Boşanmak istiyorum dedim ama ...

İşte bende onu demek istedim ya. Öyle olmasa sürekli olsa bide haklı gibi surat asıp küsse Ümini sıkıvermek lazım Çünkü ınsanın yaşam enerjisi çekilir.
Hayat kısa canım ne kadar iyi olursa olsun, seversen sev yoksa değişen birşey, Hiç birşey için uğraşmıyor, değişmeye çalışmıyorsa daha ne yapabilirsin. Onun yanlızlığı, hayata küskünlüğü sana tepkisini hepten kötüleştirmiş. Ama o senin çocuğun değil eşin.
O bunun farkında değil o zaman sen farkına varmasını sağlayacaksın. İnceldiği yerden kopacak.
Peki sen ona hiç bağırmazmısın, kavga etmezmisin, rest çekmezmisin? O zamanlar napıyor?

bütün konularınızı okudum ve çok sinirliyim size siz kendinize değer vermiyorsunuzki bu dengesizin size çektirdiklerine hala katlanıyorsunuz ama kızınızın ne suçu var ilerde hatıralayacağı mutuz bi aile aşk olmayan huzur olmayan bir yuva yazık halbuki boşansanız ilerde ben boşanmış bir anne babaya sahibim ama çok mutlu bi yuvada büyüdüm dedem annanem annem okadar mutlu anılar hatıralar yaşattılarki bana diyen biz kız yetiştirmek varken neden illede mutsuz bi babayla yaşatma derdiniz var kızınızı neden
ben anneme yalvarırdım boşan diye eve gelmek istemezdim nefret ederdim okul çıkış saatlerinden tatil günlerinden eve gidicem diye sonunda ayrıldı ama ben 17 yaşımdayken ve hiç güzel anım yokk benim hep dayak dolu küfür dolu hatıralarım heleki siz mesleği olan sahipsiz olmayan bi kadınsınızyaa

9 yıl diyorsun, 468 hafta, 3285 gün, 78.840 saat.
zaten haddinden fazla emek vermişsin, sabretmişsin.
yani 9 yılda değişmek isteyen değişirdi.
değişmek istemeyene bin yıl sabretsen de faydası olmaz.

her evlilikte tartışma, restleşme olur. mesela eşimle bir tartışmamızda eşim tv kumandasını sinirle yere attı. ben de zaten sinirliydim "vay sen aslında o kumandayı bana atacaktın da cesaret edemedin" diye çirkefe bağladım. kumandayı alıp duvara fırlattım, misilleme olsun diye.
bir daha o kumanda atılmadı.

özetle, böyle önemli anlarda gereken tavır koyulmazsa, iş hiç istenmeyen yere gidiyor. ancak iki taraftan birinin "iyi geçinmek" gibi bir niyeti yoksa, o kişi dilsiz biriyle evlense de aynı manyaklığa devam edecektir. çünkü kişiliği kötü, karakteri berbat ve değişime dirençli.
o insanı psikolog bile iyi edemez, çünkü dirençli. kendisinde hata görmüyor.

eşinin özür bile dilemeden seninle aynı yerde yatması, sırnaşması seni ne kadar zayıf, iradesiz gördüğünü gösteriyor. sence de bu davranış ve düşünce yapısı çok alçakça değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…