Evet arkadaşlar burası eşinden , kvdeden , eltiden çekip de eşini , düzenini, evini sevdiği icin ayrılmaya cesareti olmayanların buluştuğu yer, elimden geldiğince burayı aktif tutmaya çalışacağım tabi sizin de katkılarınızla olacak bu.
Ben de boşanma aşamasındayim eski konularımı okuyabilirsiniz , 4 ay olmadı üye olmaya , çok öncesinde burdaydım üyelik yeni.
Eşimi çok sevdim hala da seviyorum orası ayrı ama bu evliliği sürdürmem icin bir sebep değilmiş bunu Anladim .
4 konu açmışım iyi ki açmışım orda yaşadıklarımı anlattım ,burdaki arkadaşlar sağolsun objektif bakmış , bense hep tersini anlatmışım hayır öyle bir insan degil aslında böyle diye diye hep eşimi yüceltmişim , ama simdi tekrar okuduğumda gerçekten benim yanımda olmayan , çabalamayan, ailesine karşı beni ezen bir adam var.
Bunları okudukça kendime geliyorum neden çünkü hala hatayı kendimde görüyordum , evde ,kvle yaşananları , eşimin nasıl bir insan olduğunu unutuyordum , hep iyi tarafları aklımda , sonra konularımı açtım ki eşimin bana nasıl davrandığına bir kere daha şahit oldum. Meğerse bana bile bile evin içinde zulmetmiş ki kendim bezip evi terk edeyim neyse.
Peki ben neden buna katlanıyorum ki 1 defa geleceksek bu dünyaya o zaman bu 4 yıl onlara yeter de artar bile ..
Şimdi sıra sizde hem burda yaşadıklarımızı anlatıyoruz hem de burda dertlerinizi anlattığınız konularınızdan ve yorumlardan yola çıkarak siz de doğru yolu bulun derim .
Ben doğru yoldayım eminim bayramdan sonra boşanıyorum, evim ,yuvam Sevdiğim adamdan ayrılıyorum ama olsun " seni sevmeyen adam varsın saraylara prens olsun " neye yarar .
Bizi ayakta tutan bendim simdi ben de cekildim geride bir enkaz kalacak sadece .
Bunu atlatan ve bu aşamadan geçen herkesin desteğini bekliyorum .
İyi bayramlar herkese ..