- Konu Sahibi canimyavrumm
İntikam duygusu ondan çok size zarar verir. Kendinize yol haritası çizin bırakın gitsin yapacak bir şey yoknefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İntikam duygusu ondan çok size zarar verir. Kendinize yol haritası çizin bırakın gitsin yapacak bir şey yoknefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
bisandiktan sonra pisman olur muPişman olmaz, olacaksa da boşanmadan hiç pişman olmaz.
Siz boşanın, varsın o pişman olacağı varsa olsun..
ama iste ona gore benim takintilarimdan dolayi sinirlenip boyle seyler yapiyormusOlmaz güzel anne olmaz. Senin kocan narsistin teki,o sadece kendi icin yaşıyor bu dünyada. Ya yaptığı eziyetlerin hepsine şahit olduk su forumda hadi 1-2 neyse diyeceğim de senin azap çekmediğin an yok neredeyse. Bırak gitsin ne halı varsa görsün, pişman olsa neye yarar senin huzurun senden gittikten sonra
Bu obsedifliğin belirtileri sürekli eşinize böyle talimatlar vermişseniz öok bunalmıştırama guya benim takintilarimdan biktigi icin bosaniyormus.sizi uzun zamandir takip.ediyorum.mantikli yorumlar yapiyorsunuz benim konumu da yorumlar mısınız.sevseydi takintilarimdan dolayi birakir miydi bebekten sonra degistim bebege bisey olacak.diye korkiyorum el yikama ona elini yika deme vss
dişli biriyle olduğu zaman:)veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
bu ise yarar miŞuan boşanmak üzere olduğun kocanı pişman etmek istemen ne kadar mantıklı onu tartışmıyacağım.Sorunun cevabına gelirsek ,onunla ilgilenme Yok gibi davran - ki zaten Yok - bu onu rahatsız eder . Ondan ayrı ve bağımsız bi dünya kur .Spora git .Fitness yap .Çocuğunla etkinliklere katıl .Kendine daha fazla zaman ayır.
yeter ama artık!!bunlari biliyorum zaten bosanicam sadece pisman olsun istiyorum
ilk karisi bunu istememis kadin birakmisPişman olsa ilk karısı için olurdu,olmamış seni bulmuş evlenmiş. Senden sonrada bulur birini evlenir.
biraz yanlı birşey ama mantıklı erkek egomanyası içinlink atabilir misiniz
Kadın akıllıymış demekki ne mal olduğunu anlamış.ilk karisi bunu istememis kadin birakmis
Eski eşine o olmadığı zaman ne kadar mutlu olduğunu, onsuz bi hayatı gayet güzel idare ettiğini göstermiş olursun.O da düz erkek mantığıyla; bu kadın bensiz mutlu, sorun bendeymiş , yarın öbür gün çocuğa cici baba bulur ,mutluluktan uçarlar , diye düşünürbu ise yarar mi
inslalahh ama bana diyor ki daha iki gun once defol git ya defol git evlen cocuk yap ikinci baharini yasa diyorEski eşine o olmadığı zaman ne kadar mutlu olduğunu, onsuz bi hayatı gayet güzel idare ettiğini göstermiş olursun.O da düz erkek mantığıyla; bu kadın bensiz mutlu, sorun bendeymiş , yarın öbür gün çocuğa cici baba bulur ,mutluluktan uçarlar , diye düşünür
Cok sey istiyosunnefis iste...pisman olsun yalvarsin ama suratina bakmayayim istiyorum
veya bosandiktan sonra nasil pisman olur hatalarini anlar.uzdugunu kirdigini kadini anlayamadigini.anlar
bugun tutuyorum bulduk bir taneSen bu haftasonu ev bakmayacak mıydın ?