- 3 Mart 2017
- 872
- 1.072
- 113
- Konu Sahibi Elbebekgulbebek63
canim benim yaa çok üzüldüm durumuna , böyle adam olmamış erkeklerle evleniyoruz ya , allah hakkımızı alsın inşallah onlardan , burunlarından gelsin .eşim çekişmeli boşanma davası açtı 3 ay oluyo ve aynı evde yaşıyoruz konuşma yok aynı odada ayrı yatıyoduk şu anda ayrı oda da yatıyoruz 13 yıllık evliyim ve 12 ve 7 çocuklarım var bende boşanmak istemiyorum evliliğim 11 senesi iyidi dsha sonra aldatma başladı daha davamız cevaba cevap yazıyoruz be daha mahkeme günü belli degil ailesine hep beni suçladı ve kendi yaptıklarını anlatmadı ama şimdi herkes suçun kimde olduğunu biliyor ve babası dışladı ailesi evde oturbiz sana yardım ederiz diyor bende giden zamanıma yanıyorum evhanımıyım kızım 1 sınıfa başlıcak eevden ayrılsak çocuklarla ailemin yanına gidemem orda başka problemler var çocukları götüremem ayrılırsam çocukları babasına bırakacagım bakamam o düşünemiyo ama bırakcagımı yanıma alcagımı düşünüyo hayat şartları çocuklarrım için gitti yere kadar gitsin boşanmıcam
Yazık degil mi 2 çocuğu da var insan düşünmez mi bir ömür bu yavruların yüzü nasıl güler .
Boşan demiyorum , ona müstehak senin diretmen ama sana da yazık canim ya.