Yanlış anlamayın ama vermiş olduğunuz cevaplardan anladığım kadarıyla hiç yaşınızın olgunluğu yok bence sizde. Hem diyorsunuz ki düzelmez,kocam zaten önceliğinin çocukları olduğunu söyledi hemde diyorsunuz ki ona çok güvendiğim için evlendim.43 yaşındayım
Güvendim çünkü bu tarz sorunlar olabilir diye konuştuğumuzda hep devreye ben geçerim demişti. Çocuklarına zerre laf demeyen, çalışmamalarına göz yuman bir insan. Israrım çok uğraş verdi evlenmek için. Anladığım dadı ve kendine kadın aradı. Ha deyince boşanmıyorum. Onun çocukları için altınlarımı bozdum beni maddı manevi çok zarara uğrattı uğraşma sırası ondaYanlış anlamayın ama vermiş olduğunuz cevaplardan anladığım kadarıyla hiç yaşınızın olgunluğu yok bence sizde. Hem diyorsunuz ki düzelmez,kocam zaten önceliğinin çocukları olduğunu söyledi hemde diyorsunuz ki ona çok güvendiğim için evlendim.
Baba olarak tabiki çocukları öncelik olabilir ama çocuklarıma aşığım,önceliğim onlar diyen birine nasıl bu kadar güvenebildiğinizi anlayamadım? Üstelik adam davranışlarıyla,laflarıyla ve boşanma kararıyla sizin hep 2. Sırada olduğunuzu ve olacağınızı göstermiş zaten.
Düzelmeyeceğini de biliyorsunuz madem neden hala bu ısrar? Ki adam kararını çoktan vermiş.
Kadın adamı aldatırken yanında mıydınız? Hiç bir erkek kendisini aldatan kadınla ne sebeple olursa olsun aynı evde yaşamaz, aynı evde yaşamaya devam eden aldattı diye boşanmaz sineye çeker devam eder.Anne kabul etmedi eşim aldatmaya rağmen çocukları hatırına 2 yıl anneleriyle yaşadı zaten. İkisini de bıraktı ki masraf olsun biz tartışalım
Yaz boyu kış sebzesi mi yediniz? Semizotu yeseydiniz keşke hem yaz sebzesi hem daha ucuzAdam zaten hep suçluyordu beni kaderlerine terk ettik diye. Onları maddi anlamda zerre zor durumda bırakmadı ben bütün yaz ıspanak yedim
Hayır hiç yüz göz olmadım üç ay boyunca çeşit saçmalıklara sustum ve eşimin onları karşılarına alıp konuştuklarına sadece bunu söyledim. Bunun gururla ilgisi yok her daim sömürülen ben oldum her anlamda boşanmak için şartlarım biraz ağır bu yüzden beklemedeyimAdam hakli. Onlar sacmalamis ama siz de, onlarin annesinin mesajlastigi adamdan size ne! Ki bu burada yazdiginiz sadece, demek ki siz de onlarla ileri geri konusup yuz goz oluyorsunuz, bu anlaşılıyor. Yuzde elli elli iki taraf da sucluyken ve birlikte yasamak imkansizken cocuklarini secmis olmasi gayet dogal. Sizi istemiyorlarsa siz de bu kadar gurursuz olmayin.
Onun verdiği uğraş neden sizi bağlıyor ki? Adam verdiği uğraşı düşünse boşanmak ister miydi sizce? Maddi zararınız için bir şey diyemem ama dava açıp talep edebilirsiniz diye düşünüyorum.Güvendim çünkü bu tarz sorunlar olabilir diye konuştuğumuzda hep devreye ben geçerim demişti. Çocuklarına zerre laf demeyen, çalışmamalarına göz yuman bir insan. Israrım çok uğraş verdi evlenmek için. Anladığım dadı ve kendine kadın aradı. Ha deyince boşanmıyorum. Onun çocukları için altınlarımı bozdum beni maddı manevi çok zarara uğrattı uğraşma sırası onda
Çünkü benim çocuğum için devlet okulunu kazanamazsa özel okutamam diğer çocuklara haksızlık yapamam diyen adam kızını 2 yıl özel üniversitede okuttu ve kız sınıfta kaldı ödemelere devam siz olsanız ne yapardınızKadın adamı aldatırken yanında mıydınız? Hiç bir erkek kendisini aldatan kadınla ne sebeple olursa olsun aynı evde yaşamaz, aynı evde yaşamaya devam eden aldattı diye boşanmaz sineye çeker devam eder.
Masraf mı? Adamın canından kanından dünyaya gelmiş evladı onlar, tabiki maddi yükümlülükleri var babalarının, dünyaya getirdiyse eşşek gibi bakacak, karısı aldatsa da evlatlarına bakacak, karısı kuş sütüyle de beslese aç da bıraksa evlatlarına bakacak. Siz niye çocuklarına harcama yaptığında tartışıyorsunuz, ne hakla?
Tabii ki isteyeceğimOnun verdiği uğraş neden sizi bağlıyor ki? Adam verdiği uğraşı düşünse boşanmak ister miydi sizce? Maddi zararınız için bir şey diyemem ama dava açıp talep edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Delikanlı size küfür ettiyse gerekli karşılığı verseydiniz eşinizle birlikte, yok etmediyse iftira atmayın çocuğaDeğerli arkadaşlar selam,
İkinci evliliğim ve eşimin 20 li yaşlarda iki çocuğu var. İlk etapta kendimiz otururken maddi anlamda aynı evde yaşamaya başladık. Oğlu S*** G (Defol) dedi bir gün sordum sana demedim deyip yalan söyledi , kızı odadan çıkmıyordu ben dışarı çıkıp eve geldiğimde dumanaltı bir ev buluyordum. Yatak odamızı istemeyerek kullanmaya müsaade ettiler. Ayrı ayrı masa hazırlayıp biz yokmuş gibi davrandılar üç ay boyunca. Eşimle tartıştık her seferinde. Her daim onları savundu ve iki kez bitirelim istersen dedim. Seni seviyorum dedi. Çocuklarla bir tartışma yaşandı ve babalarını suçladılar, evlenirken sormadın, buraya geldiniz sormadınız, birisi annesini övüyor diğeri babasına sövüyor. Bende dayanamadım anneniz başka adamla mesajlaştığını size sordu mu dedim. Evden kovulduk. Bir sene kirada oturduk ancak eşim hep beni suçlar nitelikteydi her zaman. Boşanma kararı almış, yorulmuş, yıpranmış. Yüzde elli onlar, yüzde elli sen kabahatlisin dedi. Ve onlarla yaşamaya başladı. Ben bu aşamada boşanmak istemiyorum, yorumlarınızı rica ediyorum.
Aman problem olmasın diye sustum hep. Evet haklısınız semizotu daha isabetliymişYaz boyu kış sebzesi mi yediniz? Semizotu yeseydiniz keşke hem yaz sebzesi hem daha ucuz
Hangi çocuk? Ortak çocuğunuz mu var?Çünkü benim çocuğum için devlet okulunu kazanamazsa özel okutamam diğer çocuklara haksızlık yapamam diyen adam kızını 2 yıl özel üniversitede okuttu ve kız sınıfta kaldı ödemelere devam siz olsanız ne yapardınız
İftira kesinlikle değil. Ben bu sözü söylemeden aylar önce küfür etti sana demedim dedi, aman onu huzurevine gönderen evlatlarının yanında, siz niye bir kadın olarak böyle dediniz ki? Tepinmek mi hiç öyle biri değilim. Onlar yaptıkları terbiyesizce davranışlar yüzünden istemsizce böyle birşey oldu. Yarın öbür gün çocukları evlenince onları tercih eden kişi düşünsün. Ancak Tepinmek diye birşey benlik değil, bulunmaz biri de değil, şartlarım bir dünya yerine getirsin boşanıcam zatenDelikanlı size küfür ettiyse gerekli karşılığı verseydiniz eşinizle birlikte, yok etmediyse iftira atmayın çocuğa
Size ne babalarıyla tartışmalarından, gerekirse lüzum görürse babaları verir cevabını, anasını da över babasına da söver size ne? Size ne analarının mesajından? Ne hakla bir insana annesiyle ilgili böyle konuşabiliyorsunuz? Kimsiniz siz? O çocukların annesi bu da babası mevzu anne-baba-çocuk, siz ne hakla ne sıfatla anan da şöyle yaptııııı diyorsunuz? İyi evden kovulmakla kalmışsınız bana denk gelseydiniz…..baba ile evlatlarının arasına giremeyeceğinizi ne güzel göstermişler, adam evlatlarının yanında, bağırın çağırın tepinin boşanmayacam diye biraz daha rezillik çıkarın
Benim 21 yaşında oğlum var annem babamla yaşıyorHangi çocuk? Ortak çocuğunuz mu var?
Yeni kocanız eski kocanızdan olan çocuğunuzu neden özel üniversitede okutmak zorunda?Benim 21 yaşında oğlum var annem babamla yaşıyor
Adama boşanmak için birşey istemiyorum dediğimde tamam dedi. Böyle denir mi? Boşanmayı göze aldı çünkü biliyor benim bir bardak aldığımda mutlu olan biri olduğumuOnun verdiği uğraş neden sizi bağlıyor ki? Adam verdiği uğraşı düşünse boşanmak ister miydi sizce? Maddi zararınız için bir şey diyemem ama dava açıp talep edebilirsiniz diye düşünüyorum.
Kadın olmakla verdiğim cevabın ne ilgisi var? Ben kadınım siz de kadınsınız diye yanlışı şakşaklayacak halim yokİftira kesinlikle değil. Ben bu sözü söylemeden aylar önce küfür etti sana demedim dedi, aman onu huzurevine gönderen evlatlarının yanında, siz niye bir kadın olarak böyle dediniz ki? Tepinmek mi hiç öyle biri değilim. Onlar yaptıkları terbiyesizce davranışlar yüzünden istemsizce böyle birşey oldu. Yarın öbür gün çocukları evlenince onları tercih eden kişi düşünsün. Ancak Tepinmek diye birşey benlik değil, bulunmaz biri de değil, şartlarım bir dünya yerine getirsin boşanıcam zaten
Denir. Neden denmesin ki?Adama boşanmak için birşey istemiyorum dediğimde tamam dedi. Böyle denir mi? Boşanmayı göze aldı çünkü biliyor benim bir bardak aldığımda mutlu olan biri olduğumu
Ben okutmak zorundasın demedim sınav sonuçları açıklanacağı vakit kendisi bunu söyledi. Tabi iki zorunda değil ancak benim çalışmama da müsaade yok. Ancak Rabbim nasıl kendi lafının kendine dolandığını gösterdi. Yaptığınız yorum acımasızca. Aynı kefeye koymadım ancak onun ayırım yapması da doğru değil. Çocuğumun babası kumarbaz bu yüzden ben çalışmak istedim. Ancak gerek kalmadı kendisi ödesin dursun. Benim oğlum çok süper bir devlet okulunda okuyor. Ya işte Rabbim herşeyi ayarlıyorYeni kocanız eski kocanızdan olan çocuğunuzu neden özel üniversitede9 okutmak zorunda?
Adam kendi öz evlatlarını istediği yerde okutur, sizin çocuğunuzu da kendi babası okutmakla yükümlü yeni kocanız değil, babası öldüyse de bir zahmet çalışın siz okutun evladınızı. Şuanki kocanızın neyi oluyor sizin çocuğunuz? Ne mecburiyeti var, adamın öz evlatlarıyla nasıl aynı kefeye konuyor?
Kadın olmakla ilgisi tabii ki ancak siz istemediğiniz bir evde bu şekilde nasıl yaşardınız. 2 yıllık evliyim. Kusura bakmayın da bu adamın evlatları da hiç masum değiller. Onların yüzünden yaşandı bunlar.Kadın olmakla verdiğim cevabın ne ilgisi var? Ben kadınım siz de kadınsınız diye yanlışı şakşaklayacak halim yok
Kaç yıllık evlisiniz? Adamın evlatlarının huzurunu kaçırmak babayla evlatların arasına girmeye çalışmaktan başka ne yaptınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?