Boşanmak istiyorum

Ne is yapiyo ki borcunuz filan varmi bi yerlere yada ailesine filanmi bakiyo

Himm yeni is kurdu diyosun bak bence onuda anla babana borcu var yeni bi yukun altina girmis belki onun ezikligini yasiyodr biraz daha zaman taniyabilirsin belki isleri iyi olur seninde cabalarinla kurtairsiniz belki

babam bana aylık bin tl yatırıyo çocugun bi eksiği ihtiyacı olur die babama actım 2. Kez söylediğimde bana benden bişey bekleme boşanmak istiyorsan ne yapıcaksın dedi.bende çalışırm bakarım cocuguma dedim babam taraf değil boşanmama ne diyim bir baba ne diyebilir çocuguna boşan diyemez tabi bu arada anne babada ayrı babam samsunda annem izmirde ayrılırsam izmire gidicem zatwn burda işim olmaz ben en iyisi mektup yazayım bakalım ne olacak..

İş kırdu ama ben bi gelecek göremiyorum paraları yok çünkü parasız dönmüyo babamdan istiyolar ben inanmıyorum düzelecegine dogru duzgun sigortalı bi işe girse ondan iyiydi ama işte parası az die istemiyo bi yeri beyfendi.

yok huylu huyundan vazgecermi bi rahatlık var adamda ki ohh bana öyle geliyo çünkü bana hiç bişey anlatmıyo anlat diyoeum anlatöıyo bizi kaybediceksin dedim ilgilen dedim daha önce ama beni çok kırdı incitti sanıyoki beyfendi çok seviyorum beni bırakamaz cok emin.

Sana sunu solim son olarak esim 2 ay once iflas etti bi suru de borcumuz var ailemizin yardmi yok cunki onlarnda elinde yok ama baskasinin yaninda calisiyo insallah yoluna girecek hersey cocugum var onun icin herseyi yaparim var gununde yanindaydim yok diye onu birakamam bu senn evliligin senin kararin iyice dusun derim iyi geceler

mektup yazıcam bakalım ne yapıcak gitmem hemen ne dycek bakalım o gitsin evimde ne işi var aklım kalır evde öyle gidemem.

canım senin olayın başka benimki başka inşallah düzelir tabiki böyle bir durumda bende olsam ktü gündede insan yanında olur iyi günde yqnındaysak.

ben nişanlandıgım gün boşanıcam dedim anneme hem aşıktım hemde ailesi bize çok tersti ama salaklık edip düzelir dedim takmam dedim ailesini ama işte öyle olmuyomuş malesef bile bile evlendim boşanmayıda yqparım inşallah hayırlısı olsun

Severek mi evlendiz ?Esinizle ortak hic bir mi noktaniz yok?cinsel hayatiniz varmi?bu sorulara cevabin evetse bir dusun derim.Maddi durumlar asilir yeterki sevgi saygi olsun.Evlilik inisli cikislidir . MADDI konuda ozellikle inisler oluyorsa destek olmak lazim

Sevdim evet ben kendi adıma severwk evlendim cinsel yasam ben istemiyorum ortak noktamız derken anlamadım

Ben maddi yönden bişey beklemiyorum çünkü ben evli oldugumuzu hissedemiyorum evli olmak nasıl birşey ben evliliği yanlış anlamışım herlde ben evliliğin böyle oldugunu bilmiyordum.şimdi ben uzaklaştım o yakşamaya çalışıyo bende istemiyorum sogudum böylemi yapmak gerekiyo illa ilgi göstwrmesi için tabi şimdi cinsel istek için yaklaşıyo

Sana sunu solim son olarak esim 2 ay once iflas etti bi suru de borcumuz var ailemizin yardmi yok cunki onlarnda elinde yok ama baskasinin yaninda calisiyo insallah yoluna girecek hersey cocugum var onun icin herseyi yaparim var gununde yanindaydim yok diye onu birakamam bu senn evliligin senin kararin iyice dusun derim iyi geceler
Öerhaba baya uzun zaman olmuş buna cvp vermek istedimbizim hiç var olmadıki ya hep babam verdi bize

3 yıllık evliyim 2 yqsına gircek oglum eşim ilgisiz sorumsuz babamda konuştu olmadı babam karşılıyo ev kredisi evin elektrik su.sırf ben yeterki mutlu olayım die sorun olmasın die yeterki biz iyi olalım die.ama artık sogudum bıktım özgürlüğümü istiyorum çok yoruldum.neydim ne oldum.
Babanın evine git. Ailene yüzünü eğdirmiş tabi soğursun.

Back
X