Gurur sizce ne demek, ne anlam ifade ediyor? Bu kelimenin anlamını biliyor gibi görünmüyorsunuz? Evladınız hiç fark etmedi mi evli adamla düşüp kalktığınızı? Açıkça söylediniz mi anlattınız mı kendisine "ben evli adamın metresi oldum" dediniz mi? Adam senin özel okul paranı ödeyecekti ama vazgeçti ödemedi diyebilir misiniz oğlunuza?Evet diyor-duu ama. Evet hakkımı ödesin, bu kadar problemlerle devam etmek isteyen de yok zaten. Adam adam olsa kadını aldatmaz, ve kadında onu aldatınca gururunu ayaklar altına alıp onunla yaşayamazdı
Bırakın şimdi eski eşi çocukları bir kenara. Kendi çocuğunuzun yüzüne nasıl bakabildiniz başka çocukların babalarıyla yatıp kalkarken? Hakkımı ödesin beni işimden etti ne demek, sizi pavyondan mı çıkardı? Adamın karısını hiç karıştırmayın boşuna. Herkes kendinden sorumlu. Ayrıca iftira attığınızı düşünüyorum. Belki kadın gerçekten dertleşmek istedi biriyle.
Görünen o ki ava giderken avlanmışsınız. Adamın durumu iyi, oğluma da babası yardım etmiyor ödetirim her şeyi kafasıyla yola çıkmışsınız. Yalan söylemeyin her şeyi iki senede yaptı diye. Ne yüzle çocuklarının yaşadığı eve yerleşip çocuklarını evden yollamaya çalıştınız pes doğrusu. Benim komşum olsanız ölüyorum yetiş bir bardak su ver deseniz, o suyu bir kaba koyup sokak hayvanlarına veririm.