diyorsa bunun sonu yok. O adam seni aldatırsa da ben boşanmak istedim sen istemedin der durur... Evlilikte saygı çok önemli anasının ağzına bakan erkekten kocada olmaz adam da olmaz baba hiiiiçç olmaz...

Konu sahibi kocasının ailesiyle uğraştığı yetmezmiş gibi birde kocasıyla uğraşacak o aile çok tehlikeli adam anasının ağzına bakarak boşamaktan bahsederse 2 gün sonra 1 tokat 2 tokat 3 tekme tokat 4.5.6 belki de mezarlık....

Asıl siz konu sahibini yanlış yönlendiriyorsunuz... Belki de bu şekilde daha kötü felaketlere doğru gidiyor...

Allah yardımcın olsun. Maalesef bu durumu yaşayan tek insan değilsin. İlk zamanlar bizde öyleydik benim kaynanam da sağolsun balayında kendini gösterdi balayimizi zehir etti. Sürekli eşimi arayıp gizli saklı konuşuyorlardı.. ne yazık ki eşimi anaya ataya karşı gelinmez diyerek büyütmüşler eşine saygıda kusur etme dememişler. Eşim beni çok seviyor Allah razı olsun bende onu öyle ama bizde çok boşanma aşamasına geldik yani ben hep istedim bosanalim diye olmadı işte yine barıştık. Son 1 yıldır çok değiştim susmuyorum artık birşey varsa çatır çatır söylüyorum yeter yani bende insanım çünkü. Eşimin de 2 yıldan sonra gözü açıldı. Biz başka şehirde ailesi başka benim ailem başka sehirde.. ailesi kış için bizim şehire geldi ama bizde kalmiyolar. Herşeye karışıyorlar yine. Niye geç yattiniz nerdesiniz disardaydiniz eve gectiniz mi gibi saçma sapan şeyler. En son eşime dedim kararını ver iyi düşün başka bir şehire taşınalim. Sağolsun sonunda beni anladı aiesini de tanıdı..
Allah nasip ederse herşeyi geride bırakıp gitcez başka bir şehire onların gelemeyeceği başka bir şehir e.
Hele ki sen aynı bina da olmaz biran önce eşin aklını başına alsın oradan çıkın. Güzelce mesaj yaz ona anlat duygularını gidelim mutlu olalım yuvamızi kurtaralim de..

Bak sen sessiz kalınca adam engelide kaldırmış sessiz kalmaya devam et ama ilk adımı sen atarsan barışmak için o evden çıkmaz kocan...

Nede olsa beni bırakamıyor hissi verme... Onun da mücadele etmesi lazım. Sen alttan alırsan sen hatalı olmuş olacaksın ve hatani kabul etmiş olacaksın. Tırnaklarına kadar bakım yapan adam bir anda silemez...

Ailesi ona sen adım atma o gelecek nasıl olsa diyor bakacak ki sende adım atmiyorsun ozaman eşin gelecek sana...

Kıyamam şimdi laf mı soktunuz o minicik göz kırpma emojisi ile?

Bende öyle Ümit ediyorum daha burda yazamadığım neler yaşandı aramızda her biri aklıma geldiğinde yahu bunu yapan insan nasıl böyle kolay siler ki unutur ki demekten alamıyorum kendimi biraz olsun ya zaten beni de sevmedi desem daha kolay olacak tek kusuru aileye tepki koyamamasıydı

Ailen doğru söylüyor, seni düşündükleri için başka yere taşınmanız gerektiğini söylüyorlar. Sizi tanımıyorum ama iki taraf da melek olsa kv gelin aynı binada anlaşması çok çok zor. Sürekli alttan alsanız bile bir süre sonra dayanamazsanız.
Eşin annesinin baskısı altındaysa hele uzak bile olsanız sürekli hayatınızın merkezinde olur. Bunun tek çaresi eşinin sınır çizmesi, müdahaleye izin vermemesi.
Herşeyi geçtim eşim ne zaman benim tarafımı tutar derseniz, yaklaşık 12 yıllık evliyim ve 2 çocuğum var ben başaramadım henüz. Açık açık gözleri ile görse de kabul etmezler. Ama ben her şeye razıyım diyorsanız takmayacaksınız, eşinize ailesini şikayet etmeyeceksiniz, kendiniz mesafe koyacaksınız.
1 haftada boşanma davası açmaz zaten muhtemelen hiç açmaz sizin açmanızı bekler.

Alın size bu mesaj da kanıtı daha da fazla bişey demiyorum

Gururunu çok kırmış belli senin için üzüldüm. Ailesinden bu kadar korkması da normal değil... Eğer ki barışmak isterse ilk şartınız o evden taşınmak olsun. Sonrasında da ailenle ben görüşmek istemiyorum senin ailen olduğu için sen arada bir gidebilirsin diye beni karıştırma diye diye şart koş... Yada sadece bayramdan bayrama görüşmeyi kabul et. Fazlası zarar....

Bana da hiç normal gelmiyor altını biraz eşsem kim bilir neler çıkacak gibi daha neler nelere şahit oldum durumlar normal değil bş şeyler var bence. Eşiminde bi psikoloğa gitmesi gerek farklı bir bağımlılık bu çünkü.Zaten barışma adımını o atarsa şartım bu olacak kesinlikle… O atmazsa bende atamayacağım o zaman da maalesef sonumuz belli. Ve daha üç aylık evliyim 1 yıl dolmadan boşanmada olmuyor

hayır sana değil tabi ki ben de konu sahibine şansını dene belki düzelir alttan alın birbirinizi konuşun diyorum bekle diyorum hemen boşan olmuyor herkes direk ayrıl boşan diye yazıyoduda payladım
Valla boşanmak öyle çok kolay bir şey değil ki olmamalı da böyle durumlarda. Ha dayak olur şiddet olur o zaman tamam ama kv yüzünden eş ailesi yüzünden dagilmamali hiç bir yuva. Denemekten zarar gelmez konuşurlar orta yol bulurlarsa devam ederler yoksa zaten zorlama ile hiç bir evlilik gitmez ileriye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…