- 14 Şubat 2016
- 588
- 602
- 103
- 40
- Konu Sahibi Angelsinthesky1
-
Cok tesekkur ederim... Ben de gecmıs konularımı okudugumda , nasıl katlanmısım dıyorum ama bu sacma sapan his rahat bırakmıyor beni. Hala kıskanıyor olmak , merak edıyor olmak mahvedıyor beni. Güçlü olmaya calısmaktan yoruldumAngels seni ilk açtığın konudan beri biliyorum. Sen eşine bi otuz gömlek fazlasın bence. Aşlah kalbini ferahlatsın
Ya cok tesekkur ederim... İnanın aynı yazdıgınız gibi kendıme guvenım o kadar azaldı ki.Cok yakın bir arkadasım ; ben senın yerinde olsam havamdan gecılmezdi sen neden böylesin der hep.. Kendımı artık gucsuz basarısız hıssedıyorum hem de cook....merhaba
Eski konulariniza bakma geregi duydum.Esiniz gercekten , kötü, kaba, assagilik kompleksi olan bir insan.Sizin gibi birini kesinlikle haketmiyor.Bir de söyle düsünün o cok sevdiginiz anne babaniz sizin bu durumda oldugunuzu bilseler ne hissederler.Yazik degil mi hadi kendinize acimiyorsunuz ya anne ve babanizin emeklerine ne olcak.
Ayrica esiniz de kesinlikle iyi bir baba modeli olamaz.Kizinin annesine böyle davranan birisi iyi bir baba degildir.Umarim esiniz olacak kisiyle bir araya gelmezsiniz.Sizin icin söyleyebilecegim en iyi temenni bu.
Isin kötüsü sizin gibi egtimli insanlar bile bir süre sonra yasadiklari psikolojik siddetten dolayi kendilerine olan güvenlerini kaybediyorlar.Sonra o güveni geri kazanmak öyle zor ki.Lütfen cok gec olmadan ayrilin.Yoksa yazik olacak size, cocugunuza, anne ve babaniza.
Ben de üzülüyorum ama cok mutsuzum.. Bana olan tahammulsuzlugune , sinirlendıgınde beni sankı dövcekmıs gibi davranmasına , asagılamasına , haftalarca konusmamasına dayanamıyorum. Sevgi bu degil ki ...Esiniz cok stresli bir donem geciriyor gibi duruyor. Sizin adiniza gercekten uzuldum. Belli cok seviyorsunuz. Sevdiginiz icin de konduramiyorsunuz boyle seyleri. OndN bu kadar uzgunsunuz. Aradan biraz zaman gecsin. Belki sakin kafayla oturup konusur halledersiniz. Ben evliliklerin bitmesine cok uzuluyorum.
Bız sevgılıyken de esim küser , konusmaz ne biliyim kendı yapamadıgı bır sey icin bana surat asardı ama ben bu kadar ileri olacagını ön göremedim.. Benım aptallıgım..Ya bır kere nazlanamadım , maddi manevi ona yük olmadım.Bır kere ben sinirlenıp bagıramadım... üstüme yürüdü hakaret etti ve ben sustum o'nu sevmeme sebep bırakmamasından korktum. Ama o bni sindirdiğini sandı...Bence sanki bir şeyler düzelebilir ya. Acaba terapi falan mı alsanız birlikte? Ya da karşınıza alın sevdiklerinizi ve her şeyi konuşun böylece belki ikiniz de hatalarınızı görürsünüz. Bilemiyorum bana kurtarılabilir geldi nedense.
Tesekkur ederim ... Kesınlıkle en yakın zamanda randevu alacagım...cunku ben artık kendım cozemıyorum.. Kımseyle de konusmak ıstemıyorum ...guclu kalmaya calısmaktan gercekten cok yoruldum.. Alıskanlık cok buyuk ... Aşmam gerekıyor .. Kendımı toparlamam gerekıyor...Allah yardımcınız olsun.Evliliğin bitmesi ile ilgili değil yazacaklarım ama..Okurken çektiğiniz sıkıntıları,hissettiklerinizi,çaresizliğinizi ve nasıl davranacağını bilememezliğinizi tahmin ettim (biraz kendimi gördüm de)Bence zamanla eşlerimiz birer alışkanlık,onlara hissettiğimizi sandığımız sevgi aslında bir tutku oluyor.Nasıl vazgeçilir bir alışkanlık,nasıl terk edilir bilmiyoruz.Sanıyoruz ki onlardan ayrılsak sudan çıkmış balık gibi olacağız.Aslında sadece bununla nasıl başedilir öğrenmemiz gerekli.Benim size tavsiyem hem kendiniz için hemde yavrunuz için bir destek almanız.Emin olun içinde bulunduğunuz duygu karmaşasına iyi gelecek.Şunu unutmayın bu dünya da hiç kimse sizden daha değerli değil.Siz iyi olacaksınız ki verimli,sağlıklı,yeterli bir anne olasınız.Lütfen yanınızda sadece size değer veren,sizi seven ve sizi koruyan insanlar olsun.Sizi kötü hissettiren,kötü davranan,hayat enerjinizi alan insanlardan uzak durun,kim olursa olsun.Allah'a emanet olun,huzurla kalın İnşallah
merhaba
Eski konulariniza bakma geregi duydum.Esiniz gercekten , kötü, kaba, assagilik kompleksi olan bir insan.Sizin gibi birini kesinlikle haketmiyor.Bir de söyle düsünün o cok sevdiginiz anne babaniz sizin bu durumda oldugunuzu bilseler ne hissederler.Yazik degil mi hadi kendinize acimiyorsunuz ya anne ve babanizin emeklerine ne olcak.
Ayrica esiniz de kesinlikle iyi bir baba modeli olamaz.Kizinin annesine böyle davranan birisi iyi bir baba degildir.Umarim esiniz olacak kisiyle bir araya gelmezsiniz.Sizin icin söyleyebilecegim en iyi temenni bu.
Isin kötüsü sizin gibi egtimli insanlar bile bir süre sonra yasadiklari psikolojik siddetten dolayi kendilerine olan güvenlerini kaybediyorlar.Sonra o güveni geri kazanmak öyle zor ki.Lütfen cok gec olmadan ayrilin.Yoksa yazik olacak size, cocugunuza, anne ve babaniza.
Evet sinirleniyor ve tolere edılmeyecek sözleri oluyor.. sonrasında da özür bile dilemez.. haftalar gecer bır sekılde konusmaya baslanır..Sacma sapan bir evlılık...:Anlattiklariniz konusarak duzelebilecek seyler bence hemen bosanmayi dusunmeyin. Sinirle bende dedim birkac kez bosanacam diye. Sonra oturduk konustuk hallettik sukur. Esiniz cook cabuk sinirleniyor galiba kendini biraz firenlemesi lazim..
Bılıyorum cok haklısınız ... Ama pekı ben bu durumu nasıl asacagım.. iş dönusu kırmızı ısıga yakalansam sinirlerim bozuluyor kzııma gec kalacagım dıye.. Alacak kızımı hafta sonunu ben deli gibi beklerken bensız olacak kızım... Ben bunu nasıl asacagım... Sürekli konusmak zorunda kalmayı nasıl asacagım...Yazmak istediklerimi yazmışsınız.
Adam şiddet uyguluyor daha kurtulabilir evlilik demişler.
Konu sahibiAngelsinthesky1 lütfen bu kompleksli insandan ayrılın.
Annenizin sizi düşündüğü gibi siz de kızınızı düşünün.
Onun böyle bir babayla büyüyüp gözünün ışığının sönmesine izin vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?