- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.002
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Ne hamile mi?Eee hamilesiniz ??
Madem boşanmak istiyorsunuz neden bebek ?
Hamilelik takvimi var konu sahibininNe hamile mi?
Böyle bir konuda bu kadar ayrıntı verilmişse laf arasında hamileyim denebilirdiHamile olmasi bosanmasina engel mi?
Birde bunu belirmiş bende kendimce bak zekiymiş sorunlu bir evliliğe en azından çocuk yapmamış dedimdul ve çocuksuz bir bayan olacağım
Boşanmayı düşündüğü birinden hamile olması anormal bir durum bence..Sonuçta 2 ay öncesine kadar herşey süper olup 2 ayda bu dusunceye varmadi konu sahibesiHamile olmasi bosanmasina engel mi?
Çocuksuz olacağını söylemiş konuda kafam karıştı.Hamilelik takvimi var konu sahibinin
7 haftalık görünüyor
Kese bozulmuş düşük oluyor yine , zaten artık son iki aydır yaşadıklarım da son damlalr oldu , düşük olayı da son nokta gibi patladı bende artık , dul olmam soru. Değil yalnız yaşamam da sorun değil ama kardeşlerimin bana yükledikleri ve evliliğim bittiğinde de yükleyeceklerini biliyorum .... annem desen her şeye ama her şeye alınıyor aşırı derece de sağlığı Bozuldu , annem i yanımda aldığımda diğer kız kardeşlerim asla gelmeyecekler annemin hastalıkları ve bakımı için , işsiz abim bazen götürür dr ama kzı evladı gibi olmaz , hepsi biliyor anneme olan merhametimi, ben hem çalışıp hem ilgilenip hem dr vs , hem de şuan aşırı aşırı yorgun ve boğulmuş hissederken bunalrın üzerime yükleneceklerini bilmek nefes almama engel oluyor maalesefBöyle bir konuda bu kadar ayrıntı verilmişse laf arasında hamileyim denebilirdi
Birde bunu belirmiş bende kendimce bak zekiymiş sorunlu bir evliliğe en azından çocuk yapmamış dedim
iki ay önce de elbette mükemmel değildik ama artık ben dayanamıyorum son iki ayda hamile halşmle yaşadıklarım aşırı patlak verdi bendeBoşanmayı düşündüğü birinden hamile olması anormal bir durum bence..Sonuçta 2 ay öncesine kadar herşey süper olup 2 ayda bu varmadi konu sahibesi
Boşanmayı düşündüğü birinden hamile olması anormal bir durum bence..Sonuçta 2 ay öncesine kadar herşey süper olup 2 ayda bu dusunceye varmadi konu sahibesi
Kese bozulmuş düşük oluyor yine , zaten artık son iki aydır yaşadıklarım da son damlalr oldu , düşük olayı da son nokta gibi patladı bende artık , dul olmam soru. Değil yalnız yaşamam da sorun değil ama kardeşlerimin bana yükledikleri ve evliliğim bittiğinde de yükleyeceklerini biliyorum .... annem desen her şeye ama her şeye alınıyor aşırı derece de sağlığı Bozuldu , annem i yanımda aldığımda diğer kız kardeşlerim asla gelmeyecekler annemin hastalıkları ve bakımı için , işsiz abim bazen götürür dr ama kzı evladı gibi olmaz , hepsi biliyor anneme olan merhametimi, ben hem çalışıp hem ilgilenip hem dr vs , hem de şuan aşırı aşırı yorgun ve boğulmuş hissederken bunalrın üzerime yükleneceklerini bilmek nefes almama engel oluyor maalesef
Onlar muhtaç durumda çünkü ben değil , ben bekarken ke işimden ötürü yalnız kalıyordum , şuan boşanma sonrası birileri ile uyum sağlama düşüncesi beynimi yiyor , ben akrabalarımın olduğu ilde tek kalırken annemgilin de ayrı kira vererek memlekette kalmalarına toplumsal baskı baskın gelecek biliyorum , Benim birlikte yaşama talebim YÖK annemle yaşamaya itirazım da YOk ama tek başıma anneme yetme çabasının hayali şimdiden yordu beniişin gücün varmış neden onlarla oturmayı düşünüyorsun ki?
Bunu hiç bir zaman anlamadı ailem , benim hiç destek Verenim olmadı maalesef , annemi istemiyor konumuna girmek beni üzer annemi de çok üzer , ama kardeşlerim destek olmazlar annem benle kalırsa , 1000 km öteden herşeye ben yetişiyorum dibinde diğer çocukları varkenDüsük yasamaniza cok üzüldüm. Ne denir ki.cok gecmis olsun. Bu durumda siz zaten destege muhtacsiniz. Baskalarinin yüküne degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?