bosanmak isteyen koca nasil pisman edilir

canimyavrumm

Bence Boşanmamalısın!
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
410
166
18
40
veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar

veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
Boşanmak isteyen adam sevmiyordur.
Sevmeyen adam neden pişman olsun ki?
Adam hayatını çizer,yoluna bakar,size de aynısını tavsiye ederim.

Boşanmak isteyen adam sevmiyordur.
Sevmeyen adam neden pişman olsun ki?
Adam hayatını çizer,yoluna bakar,size de aynısını tavsiye ederim.
ama guya benim takintilarimdan biktigi icin bosaniyormus.sizi uzun zamandir takip.ediyorum.mantikli yorumlar yapiyorsunuz benim konumu da yorumlar mısınız.sevseydi takintilarimdan dolayi birakir miydi bebekten sonra degistim bebege bisey olacak.diye korkiyorum el yikama ona elini yika deme vss

Eşin bencil ve SENİ SEVMİYOR. Şu an düşünmen gereken bir bebeğin var, lütfen ona odaklan ve kendine yeni bir yol çiz.

ama guya benim takintilarimdan biktigi icin bosaniyormus.sizi uzun zamandir takip.ediyorum.mantikli yorumlar yapiyorsunuz benim konumu da yorumlar mısınız.sevseydi takintilarimdan dolayi birakir miydi bebekten sonra degistim bebege bisey olacak.diye korkiyorum el yikama ona elini yika deme vss
Takıntılar için neden yardım almıyorsunuz?

bunlari biliyorum zaten bosanicam sadece pisman olsun istiyorum

Olmaz güzel anne olmaz. Senin kocan narsistin teki,o sadece kendi icin yaşıyor bu dünyada. Ya yaptığı eziyetlerin hepsine şahit olduk su forumda hadi 1-2 neyse diyeceğim de senin azap çekmediğin an yok neredeyse. Bırak gitsin ne halı varsa görsün, pişman olsa neye yarar senin huzurun senden gittikten sonra

nefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
İyi de bu süreçte kendi hayatınızdan aylar belki yıllar heba edeceksiniz. Önünüze bakamayacaksınız. Kin nefret, sinir içinizde büyüyecek. Hayatınız normalleşemeyecek.

Elinize geçecek peki? Hala aklı bende ki benimle uğraşıyor diyen bir adam

aliyordum yarim biraktirdi gerek yok psikologlar ise yaramaz bu is sektor olmus vss diyor
Hımmm...
O zaman boşandıktan sonra terapiye başlayın.
Belli ki adam sizi gözden çıkarmış,siz de artık ona önem vermeseniz iyi olur.
Ama kendi tedavinizi ve sağlığınızı ihmal etmeyin,güzel bir hayat çizersiniz inşallah kendinize.

Back
X