bosanmak isteyen koca nasil pisman edilir

biraz yanlı birşey ama mantıklı erkek egomanyası için

Devamı vardı sanırım çıkmadı burda. Devamında iletişimsiz kaldınız sonra hayatınızın devam ettiğini gösterin. Sosyal medyanızı mutlaka takip eder. Ama bu gerçekçi olsun aaa orda alem burfa alem değil laf sokarak değil. Bir kurs olabilir geziler olabilr. Mutlu olduğunuzu gösteren; ama lakayıt bir biçimde değil. Yani hayat devam ediyor kendimi geliştiriyorum amaçlı. Eğer seviyor ve özlüyorsa bir şekilde iletişim kurar. Ama çok gururlu ise iletişim kurmuıyorsa hala o zaman birşey danışmak için kötü amaçlı değil başka amaç gütmeyen bir mesaj atın. İşte onun ilgi alanına hitap eden . Örneğin jaz seviyorsa işte biz arkadaşlarla bir konser jaz konserine gitmek istiyoruz ama karar veremedik senşn önerin var mı gibi. Kötü bir amaç yok o zaman cevap mutlaka verir gururlu kişi. Seviyorsa bir şekilde iletişim başlangıcı der ve konuşmaya başlar. Ancak siz yine çok aşmamaya çalışın bu amacı ona göre hareket ederr seviyorsa özlüyorsa zaten. Ama yoksa bu içinde cevap yazmaz. Böylryse zaten yol verin. Bence gerek bile yok seviyorsa seviyordur. Seven insan için bunlar sadece oyun. Oyun varsa bir ilişkide o zaten ilişkide sevgi değildir. Bana Göre

Şuan taze ve canın çok yanıyor belliki..
Yapacak bişey yok maalesef sizi umursayan kaybetmekten korkmayan bir insana ne yaparsanız yapın işlemez.
Yapacağınız en en güzel şey kendi hayatınıza bakmak kendiniz için .
Sizin ahınız eşinizi mutlu etmeyecek elbet ah yerde kalmaz.
inslalah kalmaz

nefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
Valla kadınlar hep böyle bekliyor. Onlar beklerken adamlar çoktan yeni yolunu çizmiş hayata tekrar başlamış oluyor. Sonra burada eski sevgilim evlenmiş, eski eşim nişanlanmış diye konu açılıyor. Siz daha çok beklersiniz yani.

giden geleni aratır derler , eşiniz sizi ancak karşısına yeni biri çıktığında aradığını bulamadığında yada varolan düzeni bozulup yanlız kaldığında anlar ama geri dönermi bunu bilmiyorum , bence boşverin zaten bitmiş bir evlilik iş buraya geldikten sonra pişman olsa neolur olmasa ne olur sizi anlıyorum inanın insan kaldıramıyor bazı şeyleri ama dünyanın en güzel şeyine bir evlada sahipmişsiniz ona odaklanın boşverin eşinizi allaha havale edin

Ben en güzel intikam hikayesini yazıyayım birebir yaşadım çok hoşuma gider hala. Annem babam çok problemli boşandı. Aradan yıllar geçti ; babamla seyrek görüşürdük. Bir gün bir büyük markete girdik annemle . Eve alışveriş yapıyoruz. Babamda manavda 15 sene hiç denk gelmediler. Ve ben manava geri dönüyorum birşey unutmuşum. Annemde kasap reyonunda ben gelmeyince bana bakıyor. Uzağıda göremez 4 derece yanımda bir adam görüyor. Hocası falan herhaşde diyor. Sonra bakıyor adam bana sarılmış . Benide tanır diyor bu adam kızımı rahatsız ediyor. Yanıma uçuyor kavga etmek için. Babamla benim yanımda bitiyor. Babam bir kaçışı var. Gözünden yaş düştü. Nefret ettiğini söyler hep annemden. Annem diyor sana bana anlatıyor. Konu kapanıyor. Bir daha açmadı bile. Bilsem gelmezdim yanına ne güzel görmüyordum suratsızı. Tanıyamadım dedi. Babam ama olaydan sonra aradı sordu beni. Niye gelmiş. 15 yıllık kocasıydım ben nasıl tanımaz. Her gittiğimde sordu. Nasıl tanımadı. Ben onun ense kökünü görsem bile tanırım. Sokakta geçer tanırım. Bak burdan şu zaman geçti . Şu zaöam şurda gördüm diye her seferinde anlatır. Baba annem seni hiç görmemiş nasıl gördün diyorum daha önce. Gözler dalıyor doluyor gözleri. Demem o ki bir şekilde alsan da almasan da hıncını hayat çok fena imtikam alıyor. Annemi dövdü yıllarca kadına işkence etti. Kadın öldürürüm kurtulurum artık dedi. Öldürmeye çalışıtığı sırada evi terk etti babam. Bir dde pişmiş pişmiş bir özrüne bağlı dönüşüm dedi. Bizi sokağa attı. Bizi kaçırmakla tehtit etti. Anemi öldürmeyle görüşmezsek. Bizden aldığı ev dükkanı da karı kızla yedi. En sonunda battı 5 kuruşsuz kaldı. Biz ağlarken o gülüyordu hep. Sonuç yapayalnız ben görülmüyorum akrabaları uzak. Hayatta kalan az. Yalnız konuşcal kimsesi yok ve pişman. Geçmiş ola boşver değmez. Hayatına bak.

veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
Öyle bi beklentin olmasın canım zaten pişman olsa zamanında pişmanlık duyar hatasını anlar iş bu boşanma aşamasına gelmezdi....sana dönersede pişmanlık için değil daha iyisini bulamadığı döner ozaman belkiiiiiiii pişmanlık duygusu depreşir dönmezsede hayatından memnundur şükür ediyordur... Bilemeyiz

Siz boşanmak istemiyorsunuz.Boşanmak evet kötü bir ailenin dağılması demek.Ama o kadar uğraştıysanız yine de bir sonuç yoksa siz gururunuzu neden ayaklar altına alasınız ki.Bu adam sizin gururunuzdan daha mı önemli?

Siz boşanmak istemiyorsunuz.Boşanmak evet kötü bir ailenin dağılması demek.Ama o kadar uğraştıysanız yine de bir sonuç yoksa siz gururunuzu neden ayaklar altına alasınız ki.Bu adam sizin gururunuzdan daha mı önemli?
degil.tabi.zor bir surecten geciyorum

Back
X