• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanmak istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende dedim ki evli adamla yattın mı yattın daha bıraksan ne olur bırakmasan ne olur, bıraktığın adamla yine evliyken birlikte oldun, neyi savunuyorsun
Yahu ne savunması sağlığım bozuldu, takiplerden, hakaretlerden bıraktım ve güzel bir işim vardı, adam boynuzlu olarak 2 yıl yaşadı ve boşanmaya karar vermiş ve beni arayıp buldu, kabul etmez olsaydım.

Yahu ne savunması sağlığım bozuldu, takiplerden, hakaretlerden bıraktım ve güzel bir işim vardı, adam boynuzlu olarak 2 yıl yaşadı ve boşanmaya karar vermiş ve beni arayıp buldu, kabul etmez olsaydım.
Abovv..ne arsizlik
Adam boynuzlu olarak iki sene yaşadi...pehhh
Sizin ne oluyordunuz ozaman

Hakikaten oğlunun ananın babanın yüzüne nasıl bakıyorsun? Oğlun tükürmedi mi yüzüne mesela? Metreslik yapıp bir kadının ve evlatlarının evine bomba yerleştirdiğini sonra iki yıl bekleyip bombayı patlattığını biliyor dimi oğlun? İnşaallah onu da kendi ahlak anlayışına göre yetiştirmemişsindir
Hep kadın suçlu tabii, herkes sütten çıkmış ak kaşık, üvey çocukların annesi nasıl bakıyorsa öyle bakıyorum oğlumun yüzüne, yuva yuvaysa kimse zarar veremez, ne malum evliyseniz eşinizin sizi beğenmediği, ya da aldatmayacağı.

Hala ikinci birlikteliğinden bahsediyorsun ya ilk başta evli çocuklu adamla ne işin vardı, ne yapacaktı karısı çocukları madalya mı takacaktı sana
Adam boynuzluda sen nesin

Hala ikinci birlikteliğinden bahsediyorsun ya ilk başta evli çocuklu adamla ne işin vardı, ne yapacaktı karısı çocukları madalya mı takacaktı sana
Adam boynuzluda sen nesin
Karısından bıkmış, beğenmiyormuş, hep öyle diyordu, beni beğendi, sevdi.

Hep kadın suçlu tabii, herkes sütten çıkmış ak kaşık, üvey çocukların annesi nasıl bakıyorsa öyle bakıyorum oğlumun yüzüne, yuva yuvaysa kimse zarar veremez, ne malum evliyseniz eşinizin sizi beğenmediği, ya da aldatmayacağı.
Kadınla derdin ne? Yani nasıl basmışsa kuyruğuna analığını bile onun üzerinden tarif ediyorsun, ben sana o kadını sormadım seni ve oğlunu sordum
Eşim beni beğeniyor da aldatmıyor da herkes ahlaksız değil, aldatabilir mi elbette olabilir de aldattığı kişi sen olmazsan eğer bir çıkarın yok bundan yani benim kocamdan şimdilik hayır yok sana adına üzgünüm

Kadınla derdin ne? Yani nasıl basmışsa kuyruğuna analığını bile onun üzerinden tarif ediyorsun, ben sana o kadını sormadım seni ve oğlunu sordum
Eşim beni beğeniyor da aldatmıyor da herkes ahlaksız değil, aldatabilir mi elbette olabilir de aldattığı kişi sen olmazsan eğer bir çıkarın yok bundan yani benim kocamdan şimdilik hayır yok sana adına üzgünüm
Tövbe estağfurullah, asla işim olmaz. İyi ki sizlere açık ve net bir şekilde durumumu anlattım. Bombardıman. Biri de çıkıp kendi hayatının içine etmişsin demiyor, çok zalimce yorumlar

Sevdi mi hahahahahahahah
Önce sevdi şimdi boşuyor
Karısına da seni seviyorum diyordu
Evet diyor-duu ama. Evet hakkımı ödesin, bu kadar problemlerle devam etmek isteyen de yok zaten. Adam adam olsa kadını aldatmaz, ve kadında onu aldatınca gururunu ayaklar altına alıp onunla yaşayamazdı

Tövbe estağfurullah, asla işim olmaz. İyi ki sizlere açık ve net bir şekilde durumumu anlattım. Bombardıman. Biri de çıkıp kendi hayatının içine etmişsin demiyor, çok zalimce yorumlar
Senin yediğin haltlar zalimlik değil de benim bunları yüzüne vurmam mı zalimlik

Kadını bu kadar takmanın nedeni “kocam onunla evliyken aldatılmasına rağmen iki yıl ondan vazgeçemedi, beni cart diye boşuyor” diye kendini yemen mi acaba
Hiç alakası yok, çocukları hatırına ve ben bırakınca mecbur kaldı, bunun konusunu biz evliyken bile konuştuk hatta seni 2 yıl sonra nasıl buldum ama dedi

Evet diyor-duu ama. Evet hakkımı ödesin, bu kadar problemlerle devam etmek isteyen de yok zaten. Adam adam olsa kadını aldatmaz, ve kadında onu aldatınca gururunu ayaklar altına alıp onunla yaşayamazdı
Adam seninle bile yaşamış çocuklarının anasıyla mı yaşayamayacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X