bosanmak isteyen koca nasil pisman edilir

nefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
senin karakterin bu değil ki.Adam seni evlenirken bile sevmiyordu, sana öyle söylemiş, hala da sevmiyor.Sen hala dibindesin , boşanma davan var adama yalvar yakar hala beni sev diye yalvarıp duruyorsun, evinde oturuyorsun.Sen biraz kendine çeki düzen var artık.Çocuğunu düşün.

gizemliasli gizemliasli canim neden beni surekli begenmedim yapiyorsun cidden merak ettim
Sürekli beğenmedim yapmıyorum, ancak bazen öyle yorumların varki düşünceni beğenmiyorum, kimse beğenmiyor.Herkes sana her konunda aç gözünü diye bağırıyor.Kendine saygın sıfır.Ya bırak şu adamı bırak.Adam seni sevmiyor boşandığınız gün dansöz çıkartacak mahkemeye resmen.Biz sana senin kendine verdiğin değerden daha fazlasını veriyoruz.Gözün çocuğunu bile görmüyor nerdeyse.Yorumların beğenilecek gibi mi sence , adam seni süründürüyor sen adama kul köle

Okb için tedavi var olun.
Bu dediğiniz ancak kendi hayatını oturtamaz sizin hayatiniz yerinde ise sizle anlari özlerse olur. Ama
Bir laf var ben benden gittikten sonra bir şey olsa ne olmasa ne.

Boşanmak isteyen adam sevmiyordur.
Sevmeyen adam neden pişman olsun ki?
Adam hayatını çizer,yoluna bakar,size de aynısını tavsiye ederim.
Ya aklima takıldı sizin yorumu okuyamadim..

Mesela laale adli kullaniciyi gormezden geliyorsunuz diyor ben mi bilmeden engelledim sizi yoksa siz mi merak ettim neden böyle yazdi ki

veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
Anlamaz...
Bir adam bosanmak istiyosa herseyi.gozunde bitirmistir demek.
Neden bu caba anlamiyorum adam sizi istemedigini defalarca soylememismiydi.Bosanma davanda acilmisti sanirsam artik birakmalisin pesini

ne tutmasi gidip ozur diledim takintilarimdan kurtulacagima soz.verdim
Cidden bunu yaptınız mı ?
Ya bu okb öyle basit bir sey değil sabır gerekıyor ki sizinki bana ortanın üstü gibi geldi.
Bu adam asla size sabretmeyecek etmek de zorunda değil bu adamla cidden iyileşemezsiniz.

Ve her kavga ettıgınızde onunuze getırecek bu okb söz verdım aa hemen kurtulurumla olmuyor.

Ayrıca sizi sevmeyen biriyle olmak size mutluluk mu verıyor çok garip adam sizi evden kovmus adam yakasını kurtarmaya calısıyor gıbı siz de özür dileyin çok güzel.

Bu adam sizi sevmıyor siz yine ev işlerini yaparsınız falan onun da duzenı bozulmaz.Oh ne alaka memleket .

kafanda bitir diyor
Kafanda bitirebilseydin zaten şimdiye kadar bitirmiş olurdun. Tedavi masraf diye mi istemiyor ? Eğer öyle ise bu adamın gözünde hizmetciden bir farkın yok.
Görünen köy klavuz istemez, ben bile buradan görebiliyorum.
Yakın zamanda tekrar açtığın bir konuda görüşürüz.

Once etleri julyen kesip kisik ateste kavuruyoruz.sonra soganlari ekleyip kavurmaya devan ettikten sonra dogradigimiz domatesleri ekliyoruz.biraz su katip pisiriyoruz.

Back
X