Boşanmak istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kal geldi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2022
114
-54
11
53
Değerli arkadaşlar selam,
İkinci evliliğim ve eşimin 20 li yaşlarda iki çocuğu var. İlk etapta kendimiz otururken maddi anlamda aynı evde yaşamaya başladık. Oğlu S***** G** (Defol) dedi bir gün sordum sana demedim dedi, kızı odadan çıkmıyordu ben dışarı çıkıp eve geldiğimde dumanaltı bir ev buluyordum. Yatak odamızı istemeyerek kullanmaya müsaade ettiler. Ayrı ayrı masa hazırlayıp biz yokmuş gibi davrandılar üç ay boyunca. Eşimle tartıştık her seferinde. Her daim onları savundu ve iki kez bitirelim istersen dedim. Seni seviyorum dedi. Çocuklarla bir tartışma yaşandı ve babalarını suçladılar, evlenirken sormadın, buraya geldiniz sormadınız, birisi annesini övüyor diğeri babasına sövüyor. Bende dayanamadım anneniz başka adamla mesajlaştığını size sordu mu dedim. Evden kovulduk. Bir sene kirada oturduk ancak eşim hep beni suçlar nitelikteydi her zaman. Boşanma kararı almış, yorulmuş, yıpranmış. Yüzde elli onlar, yüzde elli sen kabahatlisin dedi. Ve onlarla yaşamaya başladı. Ben bu aşamada boşanmak istemiyorum, yorumlarınızı rica ediyorum.

Konu her ne olursa olsun bir çocuğa annesini karalayacak birşey söylemeye hakkınız yok. Kabullenmememeri çok normal yaşını başını almışlar. Bu durumda yapılacak çokta birşey yok gibi gözüküyor. Ya bu deveyi güdeceksin, ya bu diyardan gideceksin

Haklısınız ancak yaşını başını almış bir çocuğunda S***** G** (Defol) demeye hakkı yok ve beni aptal yerine koyup yalan söylemeye

Haklısınız ancak yaşını başını almış bir çocuğunda S*** G (Defol) demeye hakkı yok ve beni aptal yerine koyup yalan söylemeye
Bakın bir çocuk açısından düşünmeniz gerekiyor bu durumda. Karşınızdaki yetişkin değil 20li yaşlarında asarım keserim dünya benim kafasında bir ergen olarak bakmanız gerekiyor. Belli ki çocuklar zaten evliliği kabullenmemiş. Sizi kaale almadığı için bu davranışları bir ergen için normal bir davranış. 20li yaşlarında kimse bu durumu kabullenmez ve maalesef ki eşiniz çoktan seçim yapmış

Haklısınız ancak yaşını başını almış bir çocuğunda S*** G (Defol) demeye hakkı yok ve beni aptal yerine koyup yalan söylemeye
Siz bu adamla evlenirken çocuklarının olduğunu biliyordunuz,insan yeri geliyor kendi öz çocuğuna xor tahammül ediyor,anneleri hakkında ilk defa mı kötü bir şey söylediniz?Neden size karşı bu kadar öfkeli?Adam çocuklarını seçmiş,boşanmaktan başka çareniz yok gibi.

İki ev bakmak ağır geldi daha ziyade. Çünkü kararını açıklarken ağladı ve kalbini kırıyorum üzülüyorum dedi.

Çocuklarını biliyordum ancak böyle davranışlarla karşılaşacağımı bilmiyordum. Kızı annesiyle ilgili olan bu durumu komşuya anlatmış bunu biliyordum ve kendi aralarında bu konuyu konuştuklarını ve eşimi suçladıkları için savunma amaçlı böyle dedim.

20li yaslarda koca kisiler sizinle niye kaliyor? Boyle bir iliski-ev hicbir sekilde yurumezdi zaten. Kocanizin sucu ise maddi durumu olmamasina ragmen sizinle evlenmesi. Tabi siz de ona kanmissiniz. Hicbir sekilde toparlanmayacak bir evlilik.

Anne kabul etmedi eşim aldatmaya rağmen çocukları hatırına 2 yıl anneleriyle yaşadı zaten. İkisini de bıraktı ki masraf olsun biz tartışalım

Bu evliligi kagit üstünde sürdürmeye calisabilirsiniz, ama adam tercihini coktan yapmis bence.
Adam zaten hep suçluyordu beni kaderlerine terk ettik diye. Onları maddi anlamda zerre zor durumda bırakmadı ben bütün yaz ıspanak yedim

Eşiniz sizi savunmamış ama! Siz sanırım maddi yük arttığı için çocukların yanına taşındınız, evleri birleştirdiniz. Doğru anlamış mıyım? Bence olaya gerçekçi bakmaya çalışın. Siz haklısınız ya da değilsiniz, zaten şu durumda haklı değil mutlu olmanız önemli. Eşinizin eski eşi sizin tabirinizle gerginlik olsun diye çocukları size bıraktı, çocuklar size karşı saldırgan, eşiniz de ortayı bulmak adına bir şey yapmıyor ve boşanmak istiyor. Sizin tüm bunlara rağmen evliliği sürdürmekteki amacınız ne? Ve sizce düzelir mi?

Bence
Düzelmez sadece evlenmek için çok emek verdik bir çırpıda boşanmak istemiyorum. Bu adam hep çocuklarıma aşığım onlar önceliğim diyordu zaten yanlışı yapıp evlenen benim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…