Birisi sizin oğlunuza annen evli adamlarla düşüp kalkmış dese hoşunuza gider mi? Hem de siz bunu yapmışsınız ama eski eşin yaptığını gözünüzle bile görmemişsiniz. Konu komşuyla dedikodu yapmışsınız. Siz niye adamın kızına annen başka adama mesajlar yollamış dediniz?
Hayretler içindeyim, evli olduğunu bile bile adamla yatıp kalkıp aileyi parçalayıp üstüne de bana mal mülk para pul vermezse boşanmam diyen bir kadın.
Yalan üstüne yalan. Hem bana bir bilezik bile almadı hem iyi geliri var. Neyse en azından adamın çocukları burnunuzdan getirmiş de rızıklarını kaptırmamışlar. Bu ne utanmazlık kendinizi yamadığınız yetmiyor üstüne çocuğumu özel okula yollamadı ama kızını 2 sene yolladı yazmışsınız.
Siz KK'de bir efsane olmak üzeresiniz. Linçlerden linç beğenin artık.
Hanımlar tam banlanmalık konu dikkat edin.
Hayretler içindeyim, evli olduğunu bile bile adamla yatıp kalkıp aileyi parçalayıp üstüne de bana mal mülk para pul vermezse boşanmam diyen bir kadın.
Yalan üstüne yalan. Hem bana bir bilezik bile almadı hem iyi geliri var. Neyse en azından adamın çocukları burnunuzdan getirmiş de rızıklarını kaptırmamışlar. Bu ne utanmazlık kendinizi yamadığınız yetmiyor üstüne çocuğumu özel okula yollamadı ama kızını 2 sene yolladı yazmışsınız.
Siz KK'de bir efsane olmak üzeresiniz. Linçlerden linç beğenin artık.
Hanımlar tam banlanmalık konu dikkat edin.