Olur mu hakkın neyse onu vericem demesi gerek miyor muDenir. Neden denmesin ki?
Valla o işler öyle olmuyor ya. Araya mal mülk,para pul girince kimse hak falan sallamıyor yani. Üstelik adama kendiniz demişsiniz bir şey istemiyorum diye. E bu adam melaike mi istemediğiniz halde zorla size para versin? Ekmeğine yağ sürmüşsünüz işte.Olur mu hakkın neyse onu vericem demesi gerek miyor mu
Kimse hak falan sallamıyor ama hukuk karşısında herşeyi ikiye bölmek durumunda. Evet birşey istemiyorum dedim ancak sanırım herşeyi ikiye bölmek zorunda kalacakValla o işler öyle olmuyor ya. Araya mal mülk,para pul girince kimse hak falan sallamıyor yani. Üstelik adama kendiniz demişsiniz bir şey istemiyorum diye. E bu adam melaike mi istemediğiniz halde zorla size para versin? Ekmeğine yağ sürmüşsünüz işte.
E tamam işte mahkemede çözersiniz her şeyi olur biter. Neden adamın olur mu hakkın neyse onu vericem demesini bekliyorsunuz? Ve madem maddi talepleriniz var neden adama bir şey istemiyorum diyorsunuz? Valla ben sizi çözemedim.Kimse hak falan sallamıyor ama hukuk karşısında herşeyi ikiye bölmek durumunda. Evet birşey istemiyorum dedim ancak sanırım herşeyi ikiye bölmek zorunda kalacak
Boşanmak için birşey istemiyorum denince ne denir?Adama boşanmak için birşey istemiyorum dediğimde tamam dedi. Böyle denir mi? Boşanmayı göze aldı çünkü biliyor benim bir bardak aldığımda mutlu olan biri olduğumu
Boşanmak için şartlarım bir dünya ama boşanmak için birşey istemiyorum dedim, bu nasıl oluyor?İftira kesinlikle değil. Ben bu sözü söylemeden aylar önce küfür etti sana demedim dedi, aman onu huzurevine gönderen evlatlarının yanında, siz niye bir kadın olarak böyle dediniz ki? Tepinmek mi hiç öyle biri değilim. Onlar yaptıkları terbiyesizce davranışlar yüzünden istemsizce böyle birşey oldu. Yarın öbür gün çocukları evlenince onları tercih eden kişi düşünsün. Ancak Tepinmek diye birşey benlik değil, bulunmaz biri de değil, şartlarım bir dünya yerine getirsin boşanıcam zaten
İlk konuşmada kıyamadım ancak sadece giyim eşyalarımı evime getirince diğer bütün çeyizime el koyunca fikrim değiştiE tamam işte mahkemede çözersiniz her şeyi olur biter. Neden adamın olur mu hakkın neyse onu vericem demesini bekliyorsunuz? Ve madem maddi talepleriniz var neden adama bir şey istemiyorum diyorsunuz? Valla ben sizi çözemedim.
Olur mu herşey paylaşılacak demeli, üzerimde iki tane ödemediği kredi var bankalar durmadan arıyor. bir bilezik bile yapmadı bana öbür eve yetiştirmekten. Ayrıca onun ne dediğinin bir önemi yok. Hukuk verecek kararı. O ya da ben istediğimizi diyelim önem arz eden adil bir paylaşım kararıBoşanmak için birşey istemiyorum denince ne denir?
Hey Allah ım nasıl tezat düşünceleriniz var nasıl bir adalet anlayışınız var hayretler içindeyimBen okutmak zorundasın demedim sınav sonuçları açıklanacağı vakit kendisi bunu söyledi. Tabi iki zorunda değil ancak benim çalışmama da müsaade yok. Ancak Rabbim nasıl kendi lafının kendine dolandığını gösterdi. Yaptığınız yorum acımasızca. Aynı kefeye koymadım ancak onun ayırım yapması da doğru değil. Çocuğumun babası kumarbaz bu yüzden ben çalışmak istedim. Ancak gerek kalmadı kendisi ödesin dursun. Benim oğlum çok süper bir devlet okulunda okuyor. Ya işte Rabbim herşeyi ayarlıyor
Evet birşey istemiyorum dedim ancak giyim eşyalarımı evime getirince diğer bütün çeyizime el koyunca fikrim değişti hepsi buBoşanmak için şartlarım bir dünya ama boşanmak için birşey istemiyorum dedim, bu nasıl oluyor?
Boşanmak isteyen adamdan boşanmak istemiyorum ne yapsam diyen sizsiniz şimdi de ben öyle biri değilim diyorsunuz
Yooo onlar yüzünden yaşanmadı, bardağı bir onlar doldurdu bir siz doldurdunuz, en sonunda babayla evlatlarının arasına girip hakkınız ve haddiniz olmadığı halde sizi zerre kadar ilgilendirmediği halde çocukların anasına namussuz dediniz diye yaşandı bunlarKadın olmakla ilgisi tabii ki ancak siz istemediğiniz bir evde bu şekilde nasıl yaşardınız. 2 yıllık evliyim. Kusura bakmayın da bu adamın evlatları da hiç masum değiller. Onların yüzünden yaşandı bunlar.
Neden? Sahip olduğu herşeyi yalnızca iki yılda ikiniz mi kazandınız?Kimse hak falan sallamıyor ama hukuk karşısında herşeyi ikiye bölmek durumunda. Evet birşey istemiyorum dedim ancak sanırım herşeyi ikiye bölmek zorunda kalacak
Öbür eve yetiştirmek derken evlatlarının ihtiyaçlarını karşıladığı için yaniOlur mu herşey paylaşılacak demeli, üzerimde iki tane ödemediği kredi var bankalar durmadan arıyor. bir bilezik bile yapmadı bana öbür eve yetiştirmekten. Ayrıca onun ne dediğinin bir önemi yok. Hukuk verecek kararı. O ya da ben istediğimizi diyelim önem arz eden adil bir paylaşım kararı
Cezalandırma diye birşey düşünmedim hiç. Allah gibiyim dedi bir gün bana bu sözünden dolayı ona olan bakışım değişti. Evlatlar yavrular masum diyorsunuz da 24 yaşında oğlu ve babası işteyken evde boxerla geziyordu. Onlar beni ne kadar kızdırdılar. Kızı yatak odama beni almıyordu. Çekmeceme pis alt çamaşırlarını koyuyordu. Ben zararsız biriyim. Onların yüzünden yaşandı ne yaşandıysa. Aslında eşimin suspus olması da en büyük etken.Hey Allah ım nasıl tezat düşünceleriniz var nasıl bir adalet anlayışınız var hayretler içindeyim
Adam sizin başkasından olan çocuğunuzu özel okulda okutmam dedi diye cezalandırıldı yani öyle mi?
Yaptığım yorum acımasızca değil adilce, benim evladınızla bir derdim yok kimsenin evladıyla yok olamaz da, benim gönlüme sorsanız keşke benim imkanım olsa da babası anası beş para etmez yavruları ben okutabilsem….ama sizinki gönül değil mantık durumu. Kocanızın maddi olarak ayrım yapması çok normal, ha Karun kadar zengin olur ayıp be derim de o da yok, sizin çocuğunuzun babası da hayatta, eeee? Manevi olarak ayrım yapsa ağzıma geleni sayarım tıpkı sizin gencecik bir insana annesinin namussuz olduğunu söylemeniz gibi
Birçok şeyi evetNeden? Sahip olduğu herşeyi yalnızca iki yılda ikiniz mi kazandınız?
Diğer eve yağdırmaktan size bilezik bile takamayan adam ve çalışmayan siz nasıl mal mülk sahibi oldunuzBirçok şeyi evet
Hanımefendi çocuklar eve üşendikleri için su almayıp çeşmeden içiyorlar. Ben romatizmalı halimle market market gezdim. İhtiyaçların da karşılanma dozu vardır. Koca insanlar felçli değiller iş güç yok evde bütün gün keyif. Ayıp yani. Kızı baba kaşıklık alıcam 150 TL gönder diyor tamam kızım hemen, adam bir hafta yattı hastaydı kimse aramadı bile. Evlatsa evlatlığını bilsin.Öbür eve yetiştirmek derken evlatlarının ihtiyaçlarını karşıladığı için yani
Siz çocuğunuzu gerçekten seviyor musunuz?
Adam çalışıyor işte iyi bir işi varDiğer eve yağdırmaktan size bilezik bile takamayan adam ve çalışmayan siz nasıl mal mülk sahibi oldunuz
Siz bizimle dalga mı geçiyorsunuz?Adam çalışıyor işte iyi bir işi var
Maddi olarak ayrım yapması çok normal tabii de oğlumun doğum günü için bir pasta aldı diyede insan olan laf etmez ya bu kadar da değil yani.Hey Allah ım nasıl tezat düşünceleriniz var nasıl bir adalet anlayışınız var hayretler içindeyim
Adam sizin başkasından olan çocuğunuzu özel okulda okutmam dedi diye cezalandırıldı yani öyle mi?
Yaptığım yorum acımasızca değil adilce, benim evladınızla bir derdim yok kimsenin evladıyla yok olamaz da, benim gönlüme sorsanız keşke benim imkanım olsa da babası anası beş para etmez yavruları ben okutabilsem….ama sizinki gönül değil mantık durumu. Kocanızın maddi olarak ayrım yapması çok normal, ha Karun kadar zengin olur ayıp be derim de o da yok, sizin çocuğunuzun babası da hayatta, eeee? Manevi olarak ayrım yapsa ağzıma geleni sayarım tıpkı sizin gencecik bir insana annesinin namussuz olduğunu söylemeniz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?