- 14 Temmuz 2019
- 410
- 166
- 18
- 40
- Konu Sahibi canimyavrumm
veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanmak isteyen adam sevmiyordur.veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
nefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorumGitmek isteyene yol vermek gerek. Bosverin pismanliginida alsın yanına gitsin.siz kendinizi iyi hissettirecek başka şeylere bakın.
ama guya benim takintilarimdan biktigi icin bosaniyormus.sizi uzun zamandir takip.ediyorum.mantikli yorumlar yapiyorsunuz benim konumu da yorumlar mısınız.sevseydi takintilarimdan dolayi birakir miydi bebekten sonra degistim bebege bisey olacak.diye korkiyorum el yikama ona elini yika deme vssBoşanmak isteyen adam sevmiyordur.
Sevmeyen adam neden pişman olsun ki?
Adam hayatını çizer,yoluna bakar,size de aynısını tavsiye ederim.
bunlari biliyorum zaten bosanicam sadece pisman olsun istiyorumYahu biz kk olarak ikna olduk sen olmuyorsun
Adam seni sevmiyor,neden pişman olsun. Az biraz gururun olsun nolur.
Takıntılar için neden yardım almıyorsunuz?ama guya benim takintilarimdan biktigi icin bosaniyormus.sizi uzun zamandir takip.ediyorum.mantikli yorumlar yapiyorsunuz benim konumu da yorumlar mısınız.sevseydi takintilarimdan dolayi birakir miydi bebekten sonra degistim bebege bisey olacak.diye korkiyorum el yikama ona elini yika deme vss
İletişim kurulmayarak özlemesini sağlaman gerekiyormuş. Ne pişman etcen ya yol ver gitsin. Youtube da video vardı bunla ilgili.veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
aliyordum yarim biraktirdi gerek yok psikologlar ise yaramaz bu is sektor olmus vss diyorTakıntılar için neden yardım almıyorsunuz?
bunlari biliyorum zaten bosanicam sadece pisman olsun istiyorum
link atabilir misinizİletişim kurulmayarak özlemesini sağlaman gerekiyormuş. Ne pişman etcen ya yol ver gitsin. Youtube da video vardı bunla ilgili.
biraz acar misinizsenin bişey yapmanla olmaz kendisi bi noktadan sonra farkeder bosuna kendini yorma derim
İyi de bu süreçte kendi hayatınızdan aylar belki yıllar heba edeceksiniz. Önünüze bakamayacaksınız. Kin nefret, sinir içinizde büyüyecek. Hayatınız normalleşemeyecek.nefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
Hımmm...aliyordum yarim biraktirdi gerek yok psikologlar ise yaramaz bu is sektor olmus vss diyor