Merhaba arkadaşlar 10 yıllık evli 8 yaşında ve 1.5 yaşında iki çocuğum var. Eşimle ikimizin de 2. Evliliği. Fakat bunun yanında 10 yılın toplasan 1 yılı mutlu olabilmişimdir. Eşimle o kadar uyumsuz ve iletişimimiz kopuk ki fakat bunun yanında şiddet yok çalışır her istediğimizi alır. Evliliğimizde cinsellik yok denecek kadar az. O da ben bişeyler yaparsam olur. Onun dışında ayrı odalarda kalırız. Onun evde tek mutlu olduğu yer tv karşısıdır ve orada da uyur kalır yıllardır da böyledir. Ben arada bağırır çağırırım gelir yatar bir kaç gün sonra yine aynı. Daha öncesinde bir kaç defa ayrılma kararı aldım ailemin yanına gittim fakat çevre baskısından tekrar bir araya geldik. Şimdi 35 yaşındayım ama mutsuzum kendimi kadın gibi hissetmiyorum aşağılık biri gibi hissediyorum. Defalarca konuştum defalarca tamam düzeleceğini belirtti ama yok olmuyor adam ın ne çocukları umrunda ne de ben umrundayım varsa yoksa işi ve dizileri. Kamu kurumunda memurum ve buna dayanarak ayrılmak istiyorum ama yapabilir miyim bilmiyorum çocuklarım nasıl etkilenir bu durumdan ne olur kestiremiyorum. En önemlisi de cinsellik olmaması ve bunu aileme nasıl söylerim. Eşime boşanmaya nasıl ikna ederim çünkü her boşanmak istiyorum dediğim de tamam düzelicem deyip yalan dolan laflarla ve çocukların hatrına ikna oluyorum. Yardım edin ben artık çözümü terapinin olacağına inanmıyorum. Daha önce yardım aldık biraz düzeldi ama sonrası yine aynı.