Ya canim o zaman duzelme ihtimali himi yok senceben söyleyince mama bez ev alışverişi yapmaya 2 aydır basladı işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canim o zaman duzelme ihtimali himi yok senceben söyleyince mama bez ev alışverişi yapmaya 2 aydır basladı işte.
Ya ne kolay bosan ikinciyi bul bi cocuk var ortada bos bos yorum yapmayin ikincinin cok iyi olacagi ne malum[/QUOT
Birinciden kurtulda da hemen ikinciyi düşünür olduk .
Kocam da kocam![]()
Öerhaba baya uzun zaman olmuş buna cvp vermek istedimbizim hiç var olmadıki ya hep babam verdi bizeSana sunu solim son olarak esim 2 ay once iflas etti bi suru de borcumuz var ailemizin yardmi yok cunki onlarnda elinde yok ama baskasinin yaninda calisiyo insallah yoluna girecek hersey cocugum var onun icin herseyi yaparim var gununde yanindaydim yok diye onu birakamam bu senn evliligin senin kararin iyice dusun derim iyi geceler
Babanın evine git. Ailene yüzünü eğdirmiş tabi soğursun.3 yıllık evliyim 2 yqsına gircek oglum eşim ilgisiz sorumsuz babamda konuştu olmadı babam karşılıyo ev kredisi evin elektrik su.sırf ben yeterki mutlu olayım die sorun olmasın die yeterki biz iyi olalım die.ama artık sogudum bıktım özgürlüğümü istiyorum çok yoruldum.neydim ne oldum.
Babanın evine git. Ailene yüzünü eğdirmiş tabi soğursun.