Boşanmak istiyorum dedim ama ...

İhanet yok ama hayatım mahvoldu. Sersem gibiyim ... Mutsuzum ....Çok mutsuz..

Bazı kararları almak gerçektende zordur. Ama bazen ne kadar zor olursa olsun o kararları vermek gerekir. Artık olmuş olana ahlanıp vahlanmayı bırakıp harekete geçmesi gerekir insanın. Diyorsunuz ya boşansamda bi şekilde hayatımda olcak. Artık buna yapacak birşey yok. Madem kızına karşıda iyimiş bırakın iyi bir baba olarak kalsın. Size koca olamamış bırakın.
Sadece bu konunuzu okusaydım daha anlayışlı olabilirdim. Ama önceki konularınızda hep aynı uzun zamandır birşey değişmemiş.
Seviyorsunuz, çocuğunuzun babası, belki iyide bir insan olabilir ama iyi bir eş değil malesef. Ne kadar hayatında sıkıntıları, ezilmişlikleri, yetersiz hissettiği şeyler olsada size böyle davranmaya hakkı yok. Hee siz bazı insanlar gibi ego yaparsınız onu ezmeye çalışırsınız vs amenna. Ama siz çok anlayışlı ve olgun davranıyorsunuz.
Yani bazı insanlar ne kadar iyi olsalarda siz ne kadar çabalasanızda değişmezler... o yüzden iyi düşünün hayatınızı hep gergin, tedirgin, her hareketiniz temkinli ve korkarak geçirmeyin.
Dualarım sizinle.

Birlikte terapiye gitmek fayda sağlayabilir.Teklif ettiniz mi ?

bitirme evliligi biraz zaman tani ayri kal bir süre öfke ile alinan kararlar herzaman yanlis olmustur sakinlesmeyi bekle esin de sakinlessin yeniden gözden gecir lütfen .

inşallah herşey dezüne girer ,
bir süre ayrı kalsanız , mesafe bazen iyi gelir bazı evlılıklere ,
ortada bir çocuk var ,

ilk evlendiğimde bende çok boşanmadan bahsederdim ama şimdi bıraktım , çünkü kavga konu ne olursa olsun ondan boşanmak istemiyorum , oyuzden sorun nasıl çözülecekse öyle çözüyorum , allah öyle bir duruma kımseyı getirmesin .

sende biraz kendını çek ve bu boşanma konusunu kapat

Kıymet bilmeyen adamla evlenmişsiniz ve çok hassas bir yapınız var bırakın sizde çok düşün meyin herşeyi kafanızı dağıtın biraz belki iyi gelir

Benım kendımde o gücü bulamamamdan .. Kızımı gelıp alıp goturmesınden, hep bır sekılde hayatımda olacak olmasından
hemen yarın boşanma davası açmak zorunda değilsin.
önce evini ayır. ailene yakın bir ev bul ve taşın.
onsuz olabiliyor musun, o sizsiz nasıl, kızının kolayca alışıp alışamayacağını yaşayarak görmüş olursun.

gidişata göre ya ayrılırsınız ya da devam edersiniz.

hergün aynı ev, düzen, eşle yaşayarak sadece tereddüt yaşarsın, düşünmekten yorulursun.

bir de farklı evde, farklı düzende, eşini görmeden hayatını gözden geçir. bakarsın daha kolaylaşır her şey.

Terapiste falan gitseniz düzelir belki. Şu an eşine karşı sevgin bitmemiş anladığım kadarıyla. Ama böyle devam ederse biter. Bir sinir var oraya geldiğinde soğuyor insan sonra umrunda olmuyor. İns düzeltir kendini esin

Aslında sizin dedıgınız gibi düşündüm bende ... Ama dün bana - ailene actın mı konuyu , sen daha ne oldugunun farkında degılsın yazmıs. Ben de ben kızımla tasınana kadar aynı duzene devam edecegım, esyalarını toplar gidersin dedim.
Dün gece uyurken ben , gelmiş sarılıyor barısmaya calısma seklı bu ,bu kadar ya Kalktım ben de baska odaya gectım. Butun dengemı bozdu resmen...

Evet öyle güzel yazmıssınız kı.. İyi insan ama iyi eş değil ve pusulası hıc bır zaman vıcdan olmadı...
Öfkesi, siniri gerı kalan butun duygulardan önemli o'nun için..Yanı cok sık kavga etsek , ya benım esımde böyle parlar söner derim... Ama kendisi haftalarca ben yokmusum gibi yasayabılıyor. Ben sevgının, saygının olmadıgı yerde duramıyorum yapamıyorum.. Kalbım sürekli heyecanla atıyor.. Bagıracak mı olay cıkaracak mı.. Babamlara sırayet ederse ...Babamın yanında sesini falan yükseltse olay cıkar , babam bana hıc dayanamaz..Sureklı bunları dusunmekten, aman işime yansıtmayayım, cocuguma , annemlere yansıtmayayım derken cıldıracak gibi oluyorum bazen...
İyi temennılerınız ıcın cok ama cook tesekkur ederim...

Bence esım gercekten tedavı olmalı... Ben de o sınıra geldım sanırım.. Simdi gitse şok yaşamam...Güclu olmak zorundayım, sureklı asagılanmak berbat bır şey...

Ben bu 5 yıldaa coook sınıra geldım ama ılk defa bosanmak kelımesı cıktı agzımdan...Ama ınanın yaralarımı, travmalarımı tahmın edemezsınız.
Tartısırken bardagı sertce tezgaha koydum dıye, alcaksın onu sessizce koycaksın dıyo hayır git yanımdan dıyorum tehdıt edıyor al o bardagı tekrar sessızce koy dıye bagırıyo.. Sureklı benı egıtme derdimde gibi...
Benım aılemı , arkamda olmalarını arkadaslarımı hıc bır seyı hazmedemıyor.

Ahhh canım ya inanki en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Bir arkadaş yazmış ya bir süre uzaklaş başka bir yere git, kafanı dinle, onun tavırlarına, kendi duygularına, çocuğunun yaklaşımına bak...Bence yapabileceğin en mantıklı şey bu. Anlıyorum Korkuyorsun, çekiniyorsun ailem öğrenir ona karşı tavır alırlar. Ben affederim onlar o nefretle kalırlar vs diye. Ama bunları göze almadıkça bu kısır döngüde sıkışıp kalacaksın en kötüsüde bu.
Gerçekten yaşadıklarını o bardağı tekrar masaya koy demelerini düşünüp senin acını üzüntünü bende burda hissettim
Benim eşim bunla kıyaslanmaz ama bazen oda terstir düşünmez kim kırılır lan lun söyler. O binde bir zamanlarda bile ben aileme, arkadaşlarıma karşı düştüğü, düştüğümüz durum için utanırım, kızarım, nefret ederim Ama sonra özür diler konuşuruz anlaşırız. Yavaş yavaş alıştı yapmıyor artık.
Yani demem o ki kendine bu şekilde yaşamayı reva görme.
Herşey çok güzel olsun sizin için

Benim esim de öyle olsa hani; o an sinirle oyle davrandım gel uzatmayalım dese ben zaten uzatamam :) gonlümü almak 5 dk o'na bile yanasmıyor ...
tavsıyelerınızı dınleyecegım, burada verılen öneriler , analizler o kadar iyi gelıyor ki bana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…