Boşanmak istemiyorum

Merhaba öncelikle. Tanımadığım kişilere derdimi anlatmak kolay olacak galiba. Lütfen yargılamadan yorum yapın.
Biz eşimle 1 buçuk sene önce tanıştık ve çok sevdik birbirimizi. Evlenme kararı aldık ama benim ailem onaylamadi yine de evlendim. Onun ailesi ise çok sevdi beni. Sevgiliyken sürekli gezdik eglendik ve aramızda hiçbir sorun yoktu. Tanıştığımız ilk gün önceki beraberliklerimi vs anlatmıştım ona. O da hiç konusunu bile açmadı ve evlenirken ömür boyu aramızda hiç sorun olmayacak dedi. Ne zaman ki evlendik çok büyük sorun oldu. Her kavgada ben almasam seni kimse almazdı ağıza alinmayacak küfürler etti ve şiddet uyguladı. İlk 6 ay böyle geçti. Aileme bir şey yansitmadim. En son aileme anlattım. Eşimden nefret ettiler. Sürekli boşan dediler. Yaşadığımız şehirde mutlu olamadığımız için başka şehire taşındık. 5 aylık hamile idim. Eşim artık beni karşısına alıp sürekli senin suçun yok ben sana çok cektirdim hakkını helal et o zaman sevgili idik karım olunca hazmedemedim artık kendimi duzeltecegim diyordu. Eskiye göre coook mutluyduk. Ara ara yine oluyordu ama çok azalmıştı. Bir gece otururken geldi ağladı . Ben aile hayatı görmedim benim annemde babam da evladımda sensin ne olur beni bırakma bak çok duzeldim her şeyi yoluna koyacağım sadece seni mutlu etmek için cabalayacagim dedi . Yalvardı resmen. Saplantılı bir şekilde çok seviyordu beni. Doğum yaptım. Annem geldi yirmi gün yanımızda kaldi. Bu hiç senin anlattigin adam değil dört dörtlük aile babası dedi. Geri dondu. Döndüğü akşam bir konudan kavga çıktı. İki üç dakika sürdü sadece. Ama yine iğrenç küfürler etti. Annem de beni tembihlemisti. En ufak tartışmada polisi arayacaksın nasıl sana vurmuş önceden bundan bosanacaksin dedi. Ben de öyle yaptım. Olanlar oldu. Ailem beni aldı başka şehre getirdi. Ev tuttu. Ve iki aylık kızım var. Çok masraf yaptılar. Ve 3 gün sonra anlaşmalı olarak bosaniyoruz.
Sorum şu sizlere. Eşim kendini çok çok düzeltti ama ailem ilk 6 ayı bildiği için ondan nefret ediyor. Bir daha barışırsan onunla bizi öldü say diyorlar. Onların bu fedakarlıklarini hiçe sayamam. Çünkü onların gözünde kızlarını döven kötü davranan bir adam var ve şu an kızımıza yeni hayat kuruyoruz o deli adamdan kurtulduk diye seviniyorlar. Ama benim gönlüm hala onda ve çok seviyorum. Bu kadar şey yapılıyor şu an bana ama hiç biri mutlu etmiyor. Dua ediyorum bir mucize olsun ailem bir kez daha desin diye. Eşim ve ailem dengesini kuramadım. Sorunlarimi çok yansittim. Kendiligimden bu adam düzelmez diyip de bosansaydim evet şu an mutlu olurdum. Ama içimde hep acaba kalacak. Ve bana yalvarmisken beni bırakma diye tam da o an bıraktım. Ben ne yapmalıyım
Aileni dinle.

Merhaba öncelikle. Tanımadığım kişilere derdimi anlatmak kolay olacak galiba. Lütfen yargılamadan yorum yapın.
Biz eşimle 1 buçuk sene önce tanıştık ve çok sevdik birbirimizi. Evlenme kararı aldık ama benim ailem onaylamadi yine de evlendim. Onun ailesi ise çok sevdi beni. Sevgiliyken sürekli gezdik eglendik ve aramızda hiçbir sorun yoktu. Tanıştığımız ilk gün önceki beraberliklerimi vs anlatmıştım ona. O da hiç konusunu bile açmadı ve evlenirken ömür boyu aramızda hiç sorun olmayacak dedi. Ne zaman ki evlendik çok büyük sorun oldu. Her kavgada ben almasam seni kimse almazdı ağıza alinmayacak küfürler etti ve şiddet uyguladı. İlk 6 ay böyle geçti. Aileme bir şey yansitmadim. En son aileme anlattım. Eşimden nefret ettiler. Sürekli boşan dediler. Yaşadığımız şehirde mutlu olamadığımız için başka şehire taşındık. 5 aylık hamile idim. Eşim artık beni karşısına alıp sürekli senin suçun yok ben sana çok cektirdim hakkını helal et o zaman sevgili idik karım olunca hazmedemedim artık kendimi duzeltecegim diyordu. Eskiye göre coook mutluyduk. Ara ara yine oluyordu ama çok azalmıştı. Bir gece otururken geldi ağladı . Ben aile hayatı görmedim benim annemde babam da evladımda sensin ne olur beni bırakma bak çok duzeldim her şeyi yoluna koyacağım sadece seni mutlu etmek için cabalayacagim dedi . Yalvardı resmen. Saplantılı bir şekilde çok seviyordu beni. Doğum yaptım. Annem geldi yirmi gün yanımızda kaldi. Bu hiç senin anlattigin adam değil dört dörtlük aile babası dedi. Geri dondu. Döndüğü akşam bir konudan kavga çıktı. İki üç dakika sürdü sadece. Ama yine iğrenç küfürler etti. Annem de beni tembihlemisti. En ufak tartışmada polisi arayacaksın nasıl sana vurmuş önceden bundan bosanacaksin dedi. Ben de öyle yaptım. Olanlar oldu. Ailem beni aldı başka şehre getirdi. Ev tuttu. Ve iki aylık kızım var. Çok masraf yaptılar. Ve 3 gün sonra anlaşmalı olarak bosaniyoruz.
Sorum şu sizlere. Eşim kendini çok çok düzeltti ama ailem ilk 6 ayı bildiği için ondan nefret ediyor. Bir daha barışırsan onunla bizi öldü say diyorlar. Onların bu fedakarlıklarini hiçe sayamam. Çünkü onların gözünde kızlarını döven kötü davranan bir adam var ve şu an kızımıza yeni hayat kuruyoruz o deli adamdan kurtulduk diye seviniyorlar. Ama benim gönlüm hala onda ve çok seviyorum. Bu kadar şey yapılıyor şu an bana ama hiç biri mutlu etmiyor. Dua ediyorum bir mucize olsun ailem bir kez daha desin diye. Eşim ve ailem dengesini kuramadım. Sorunlarimi çok yansittim. Kendiligimden bu adam düzelmez diyip de bosansaydim evet şu an mutlu olurdum. Ama içimde hep acaba kalacak. Ve bana yalvarmisken beni bırakma diye tam da o an bıraktım. Ben ne yapmalıyım
Bak ben gercekten boyle olup duzelen adam gormedim tamam seviyo olabilir gönul bu kimi sevecegini bilemiyoruz ama bari cocugunu dusun suan kucuk buyudugunde babasini size siddet uygularken gormesi mutsuz bi ailede buyumesi daha mi iyi.Birde seven adam karisina cocugunun annesine nasil kufur eder nasil el kaldirir😔kavga her kari koca arasinda olur ama dozu kaciyorsa kari koca olamamissiniz demektir bence.Insallah hakkinda hayirlisi olsn

Kararınızdan dönmeyin şuan duygusal bakıyorsunuz sakın ama sakın ailenizi silip tekrar sizi döven küfür eden adama dönmeyin. Kızınıza sağlıklı bir yuva kurun onu sevenler olsun sadece dayak yiyen annesini görmesin.

Kiz cocugunuz oldugunu göz önünde bulundurarak aklinizi basiniza toplayacaksiniz. Sizin gibi anneler yüzünden kizlar siddeti ve sevgisizligi normallestirip kabul ediyor sonra.itilip o** muamelesi gören bir annenin cocugu olmak nasil bir duygu sizce? Babalari da zaten ayri bir vaka. Gel de sinirlenme. Ortada bari cocuk olmasa. Ama yok. Inadina ikincisini de yaparsaniz. Ailenizin emeklerine yazik. Cok düzeltti kendini. Evet tabi yersen

Çok çok düzeltti dediğiniz ayda bir mi şiddet uyguluyor. Aileniz arkanizdayken barismayin. Eski konuları unutacak olsa bu zamana kadar unuturdu.

Annenin lafiyla hafeket etmeseydin boyle bir derdin olmayacakti ama adam degistimi biz nerden bilelim

Ah bu fedakar ana babaların evlatları niye böyle değer kıymet bilmez. Pişmanım dicek aileni hiçe sayıp gidiceksin. Bu sefer daha kötüsünü yaşicaksin ve artık ailene gitmeye yüzün olmayacak. Yapma etme bacım. Aileni dinle boşan. Gerçekten değişen koca yok olani görmedim. Eğer diyorsan seviyorum dövsun küfür etsin katlanırım diye o zaman dön. Ailenin değerini bil burda neler okuyoruz ailesi sahip çıkamayan ne yapacağını bilmeyen çok var.

Oooff bu sitede gördüğüm demagojiyi başka hiçbiryerde görmedim. Birde seviyorum demişsiniz. Tam olarak neyi seviyorsunuz? Hakaretler duymayı mı, dayak yemeyi mi? Kendinize ne saygınız var ne sevginiz. Bari ailenize olsun, onların emeklerini hiçe saymayın diyeceğim ama siz kararınızı vermişsiniz, size tavsiyem demagojiyi bırakıp gerçek hayata dönün.

En büyük hatayı zaten geçmişi anlatarak yapmışsınız. Onu hiç ilgindirmeyen ayrıntıları anlamışsınız, sonrasında yüzünüze vurulduğunda boşansaydınız ne şiddet görürdünüz ne küfür duyardınız ne ailenizle eşiniz arasında kalırdınız ne çocuk yapardınız. Bütün hayatınız bambaşka olurdu. Konunun daha başında şimdi bir yerde hamile kaldım yazar diye bekledim resmen, bu forumdaki konuların olmazsa olmazıdır kötü evlilikte çocuk sahibi olmak.

Öncelikle şunun bilincinde olun eşiniz düzelmedi değişmedi de. Eğer şimdi barışırsanız yine aynı şeyleri yaşayacaksınız. Bu sefer döndüğünüzde yine size kucak açacak bir aile bulabileceğinizden emin misiniz?

Tamamen düzelmez.
Yani vurmasa da psikolojik şiddet devam eder.aileni karşına almana değer mi çok iyi düşün.ne güzel yani hayat kurdurmaya çalışıyorlar.
Ama yine de bilemedim .eşin yinede merhametli geldi bana.en azından yaptıgından pişmanlık duyabiliyor.gerçektende kötü bir hayat geçirmiş olabilir.
Üzüldüm ben durumunuza

Back
X