Boşanmak istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olur mu hakkın neyse onu vericem demesi gerek miyor mu
Valla o işler öyle olmuyor ya. Araya mal mülk,para pul girince kimse hak falan sallamıyor yani. Üstelik adama kendiniz demişsiniz bir şey istemiyorum diye. E bu adam melaike mi istemediğiniz halde zorla size para versin? Ekmeğine yağ sürmüşsünüz işte.

Kimse hak falan sallamıyor ama hukuk karşısında herşeyi ikiye bölmek durumunda. Evet birşey istemiyorum dedim ancak sanırım herşeyi ikiye bölmek zorunda kalacak

Kimse hak falan sallamıyor ama hukuk karşısında herşeyi ikiye bölmek durumunda. Evet birşey istemiyorum dedim ancak sanırım herşeyi ikiye bölmek zorunda kalacak
E tamam işte mahkemede çözersiniz her şeyi olur biter. Neden adamın olur mu hakkın neyse onu vericem demesini bekliyorsunuz? Ve madem maddi talepleriniz var neden adama bir şey istemiyorum diyorsunuz? Valla ben sizi çözemedim.

Boşanmak için şartlarım bir dünya ama boşanmak için birşey istemiyorum dedim, bu nasıl oluyor?
Boşanmak isteyen adamdan boşanmak istemiyorum ne yapsam diyen sizsiniz şimdi de ben öyle biri değilim diyorsunuz

İlk konuşmada kıyamadım ancak sadece giyim eşyalarımı evime getirince diğer bütün çeyizime el koyunca fikrim değişti

Boşanmak için birşey istemiyorum denince ne denir?
Olur mu herşey paylaşılacak demeli, üzerimde iki tane ödemediği kredi var bankalar durmadan arıyor. bir bilezik bile yapmadı bana öbür eve yetiştirmekten. Ayrıca onun ne dediğinin bir önemi yok. Hukuk verecek kararı. O ya da ben istediğimizi diyelim önem arz eden adil bir paylaşım kararı

Hey Allah ım nasıl tezat düşünceleriniz var nasıl bir adalet anlayışınız var hayretler içindeyim
Adam sizin başkasından olan çocuğunuzu özel okulda okutmam dedi diye cezalandırıldı yani öyle mi?
Yaptığım yorum acımasızca değil adilce, benim evladınızla bir derdim yok kimsenin evladıyla yok olamaz da, benim gönlüme sorsanız keşke benim imkanım olsa da babası anası beş para etmez yavruları ben okutabilsem….ama sizinki gönül değil mantık durumu. Kocanızın maddi olarak ayrım yapması çok normal, ha Karun kadar zengin olur ayıp be derim de o da yok, sizin çocuğunuzun babası da hayatta, eeee? Manevi olarak ayrım yapsa ağzıma geleni sayarım tıpkı sizin gencecik bir insana annesinin namussuz olduğunu söylemeniz gibi

Boşanmak için şartlarım bir dünya ama boşanmak için birşey istemiyorum dedim, bu nasıl oluyor?
Boşanmak isteyen adamdan boşanmak istemiyorum ne yapsam diyen sizsiniz şimdi de ben öyle biri değilim diyorsunuz
Evet birşey istemiyorum dedim ancak giyim eşyalarımı evime getirince diğer bütün çeyizime el koyunca fikrim değişti hepsi bu

Yooo onlar yüzünden yaşanmadı, bardağı bir onlar doldurdu bir siz doldurdunuz, en sonunda babayla evlatlarının arasına girip hakkınız ve haddiniz olmadığı halde sizi zerre kadar ilgilendirmediği halde çocukların anasına namussuz dediniz diye yaşandı bunlar
Siz istediniz ki adamın önceliği siz olun, sizin için evlatlarıyla bile kötü olsun, biri silinecekse evlatlarını silsin, çocuğunuzu özel okullarda okutsun, maddi olarak kendi evlatlarına yaptığının aynısını sizinkinede yapsın, o yüzden oldu bunlar
Ben istemediğim bir evde yaşamam, beni istemeyen bir kocaya da yapışmam, benden boşanabilmek için şartlar sunmam

Öbür eve yetiştirmek derken evlatlarının ihtiyaçlarını karşıladığı için yani
Siz çocuğunuzu gerçekten seviyor musunuz?

Cezalandırma diye birşey düşünmedim hiç. Allah gibiyim dedi bir gün bana bu sözünden dolayı ona olan bakışım değişti. Evlatlar yavrular masum diyorsunuz da 24 yaşında oğlu ve babası işteyken evde boxerla geziyordu. Onlar beni ne kadar kızdırdılar. Kızı yatak odama beni almıyordu. Çekmeceme pis alt çamaşırlarını koyuyordu. Ben zararsız biriyim. Onların yüzünden yaşandı ne yaşandıysa. Aslında eşimin suspus olması da en büyük etken.

Öbür eve yetiştirmek derken evlatlarının ihtiyaçlarını karşıladığı için yani
Siz çocuğunuzu gerçekten seviyor musunuz?
Hanımefendi çocuklar eve üşendikleri için su almayıp çeşmeden içiyorlar. Ben romatizmalı halimle market market gezdim. İhtiyaçların da karşılanma dozu vardır. Koca insanlar felçli değiller iş güç yok evde bütün gün keyif. Ayıp yani. Kızı baba kaşıklık alıcam 150 TL gönder diyor tamam kızım hemen, adam bir hafta yattı hastaydı kimse aramadı bile. Evlatsa evlatlığını bilsin.
Ben çocuğumu çocuğum da beni ciddi manada seviyor. Ama bu çocuklar çok acayip

Maddi olarak ayrım yapması çok normal tabii de oğlumun doğum günü için bir pasta aldı diyede insan olan laf etmez ya bu kadar da değil yani.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…