bosanmak isteyen koca nasil pisman edilir

Olmaz güzel anne olmaz. Senin kocan narsistin teki,o sadece kendi icin yaşıyor bu dünyada. Ya yaptığı eziyetlerin hepsine şahit olduk su forumda hadi 1-2 neyse diyeceğim de senin azap çekmediğin an yok neredeyse. Bırak gitsin ne halı varsa görsün, pişman olsa neye yarar senin huzurun senden gittikten sonra
ama iste ona gore benim takintilarimdan dolayi sinirlenip boyle seyler yapiyormus

ama guya benim takintilarimdan biktigi icin bosaniyormus.sizi uzun zamandir takip.ediyorum.mantikli yorumlar yapiyorsunuz benim konumu da yorumlar mısınız.sevseydi takintilarimdan dolayi birakir miydi bebekten sonra degistim bebege bisey olacak.diye korkiyorum el yikama ona elini yika deme vss
Bu obsedifliğin belirtileri sürekli eşinize böyle talimatlar vermişseniz öok bunalmıştır

Şuan boşanmak üzere olduğun kocanı pişman etmek istemen ne kadar mantıklı onu tartışmıyacağım.Sorunun cevabına gelirsek ,onunla ilgilenme Yok gibi davran - ki zaten Yok - bu onu rahatsız eder . Ondan ayrı ve bağımsız bi dünya kur .Spora git .Fitness yap .Çocuğunla etkinliklere katıl .Kendine daha fazla zaman ayır.

Şuan boşanmak üzere olduğun kocanı pişman etmek istemen ne kadar mantıklı onu tartışmıyacağım.Sorunun cevabına gelirsek ,onunla ilgilenme Yok gibi davran - ki zaten Yok - bu onu rahatsız eder . Ondan ayrı ve bağımsız bi dünya kur .Spora git .Fitness yap .Çocuğunla etkinliklere katıl .Kendine daha fazla zaman ayır.
bu ise yarar mi

Eski eşine o olmadığı zaman ne kadar mutlu olduğunu, onsuz bi hayatı gayet güzel idare ettiğini göstermiş olursun.O da düz erkek mantığıyla; bu kadın bensiz mutlu, sorun bendeymiş , yarın öbür gün çocuğa cici baba bulur ,mutluluktan uçarlar , diye düşünür

Eski eşine o olmadığı zaman ne kadar mutlu olduğunu, onsuz bi hayatı gayet güzel idare ettiğini göstermiş olursun.O da düz erkek mantığıyla; bu kadın bensiz mutlu, sorun bendeymiş , yarın öbür gün çocuğa cici baba bulur ,mutluluktan uçarlar , diye düşünür
inslalahh ama bana diyor ki daha iki gun once defol git ya defol git evlen cocuk yap ikinci baharini yasa diyor

veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar

Şuan taze ve canın çok yanıyor belliki..
Yapacak bişey yok maalesef sizi umursayan kaybetmekten korkmayan bir insana ne yaparsanız yapın işlemez.
Yapacağınız en en güzel şey kendi hayatınıza bakmak kendiniz için .
Sizin ahınız eşinizi mutlu etmeyecek elbet ah yerde kalmaz.

Back
X